2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Annişler iyi akşamlar
Ben bu aralar patlamış mısıra takmış durumdayım gece gündüz yiyorum. Ama yararlı mı zararlı mı bilemedim
Netten araştrıdım ama net bişey yok konuyla ilgili.
Ben de çok seviyorum yağını ve tuzunu az koyduktan sonra bir zararının olacağını sanmıyorum yağ kilo, tuz tansiyon ve ödem için :)

kuzum sen de mi ogretmensin inşallah atanırsin. Ben ingilizce öğretmeniyim eylülde atandim daha taze ortmen
aaaa canım zümre çıktık :)

Hatunlar acil bişi sorcam, zencefil tüketebiliyomuyuz şu dönemde? Ballı limonlu taze zencefil içmek istiyorum azıcık hapşurmaya başladım da bazı sitelerde sorun olmaz Dio, bazılarında düşüğe sebep olur Dio. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bide az önceki msjlarda kuru suyla ilgili bişi okumuştum, ama hatırlamıyorum faydası ne idi acaba??[/QUOTE]
Bİr arkadaşıma doktoru mide bulantısı için taze zencefili demle ve iç demiş az az yapıyorum bulantıma iyi geldi demişti ama kesin bilmiyorum tabi???

Evet malesef ben de öğretmenim ve 2 aylık olacak eylülde nasip olurda o günleri görürsem başlamayı düşünmüyorum hem annem hem kayınvalidem yanımda ama o kadar küçük bir bebeğin tek ihtiyacı annesi diye düşünüyorum zaten biz annelere de çok zor olur akşam bebek ev ve iş

Tşk ederim kızlar cvp için :)) Ben o zaman en iyisi doktoruma sorayım hangisi dikkate alayım diye hepimiz farklı düşüncede anladığım kadarıyla bu tarihler konusunda :)))
Aslinda iki dr umda tarihlerin cok onemli olmadigini sen hele 36. Haftaya bi gelde dedigini belirtmak isterim. Ayrica bir yerde okumustum ultrason degerleri herzaman +/- 5 gun olurmus yani bence sat tarihini baz almak mantikli aslinda buna takilmamakta lazim melegimiz ne zaman gelmek isterse ozaman gelecek sonucta hayirlisi olsun.

Kizlar kan sekerim düşük cikmisti tahlilde...
Sabah gittim aclik kan şekerime baktilar 90 cikti normalmis yani...
Daha once yuksek ciktiginda makinada kaynaklanmis...
Bilginiz olsun diye yazayim dedim...
Tahliller her zaman dogru olmayabilir
ALLAH hepimize kolay hamilelik ve dogum nasip etsin inşaallah :)

Ya bide 7 kiloya yakin kilo aldim ben ...
Ilk gebeligimde vucudum hiç sismemisti calisiyordum o zaman..
Simdi evdeyim sistim resmen..
Sabah ictigim balli sut mu aldirdi bana kilolari acaba...
Ama yüzüm ayni ufacik ya...
Cozemedim ben bu isi hayir olsun inşaallah....
Ilk bebisim oglandi karnimdan baska sisligim yoktu...
Simdi ise ilk aydan beri belim popom bacaklarim doldu...
Hepinize sevgiler kocaman

Kızlar benim büyük bir sorunum var iştahım tamamen kesildi hiçbirşey yiyemiyorum canım hiçbirşey istemiyor. Yumurta, süt, peynir vs midemi bulandırıyor ağzıma süremiyorum. Ne olacak benim bu halim yaaaaaaa

Ense kalınılığının normal değerlerini bilen var mı? Doktorum ölçümde normal dedi 1.49 çıktı. Sizlerin nasıl ? Tabi belki haftaya göre de değişiyordur ama???

Bence yiyemediğin şeylerin üstüne gitme iyice tiksinirsin belki farklı gıdalardan alabilrisin o vitaminleri ayran içmeyi dene mesela yada yeşil yapraklı sebze marul falan tüket kuru yemiş ye, en aznından için rahatlar bir şeyler yiyoprum diye ben de hiç yorgurt yiyemiyorum yumurta çok zor haftada 1 veya 2 ama farklı peynir türleri aldım evde 3-4 çeşit var her gün birini deniyorum tiksinmemek için. Allah yardımcın olsun.

Kesinlikle katılıyorum. Mide bulantımın fazla olduğu dönemde sütten tiksinmiştim. Zorlamadım kendimi içmeyi bıraktım, Şu an da gayet keyif alarak içiyorum. Peynir konusunda da senin gibiyim bi gün tulum, bi gün, beyaz bi gün krem... hergün aynı yesem tiksinirdim eminim.

Boğazların ağrıyorsa canın çay bardağına limon sık karbonat ve suyu karıştırıp gargara yap onun dışında zencefil bal yap zencefili az kullandığın sürece sorun yok. doktorum miden bulanırsa zencefil kullan dedi .

56kiloyum 3kilo aldim bende ama sadece gobek var
Bende geçen hafta tartıldım 2 kilo almısım canım ama son 3 hafta da çok hızlı bir şekilde aldım ve sadece göbekden aldım kiyafetlerim basen dahilinde oluyor göbege gelince kapanmıyor bende tayt tunik elbise tarzı lcw wakiki den 20 TL ye pantalon aldım onu giyiniyorum.

Tahlillerin için gözün aydın... duan için amin :) Bizim tartının pili bitmişti 2 aydır tartılmıyordum dün tartıldım baştan beri 2 kilo almış gözüküyorum ama bence arada biraz verdim bulantıdan dolayı. 7 çok gibi fakat bünyen zayıfsa ondanda almış olabilirsin. Benim ikinci gebeliğim. Geçen sene bir bebek kaybettim, 4. ayında o zaman hem çok çabuk kilo almıştım hem de direk kalçam büyümüştü, dışardan gören diyordu, kesin kız diye. Bu sefer öğle olmadı sadece göbeğim var.Cinsiyetini öğrenmemiştin sanırım sen, belki kızın olacaktır bu belirtilerden. Hayırlısı olsun. Nasılsa oğlunda varmış. Allah bağışlasın evlatlarını...

Ense kalınılığının normal değerlerini bilen var mı? Doktorum ölçümde normal dedi 1.49 çıktı. Sizlerin nasıl ? Tabi belki haftaya göre de değişiyordur ama???
Cnm benım 2.4 cıktı.3 asagisı normal dedi Dr ama ense 4 cikip cok sağlıklı cocuklara olabilir

merhaba anneler benim gibi olan varmı merak ettim bir iki haftadır rahimde bir sancım vardı ama öyle dışardan kemiğim ağrıyor gibiydi her zaman olan bir şey değil yatarken kalkarken biraz hızlı yürüdüğümde falan acıyordu ama son zamanlarda iyice artınca internetten bir bakayım dedim gebelikte çatı kemiği ağrısıymış okudum tamda beni anlatıyor yatakta dönemiyorum yarın doktora gideceğim bebek büyüdüğü için sancı yaparmış ağrı kesici veya yatak istirahati verebilirmiş bakalım soracağım ama şuanda bile oturduğum yerden acayip sızlıyor kemiklerim inşallah kötü bir şey demez doktor...

Evin için de spor yapsan hamililelik platesi yapmayı ben çok istiyorum ama vaktim yok akşam gel yemekdi falan yoruyor beni Ballı süt kilo aldırmaz sanmıyourm sabah içiyorsun sonuçta ödem olabilir.

İnşallah canım ben kötü bir şey diyeceğini sanmıyorum ağrı kesici verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…