- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.161
gecmıs olsn canım yapacak bı sey yok mınoset ıcsen daha da kotulesmesınKızlar çok fena grip ve soğuk algınlığı yaşıyorum sol gözüm ve burnum silmekten yara olduilaçta kullanamıyoruz Ihlamur içtim bol c vitamini alıyorum doktorumu Aradım minoset alabilirsin dediama korkuyorum ilaç içmeye benim gibi olan var mı ne kullanırsak çabuk atlatırız..
Evdeki lavabo açıcıyı bitirdin demiii...
56kiloyum 3kilo aldim bende ama sadece gobek varben 4 kılo aldım ama hayla hamılelıkten oncesı 36 beden gıyımlerımı gıyorum acaba kılon ne kadar kı
Hayirdir güzelim bir şey mi oldu
Evdeki lavabo açıcıyı bitirdin demiii...
Catla benle beraber...
En son biz ogrencez cinsiyetleri bu gidisle
Kiz idu oglan idu
Ayy canim benim çok geçmiş olsun. İnşallah atlatirsin bir an önce. Eğer calisiyorsan izin al bence.Kızlar çok fena grip ve soğuk algınlığı yaşıyorum sol gözüm ve burnum silmekten yara olduilaçta kullanamıyoruz Ihlamur içtim bol c vitamini alıyorum doktorumu Aradım minoset alabilirsin dediama korkuyorum ilaç içmeye benim gibi olan var mı ne kullanırsak çabuk atlatırız..
Hoş geldin canim. İzin acisindan kötü oldu ama yaz bebeği olduğu için gezeriz rahat rahat bebişlerleMerhaba ,Sata göre temmuz gözüküyor doğum tarihi Ama haziran da gelir muhtemelen bebeğim .sezaryen olacağı İçin bir de ablası gibi erken davranırsa kesin haziran bebeği olur:)
Biraz okudum geçmişi ilk dikkatimi çeken öğretmenler için zamanlamanin yanlış olduğu maalesef öyle. ilk doğumumum Şubat'a denk gelmişti ise başladığımda kızım 7.5 aylık alıntı yapmayı unutmuşum olaya direkt saldım kusura bakmayın
benim branştan yok aramızda sanırım, matematikçiyim benAyy bana da gönder ben hiç yemek yapamıyorumkuzum sen de mi ogretmensin inşallah atanırsin. Ben ingilizce öğretmeniyim eylülde atandim daha taze ortmen
Günün ilk gunaydini benden gelsin güzel anneler tatli bebekler. Güzel bir gün diliyorum hepinize
Gunaydin hayirli sabahlar herkese. Dun isten gec ciktim yoruldum sinirlendim kriz gecirdim. Artik ise gitmekbiskence ....
Neyse bugun herkes icin iyi guzel hayirli tatli huzurlu yumusak ballibkaymakli pamuk seker gibi bir gun olsun ...
Herkese günaydin
Herkese gunaydın kızlar...Günaydın :)
Sağol canım hayırlısı ile İnşallah.Bize de %100 demedi ama artık 16 hafta bitiyor sanırım yanılmaz artık diye düşünüyorum:)olsun canım merak ettım senı ıyısın ınsallah,bı melek daha gelıyormus demek kı hayırlı olsun benımkı de kız gıbı demıstı doktorum
Günaydın :)
Günaydın kiraz kokulu haziran annişleriHerkese gunaydın kızlar...
benimde bilgisayar canım. benden var mı acababenim branştan yok aramızda sanırım, matematikçiyim benvalla yollarım canım benim yeter ki sen istee
evet zamanlama kötü ama yaz bebeği olacagı için ben çok mutluyun. artık annelere biraz iş düşücek yardımcı olucaklar .Hoş geldin canim. İzin acisindan kötü oldu ama yaz bebeği olduğu için gezeriz rahat rahat bebişlerle
Benim de devam ediyor bulantılarBenim durumum cok mu kotu.. morel oldunsaol.ben buraya kafami dagtmaya giriyorum.durumun kotu gibi yorumlar slmk icn deil..nyse yazmayinbisi rica ediorum.
Kızlar çok fena grip ve soğuk algınlığı yaşıyorum sol gözüm ve burnum silmekten yara olduilaçta kullanamıyoruz Ihlamur içtim bol c vitamini alıyorum doktorumu Aradım minoset alabilirsin dediama korkuyorum ilaç içmeye benim gibi olan var mı ne kullanırsak çabuk atlatırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?