2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben bekarken 53kilodaydım, bütün derdim 55 yada 57 olmaktı ve kilo alamıyordum. Sonra evlenince yemek konusunda pek becerikli değildim ama 58 kg'a kadar çıktım. Hamilelikte de 19kilo alarak 76ya ulaştım. Doğumdan sonra belli bir sürede yaklaşık 10 kilo gidiyor. Sonra 63 kg kadar indim, karatay ya da dukan yapılırsa 60 da gördüğüm oldu. Düzenli yürümediğim ya da spor yapmadığım için 63le hamile kaldım. Şimdi 65kg. Geçen bir arkadaşla konuşuyordum. Şimdi iyi oldun, ne öylee çok zayıftın bekarken diyordu. Söyleyen arkadaş, diyet kampına girip kilo vermiş birisi.
Eşim de arada yemekleri tıkıştırıyor ağzıma, kilo almam için. Yemeğin salçalısı, kadının....
Kadın olduğumuz, ana olduğumuz belli olsun demii

Kızlar bir de ikili test sonucunda anne yaşında 24.7 yazıyordu bende halbuki 26 yaşındayım değerlere göre mi yaşı hesapliyor ki?

İnşaAllah. Çok kurcalamamak lazım. Aslında doktorumun da beni yönlendirdiği detaylı ultrason (sanırım 4 boyutluya). Birde beşinci ayda detaylı ultrasona bakılıyormuş kalbi delik mi diye. Ben biraz fazla soru sorunca sanırım her görüşmemizde, her şeyin mükemmel gittiğinden emin olmak istediğimi düşünmüş. Sizin için aminosentez biraz abartı olmuş, ortada bir sebep yokken. Herşeyin hayırlısı..

Aynen canım gobisim bugün çok mutlu doyasıya yedi doydu
oh oh doyuralım bebişlerii tabi ne işimiz var ben hala kilo almadım hatta 1 kilo verdim ama zaten 71 kiloydum. boyum 171. balık etliyim yani. doktorum toplam 10 kilo alıcaksın en fazla dedi. şimdilik iştahım da çok artmadı o yüzden kendimi ilerki aylara saklıyorum evimizde zaten pirinç pilavı hiç pişmez, makarna delisiyim ama

Kilolarımiz hemen hemen aynı ben de 72 ile kaldım ama bulantı lardan dolayı 3.5 kilo gitti valla yemek yiyeyim de gitmesin kilo falan raziyim bana da 10 kilo limit koydu bakalim

Kızlar haftasonu ama ben tek başıma olunca çenem dustu bi de uzun zamandır yazamadım idare edin

Bakalım bein bebek de maşallah haftasından kilo olarak önde 90 gram dedi doktor yedikleim bebeğıe yarıyor.Allaha şükür.

Kilolarımiz hemen hemen aynı ben de 72 ile kaldım ama bulantı lardan dolayı 3.5 kilo gitti valla yemek yiyeyim de gitmesin kilo falan raziyim bana da 10 kilo limit koydu bakalim
O limit koymakla olmuyor canım Keşke olsa ama beniiim arkadşaım kilolu hamile kaldı senle aynı kilodaydı doğumdna sonra kaldığı kilonun altına düştü..İnşallah sende öyle olursun .

a
sakın kasıma catlak otesı hamılelıkte boyle bı sorun da varmıs,benım de sırtım delıler gıbı kasınıyordu doktora gıttım catlamayla alakası yok ama hamılelıkte sık goruluyormus,ve caresı malesef yok kasırsan ırelı aylarda durduramayız senı dedı.Bol bol bebe yagı kullan

O limit koymakla olmuyor canım Keşke olsa ama beniiim arkadşaım kilolu hamile kaldı senle aynı kilodaydı doğumdna sonra kaldığı kilonun altına düştü..İnşallah sende öyle olursun .
Aynen canım 10 dan fazla olur gibi bence de ben 10 kiloyu yeni aldım bir sene içinde daha yerleşmemistir doğumdan sonra kolay gider diye düşünüyorum. Tam diyete başlıyordum hamis olduğumu öğrendim zaten. Inşallah o arkadaşın gibi olurum çünkü gerçekten rahatsız olurum fazla kilodan.

Canım aynen öyle su an uyuz gibi kaşınıyorum karnımda göbeğimde aylaklarım da kırmızı kırmızı lekele çıkdı cildiye için randevu aldım 10 gün sonraya alabildim kendi doktorum egzama veya sedef dedi offfffff ama arastırıdm hemiliekde oluyornus ne yazıkki ilaç da veremiyor mus böyke ne yaparım bilemiyorum.

Birde tehlikeli dönemlerden biri süt yapsın diye yenilenler onlarda çok kilo almaya neden oluyormuş . o dönemi inşallah görürsek daha da dikkat etmek süt yapak sağlıklı seyler yemek.

hemen kotuyu dusunme b gorun doktora bol bol bebe yagı kullan sımdılık,egzema falan oluncada hamılelıkten sonra gecıyormus canım ,hamılelık uyuzu gıbı bı sey de oluyormus sureklı kasınma

Tatlim birkaç hafta önce bende de vardi bu sorun hatta diğer topicdede yazdim göbek yok 1 gr kilo yok deli gibi kasiniyordum. Bebek yagi kullandim birde kasimamaya calistim. Bayagi azaldi. Sende deneyebilirsiniz

hemen kotuyu dusunme b gorun doktora bol bol bebe yagı kullan sımdılık,egzema falan oluncada hamılelıkten sonra gecıyormus canım ,hamılelık uyuzu gıbı bı sey de oluyormus sureklı kasınma

Tatlim birkaç hafta önce bende de vardi bu sorun hatta diğer topicdede yazdim göbek yok 1 gr kilo yok deli gibi kasiniyordum. Bebek yagi kullandim birde kasimamaya calistim. Bayagi azaldi. Sende deneyebilirsiniz

Elimde değilki canım Bebe yağını sürdüğümdne dolayı başladı benim bağışıklık sitemim düşük nemlibir şekilde sürdüğümdne dolayı tetiklemiş olabilir dedi kullanma dedi mantarla başladı su vücdüm çok kötü lekeler var böyle yuvarla yıvarlak

Tansiyona dikkat edin arkadaşlar.

Benim normalde tansiyonum düşüktür ama kızıma hamileyken 35. haftada tansiyon ve idrarda +1 protein çıktı, doktorum erken doğum belirtisi takip altında olacaksın dedi ama şükür gerek kalmadı tansiyona bağlı olarak 35+6 günlükken kızım normal doğumla (suyum nişanım geldi) doğdu.

Şimdi de 20. haftalardan sonra sıkı takipte olacağız Allah nasip ederse.

Ki ilk hamileliğimde 35. haftada tansiyonum 14- 9 du.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…