2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evt ya ıslak mı kullandın,burda yazılmıstı ama onceden ıslakken surmeyeceksın,hem bebe yagı bebekler de bıle alerjı yapıyor bazen ondan ola bılır

benım tansıyon hep dusuk 9-6 ya ve smdı de aynısı sorun olurmu acaba

Canim doktor bana %90 koz dedi. İsim bakmaya başladık esimle. Ahsen ismi kulagima hoş geliyor  Erkek olsaydı Aybars koymak istiyordum.
Hayirli olsun canim gözün aydın Ahsen ismi güzel ismi anlamı önemli isimlerde anlamı ne ki

evt ya ıslak mı kullandın,burda yazılmıstı ama onceden ıslakken surmeyeceksın,hem bebe yagı bebekler de bıle alerjı yapıyor bazen ondan ola bılır
Canim ıslakken kullandım evet onun dışında bende ki leke ler kırmızı onlar neden du ki sadece kuruluk dan dolayı olsa hic sorun değil lierac i alacam ama bende hem kırmızı büyük lekeler hemde pullanma var haydi pullanma kurulundan ama kırmızı leke ler ne onlardan korkuyorum ve bütün vücudumum kasinmasi bilmiyorum daha cok var doktor a gitmeme

Canim anlamına bakarak seciyoruz. Anlamı da güzel olsun istiyorum. Ahsen: çok güzel, olaganustu güzel demekmiş

Ahsen ismi arapca anlami en guzel en iyi demek

benimde göğüslerimde kırmızı lekeler oldu, ben de bebe yağına başlamıştım, acaba ondan mı oldu?

Gunaydın haziran anaları
Güzel bir pazar olur hepimiz icin inşallah...
kilodan bahsedilmiş bende gebelik sekeri oldugu icin diyet yapiyorum simdilik 1 kilo aldim en fazla 12 dedi doktorum son aylarda daha fazla kilo aliniyor hayirlisi bakalim hamilelikte istedigini yiyememek cok zor ama hersey kuzularimiz icin...
catlaklar icinde aktar karisim yapacak bana ilkinde kullandigim krem ise yaramadi son haftalarda catladim tabi 42 dogurunca
bebis icin kesin degil ama kiz dedi doktorum isim hic yok aklimda oglumun ismini ben secmistim bunu esime birakicam bakalim hayirlisi...
hepinizi ve tatli gobislerinizi opuyorum

Canim nasil bir diyet uyguluyorsun. Ben son haftaya kadar cok dikkat etmeme ragmen on haftada yedi kilo aldim. . Hic tatli yemedim abur cubur yemedim. AMA tansiyonda sekerde
yakami birakmadi. Stres kaynakli olabilir dedi doktor. Sanirim benimki calismaktan yorgunargin eve gelip ev isi yapmaktan artik bilemiyorum. Tartilmaya korkuyorum belki bi kilo daha almisimdir.

l
lireacı ben de kullanıyorum bıraz pahalı ama alerjı yapmadı bende ,gobek gogus kısmına lıreac bacaklara kollara bebe yagı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…