- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.261
Amin cnm cumlemizin inşaallah :)Tahlillerin için gözün aydın... duan için amin :) Bizim tartının pili bitmişti 2 aydır tartılmıyordum dün tartıldım baştan beri 2 kilo almış gözüküyorum ama bence arada biraz verdim bulantıdan dolayı. 7 çok gibi fakat bünyen zayıfsa ondanda almış olabilirsin. Benim ikinci gebeliğim. Geçen sene bir bebek kaybettim, 4. ayında o zaman hem çok çabuk kilo almıştım hem de direk kalçam büyümüştü, dışardan gören diyordu, kesin kız diye. Bu sefer öğle olmadı sadece göbeğim var.Cinsiyetini öğrenmemiştin sanırım sen, belki kızın olacaktır bu belirtilerden. Hayırlısı olsun. Nasılsa oğlunda varmış. Allah bağışlasın evlatlarını...
Evt olabilir cnm... cok su içiyorum...Evin için de spor yapsan hamililelik platesi yapmayı ben çok istiyorum ama vaktim yok akşam gel yemekdi falan yoruyor beni Ballı süt kilo aldırmaz sanmıyourm sabah içiyorsun sonuçta ödem olabilir.
Cnm dikkat et... salgin varmis sabah benim oglani dr goturdum ...kızlar ben 1 haftadı ıshal gıbı oldum ya ,oncesınde kabzlıktan ıyıdır dedım ama sımdı tedırgın oldum bı zararı var mı
Sekerim annem bana hamile kaldiginda iki gun once aldirdigi bel olcusu iki gun sonra 5 cm fazla cikmis... bikac gun sonra hamile olduğunu ogrenmis...Ayyy kendim gibi birini gorunce sevindim:)) saka tabiki keske hic almasak en guzeli. Sanirim kis ayinda oldugumuz icin cabuk yaglaniyoruz. Insallah daha fazla almayiz 12-15 arasi yeter sanirim(((
çok teşekkürler canımoyy maşallah..vakit saat denilen bu işte..sağlıkla gelsin inşallah..
Merhabalar kizlar umarim herkes iyidir yeni hamsiler cinsiyeti belli olanlar test sonuçları güzel olanlar hepinizin gözü aydin :) benim çok şükür bulantilarim bitti sadece koku hassasiyeti kaldi oda yakinda geçer :) yarin doktora gidicem inş cinsiyeti kesinlestiririz en son %80 erkek demişti ben tabi şimdiden oğlusun mevlit takimlarina bile bakmaya basladim netten lohusa terlikleri dikkatimi çekti tabi şuan erken birde gelecek ay kizimin dogm günü var onu atlattıktan sonra basliycam hazirliklara[/QUOT
Selamm :) kaç haftalık bebeğin ?
kızlar cinsiyeti belli olan var mı aramızda :) çevremdeki hamilelerin geneline bakarsak bu sene kız çocuğu senesi :)
evet 16 haftada anlaşılıyormuş en net.. :) olsun en güzeli hamile olmak, anne olmak..Çok merak ediyorumm :) 14. haftadayım daha belli değil
senı anlıyorum canım ,ben de tup bebek yaptıracagım ay hamıle kalmıstım,ınsallah sag salım alırsın kucagınamerhaba arkadaşlar, nihayet bende hamileyim :) inanılmaz bir huzur içersindeyim..
daha 3 ay öncesine kadar sıfır umutla tüp bebek randevusu almıştık aralık ayını ama allahım bize nasip etti kendiğinden.. inşallah her kadın yaşar bu duyguyu
Valla bu topikte oğlan senesi kızlar azınlıkta; )kızlar cinsiyeti belli olan var mı aramızda :) çevremdeki hamilelerin geneline bakarsak bu sene kız çocuğu senesi :)
kızlar cinsiyeti belli olan var mı aramızda :) çevremdeki hamilelerin geneline bakarsak bu sene kız çocuğu senesi :)
Yemen gerekenleri yiyor alman gereken vitaminleri aliyorsan hiic dert etme.20- 25. Haftaya kadar gerek yok kiloya... ben de keske senin gibi olaydim(
valla direk konu başlığıyla sayfaya daldım :) heyecanlı bir anneyim.. ben sayfadan ziyade eş dost çevremde 4-5 kişi var hepsi bir ağızdan kız bekliyoruz deyince öyle bir genelleme yaptım.. dediğim gibi önemli olan enne olmak.. ama yinede merak ediyor insan :)Canım konunun geçmişlerine bakarsan maşallah burdaki annişler genelde hep erkek bebek bekliyor, erkek senesi galiba bu yıl diyoruz
Benim gibi 3-5 tane var cinsiyeti kız olan
merhaba arkadaşlar, nihayet bende hamileyim :) inanılmaz bir huzur içersindeyim..
daha 3 ay öncesine kadar sıfır umutla tüp bebek randevusu almıştık aralık ayını ama allahım bize nasip etti kendiğinden.. inşallah her kadın yaşar bu duyguyu
ayyy ne güldüm ya umarım değildir 1 taneden ne anlıcaz ki zaten ilk zamanlar sürekli alt degıstırcez normal 1 paket gelsin gelmişken
bende tombis dogmusum hatta usg de dr seysimi gorememis 8. Aya kadar bu olsa olsa erkektir demis:)))Amin cnm cumlemizin inşaallah :)
Evt olabilir cnm... cok su içiyorum...
Yürüyüş yap diyorlar ama mumkun degil ... bel fitigim var ve son gunlerde inanilmaz agrim oluyor...
Sag bacagima vuruyor...
Bu aralar omuriligin sag yanindan gecen genis bi damar varmis dogum icin o dahada genislemeye baslamis...
Sag tarafa yatmayin diyor hamilelik takvimi... onunda etkisi var sanirim sagimdaki agrilara...
Cnm dikkat et... salgin varmis sabah benim oglani dr goturdum ...
Dun kivranarak geldi okuldan...
3 gun rapor ve birsuru ilac verdi dr...
Veled sevinio tabi rapora
Bol su ic olur mu :) geçmiş olsun
Sekerim annem bana hamile kaldiginda iki gun once aldirdigi bel olcusu iki gun sonra 5 cm fazla cikmis... bikac gun sonra hamile olduğunu ogrenmis...
Sistigimi gorunce de kiz dedi hemen...
Bakalim hayirlisi...
Ben 4,5 kilo dogmusum
Senle ikimiz birer topis kiz bebis yapabiliriz
topikimiz de prens cokkızlar cinsiyeti belli olan var mı aramızda :) çevremdeki hamilelerin geneline bakarsak bu sene kız çocuğu senesi :)
Ah tabi canim benim. Yanlis anlama yiyememek ile yememek ayri seyler tabi. Hani acikmaman uzerine boyle soyledim yoksa mide bulantisi tiksinti halsizlik bunlar kotu Allah yardimcin olsun. Ben 80 lerden 64 e zar zor indigim icin seker ve tansiyon riskim var kilo tetikliyor o yuzden yani.kahvaltı yapamıyorum..sadece yoğurt..ve akşam yemekleri..birde meyve..deme öyle ne güzel her istediğini yiyorsun..kuzu gelsin gider kilolar..yiyememek çok kötü
bende tombis dogmusum hatta usg de dr seysimi gorememis 8. Aya kadar bu olsa olsa erkektir demis:)))
topikimiz de prens cok
Ah tabi canim benim. Yanlis anlama yiyememek ile yememek ayri seyler tabi. Hani acikmaman uzerine boyle soyledim yoksa mide bulantisi tiksinti halsizlik bunlar kotu Allah yardimcin olsun. Ben 80 lerden 64 e zar zor indigim icin seker ve tansiyon riskim var kilo tetikliyor o yuzden yani.[
yok canım..aç bir gebenin serzenişleri:)söz konusu sağlık olunca azami dikkat lazım..aslında her gebenin potansiyel tansiyon ve şeker hastası gibi beslenmesi lazım sağlıklı olan bu sanırım:)
Selam kızlar geçmişi okuyarak geldim ama aklımda tek kalan şey patlamış mısır oldu. Pek sevmem ama canım istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?