2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gecmıs olsn canım yapacak bı sey yok mınoset ıcsen daha da kotulesmesın

Merhaba ,Sata göre temmuz gözüküyor doğum tarihi Ama haziran da gelir muhtemelen bebeğim .sezaryen olacağı İçin bir de ablası gibi erken davranırsa kesin haziran bebeği olur:)
Biraz okudum geçmişi ilk dikkatimi çeken öğretmenler için zamanlamanin yanlış olduğu maalesef öyle. ilk doğumumum Şubat'a denk gelmişti ise başladığımda kızım 7.5 aylık alıntı yapmayı unutmuşum olaya direkt saldım kusura bakmayın

Hayirdir güzelim bir şey mi oldu

Evdeki lavabo açıcıyı bitirdin demiii...

Catla benle beraber...
En son biz ogrencez cinsiyetleri bu gidisle
Kiz idu oglan idu

Gunaydin hayirli sabahlar herkese. Dun isten gec ciktim yoruldum sinirlendim kriz gecirdim. Artik ise gitmekbiskence ....
Neyse bugun herkes icin iyi guzel hayirli tatli huzurlu yumusak ballibkaymakli pamuk seker gibi bir gun olsun ...

Ayy canim benim çok geçmiş olsun. İnşallah atlatirsin bir an önce. Eğer calisiyorsan izin al bence.

Hoş geldin canim. İzin acisindan kötü oldu ama yaz bebeği olduğu için gezeriz rahat rahat bebişlerle

Günün ilk gunaydini benden gelsin güzel anneler tatli bebekler. Güzel bir gün diliyorum hepinize
Gunaydin hayirli sabahlar herkese. Dun isten gec ciktim yoruldum sinirlendim kriz gecirdim. Artik ise gitmekbiskence ....
Neyse bugun herkes icin iyi guzel hayirli tatli huzurlu yumusak ballibkaymakli pamuk seker gibi bir gun olsun ...
Herkese günaydin
Herkese gunaydın kızlar...

Benim durumum cok mu kotu.. morel oldunsaol.ben buraya kafami dagtmaya giriyorum.durumun kotu gibi yorumlar slmk icn deil..nyse yazmayinbisi rica ediorum.
Benim de devam ediyor bulantılar Dün işyerimde çıkardım malesef akşam yemek yapamıyorum açıkmaya başladığımda midem berbat oluyor baş ağrısı da extrası yalnız değilsin yani...

Canım günaydın bende hafta sonundan beri aynı senin gibiyim.Ihlamur,kuşburnu,portakal ve elma kabuğu kaynattım içine de bol limon ve bal koyduk şeker yerine öyle içtim,sonra bol bol kivi,mandalina,portakal yedim.hafta sonu başladığı için için 2 gün evde dinlenebilmem çok iyi oldu.bugün burun akıntım filan geçti yarına hiçbirşeyim kalmaz inşallah hiç ilaç kullanmadım ben.İnşallah sende kısa sürede atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…