2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Merhaba canım ben de haziran annesi olcam inşallah 37 yaşındayım ve üçüncü çocuğumuzu bekliyoruz muhtemel doğum tarihim 17 haziran kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı olur inşallah

Kizlar bugün ilk defa goguslerim uzandigim yerden kalktigimda uclarina doğru sizlamaya basliyo acaba sut mu oluşmaya başladı diye düşündüm uzanirken bisey yok ama oturur pozisyona geldiğimde sizlama fena sut için erken daha ama 15. Haftalarda falb sari sivil gelenler olmuş acaba ondan mi diye dusundum

Ben de 42 kiloyum hiç almadım daha ama almak istiyorum iştahsızlık var mide bulantısı da var alamıyorum

Erkegimizin ismi belli cnm en başından beri çınar olacak inş ama kız olursa hic düşünmedik
Iyi akşamlar annelerrr isim konuşalım mi biraz. Erkek bekliyoruz hayırlısıyla ilk ismi kesin mustafa olacak. Ikinci isim için önerileriniz var mı? Mustafa ege düşündüm ben nasıl sizce?

canim bi sarimsaki tahta kasikla hafifce ezip yutsana bide oyle olc. Bende cok ise yariyor. Miden bos olmasin ama

İyi akşamşlar anneler ikili test sonucumu aldım bugün. Burdaki değerlere göre cinsiyet tahmini yapan arkaddaşlar vardı. Bu konuda beni bi aydınlatırsanız sevinirim

Iyi akşamlar annelerrr isim konuşalım mi biraz. Erkek bekliyoruz hayırlısıyla ilk ismi kesin mustafa olacak. Ikinci isim için önerileriniz var mı? Mustafa ege düşündüm ben nasıl sizce?

Bizim kızımız olacak değişmezse, ilk olduğu için heyecan da dorukta sürekli isim konuşup duruyoruz
HAZAL yada DEFNE düşünüyoruz bakalım sağlıkla kucağımıza alırsak

Canim doktor bana %90 koz dedi. İsim bakmaya başladık esimle. Ahsen ismi kulagima hoş geliyor  Erkek olsaydı Aybars koymak istiyordum.

Benim gibi kafasında hic isim olmayan var mi? Ya az çok fikir olur bende hicbisi yok siz yazdikca bana fikir olsun

Napıosunuz annişler? Ben 2-3 gündür iyiyim çünkü bulantılarım baya azaldı ama ben hala hap kullanıyorum sanki içmezsem bulantılarım geri dönecek gibi oluyorum, ama yrn evdeyken deneyeceğim bakalım

Kızlar değerlerim bu şekilde. Benim için yorumlarmısınız. kız mı erkek mi
Hcg = 285320.0 mlU/mLI MoM 4.10
PAPP-A = 3293.00ng/mL Mom 3.78

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…