- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.641
bulantı yoksa stres yok, stres yoksa göbüşler mutluTunaydin yüklü hatunlargöbislerinizdeki bebişlerinizle birlikte huzur dolu mis gibi bir haftasonu diliyorum.bulantisiz bir güne uyandım benden mutlusu yok geçiyor sanırım artik
İnşaAllah. Çok kurcalamamak lazım. Aslında doktorumun da beni yönlendirdiği detaylı ultrason (sanırım 4 boyutluya). Birde beşinci ayda detaylı ultrasona bakılıyormuş kalbi delik mi diye. Ben biraz fazla soru sorunca sanırım her görüşmemizde, her şeyin mükemmel gittiğinden emin olmak istediğimi düşünmüş. Sizin için aminosentez biraz abartı olmuş, ortada bir sebep yokken. Herşeyin hayırlısı..Cnm benim hic canini sıkma...
ALLAH kerimdir
Banada 35 uzeri oldugum icin oyle bi konustu ki drum...
Ense kalinligi ve burun cok guzel çıkmasına ragmen...
Biliyorsun 35 ustu ikili test yapilmiyor olcumler iyi cikmaz sana 16. Haftada aminosentez yapcaz vsvs ...
Sanki sartmis sanki ben drmusum sanki 35 yas ustu ne isin var doguruon vs canim mi sıktı. ..
Tövbe tövbe yaradan ALLAH...
Neyse drumu azad etme kararı aldik esimle :)
4D usg girmeye karar verdim...
Hicbir riski yok ve ic organlarına kadar bakilabiliyor...
Hic sıkma canini sen inşaallah Cenabi Hak eli ayagi akil beden sagligi yerinde bagislayacak bebislerimizi bize...
Aynen canım gobisim bugün çok mutlu doyasıya yedi doydubulantı yoksa stres yok, stres yoksa göbüşler mutlu
oh oh doyuralım bebişlerii tabi ne işimiz varAynen canım gobisim bugün çok mutlu doyasıya yedi doydu
Kilolarımiz hemen hemen aynı ben de 72 ile kaldım ama bulantı lardan dolayı 3.5 kilo gitti valla yemek yiyeyim de gitmesin kilo falan raziyimoh oh doyuralım bebişlerii tabi ne işimiz varben hala kilo almadım hatta 1 kilo verdim ama zaten 71 kiloydum. boyum 171. balık etliyim yani. doktorum toplam 10 kilo alıcaksın en fazla dedi. şimdilik iştahım da çok artmadı o yüzden kendimi ilerki aylara saklıyorum evimizde zaten pirinç pilavı hiç pişmez, makarna delisiyim ama
Bakalım bein bebek de maşallah haftasından kilo olarak önde 90 gram dedi doktor yedikleim bebeğıe yarıyor.Allaha şükür.Tabi cnm durumu farklı olanlara bisey dediğim yok senin gibi özel durumu olanlara ddeğil tabiki Benm soylediklerim demek istediğim aldığımız kilolar doğumdan sonra gider her şekilde biz sağlıklı beslenelim yeter bebeklerimiz sağlıklı olsun bizlerden en iyi sekilde beslensin gerisi bos. Senin gibi özel durumu olanlar ya da kilolu olan aarkadaslarima değil benim söylediklerim .
O limit koymakla olmuyor canım Keşke olsa ama beniiim arkadşaım kilolu hamile kaldı senle aynı kilodaydı doğumdna sonra kaldığı kilonun altına düştü..İnşallah sende öyle olursun .Kilolarımiz hemen hemen aynı ben de 72 ile kaldım ama bulantı lardan dolayı 3.5 kilo gitti valla yemek yiyeyim de gitmesin kilo falan raziyimbana da 10 kilo limit koydu bakalim
sakın kasıma catlak otesı hamılelıkte boyle bı sorun da varmıs,benım de sırtım delıler gıbı kasınıyordu doktora gıttım catlamayla alakası yok ama hamılelıkte sık goruluyormus,ve caresı malesef yok kasırsan ırelı aylarda durduramayız senı dedı.Bol bol bebe yagı kullanSelam canlar, nasılsınız
Bi sorum var size, benim dün akşamdan beri karnım, belim, belimin yan tarafları kaşınıp duruyor. Çatlama işareti olduğunu biliyorum ama erken değil mi henüz, gerçi göbek çıktı bile ama.
Yoksa altında başka bi sebep mi aramalıyım?
Çatlak kremi aldım ama henüz kullanmayada başlamadım, gerçi çatlaklar var bende ergenlik döneminden kalma, müsaitim yani ama bilemedim
Aynen canım 10 dan fazla olur gibi bence deO limit koymakla olmuyor canım Keşke olsa ama beniiim arkadşaım kilolu hamile kaldı senle aynı kilodaydı doğumdna sonra kaldığı kilonun altına düştü..İnşallah sende öyle olursun .
Canım aynen öyle su an uyuz gibi kaşınıyorum karnımda göbeğimde aylaklarım da kırmızı kırmızı lekele çıkdı cildiye için randevu aldım 10 gün sonraya alabildim kendi doktorum egzama veya sedef dedi offfffff ama arastırıdm hemiliekde oluyornus ne yazıkki ilaç da veremiyor mus böyke ne yaparım bilemiyorum.a
sakın kasıma catlak otesı hamılelıkte boyle bı sorun da varmıs,benım de sırtım delıler gıbı kasınıyordu doktora gıttım catlamayla alakası yok ama hamılelıkte sık goruluyormus,ve caresı malesef yok kasırsan ırelı aylarda durduramayız senı dedı.Bol bol bebe yagı kullan
Birde tehlikeli dönemlerden biri süt yapsın diye yenilenler onlarda çok kilo almaya neden oluyormuş . o dönemi inşallah görürsek daha da dikkat etmek süt yapak sağlıklı seyler yemek.Aynen canım 10 dan fazla olur gibi bence deben 10 kiloyu yeni aldım bir sene içinde daha yerleşmemistir doğumdan sonra kolay gider diye düşünüyorum. Tam diyete başlıyordum hamis olduğumu öğrendim zaten. Inşallah o arkadaşın gibi olurum çünkü gerçekten rahatsız olurum fazla kilodan.
hemen kotuyu dusunme b gorun doktora bol bol bebe yagı kullan sımdılık,egzema falan oluncada hamılelıkten sonra gecıyormus canım ,hamılelık uyuzu gıbı bı sey de oluyormus sureklı kasınmaCanım aynen öyle su an uyuz gibi kaşınıyorum karnımda göbeğimde aylaklarım da kırmızı kırmızı lekele çıkdı cildiye için randevu aldım 10 gün sonraya alabildim kendi doktorum egzama veya sedef dedi offfffff ama arastırıdm hemiliekde oluyornus ne yazıkki ilaç da veremiyor mus böyke ne yaparım bilemiyorum.
Canım aynen öyle su an uyuz gibi kaşınıyorum karnımda göbeğimde aylaklarım da kırmızı kırmızı lekele çıkdı cildiye için randevu aldım 10 gün sonraya alabildim kendi doktorum egzama veya sedef dedi offfffff ama arastırıdm hemiliekde oluyornus ne yazıkki ilaç da veremiyor mus böyke ne yaparım bilemiyorum.
ıyı aksamlar canım 1 cı sayfada sırrıeyvanın mesajına cvb yaz yasını kacıncı bebek cınsıyyetı ekler senı hos geldın bu aradaİyi akşamlar kızlar haziran annrleri listesine nasıl eklenebilrim acaba
hemen kotuyu dusunme b gorun doktora bol bol bebe yagı kullan sımdılık,egzema falan oluncada hamılelıkten sonra gecıyormus canım ,hamılelık uyuzu gıbı bı sey de oluyormus sureklı kasınma
Tatlim birkaç hafta önce bende de vardi bu sorun hatta diğer topicdede yazdim göbek yok 1 gr kilo yok deli gibi kasiniyordum. Bebek yagi kullandim birde kasimamaya calistim. Bayagi azaldi. Sende deneyebilirsiniz
evde tansiyon aleti olmadığından orda ölçtürmüştüm
dün de eczanede ölçtüler aynı az önce komşumdan alıp ölçtüm 14-8 de istikrarlıyım malesef inşallah düşer
çok tehlikeli olduğunu öğrendim
tuzu kestim ekmeği azalttım inşallah sorunsuz geçer hamileliklerimiz
5 ayımız var Allahın izniyle, gidip bebeğimi de öyle hareketli görünce
bişiy olur diye üzülüyorum Rabbim tüm bebekleri çocukları korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?