2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Amin cnm cumlemizin inşaallah :)

Evin için de spor yapsan hamililelik platesi yapmayı ben çok istiyorum ama vaktim yok akşam gel yemekdi falan yoruyor beni Ballı süt kilo aldırmaz sanmıyourm sabah içiyorsun sonuçta ödem olabilir.
Evt olabilir cnm... cok su içiyorum...
Yürüyüş yap diyorlar ama mumkun degil ... bel fitigim var ve son gunlerde inanilmaz agrim oluyor...
Sag bacagima vuruyor...
Bu aralar omuriligin sag yanindan gecen genis bi damar varmis dogum icin o dahada genislemeye baslamis...
Sag tarafa yatmayin diyor hamilelik takvimi... onunda etkisi var sanirim sagimdaki agrilara...
kızlar ben 1 haftadı ıshal gıbı oldum ya ,oncesınde kabzlıktan ıyıdır dedım ama sımdı tedırgın oldum bı zararı var mı
Cnm dikkat et... salgin varmis sabah benim oglani dr goturdum ...
Dun kivranarak geldi okuldan...
3 gun rapor ve birsuru ilac verdi dr...
Veled sevinio tabi rapora
Bol su ic olur mu :) geçmiş olsun

Ayyy kendim gibi birini gorunce sevindim:)) saka tabiki keske hic almasak en guzeli. Sanirim kis ayinda oldugumuz icin cabuk yaglaniyoruz. Insallah daha fazla almayiz 12-15 arasi yeter sanirim(((
Sekerim annem bana hamile kaldiginda iki gun once aldirdigi bel olcusu iki gun sonra 5 cm fazla cikmis... bikac gun sonra hamile olduğunu ogrenmis...
Sistigimi gorunce de kiz dedi hemen...
Bakalim hayirlisi...
Ben 4,5 kilo dogmusum
Senle ikimiz birer topis kiz bebis yapabiliriz

Merhabalar kizlar umarim herkes iyidir yeni hamsiler cinsiyeti belli olanlar test sonuçları güzel olanlar hepinizin gözü aydin :) benim çok şükür bulantilarim bitti sadece koku hassasiyeti kaldi oda yakinda geçer :) yarin doktora gidicem inş cinsiyeti kesinlestiririz en son %80 erkek demişti ben tabi şimdiden oğlusun mevlit takimlarina bile bakmaya basladim netten lohusa terlikleri dikkatimi çekti tabi şuan erken birde gelecek ay kizimin dogm günü var onu atlattıktan sonra basliycam hazirliklara

kızlar cinsiyeti belli olan var mı aramızda :) çevremdeki hamilelerin geneline bakarsak bu sene kız çocuğu senesi :)

senı anlıyorum canım ,ben de tup bebek yaptıracagım ay hamıle kalmıstım,ınsallah sag salım alırsın kucagına

kızlar cinsiyeti belli olan var mı aramızda :) çevremdeki hamilelerin geneline bakarsak bu sene kız çocuğu senesi :)

Canım konunun geçmişlerine bakarsan maşallah burdaki annişler genelde hep erkek bebek bekliyor, erkek senesi galiba bu yıl diyoruz
Benim gibi 3-5 tane var cinsiyeti kız olan

Yemen gerekenleri yiyor alman gereken vitaminleri aliyorsan hiic dert etme.20- 25. Haftaya kadar gerek yok kiloya... ben de keske senin gibi olaydim (

kahvaltı yapamıyorum..sadece yoğurt..ve akşam yemekleri..birde meyve..deme öyle ne güzel her istediğini yiyorsun..kuzu gelsin gider kilolar..yiyememek çok kötü

Selam canlar çok şükür bugünü de kazasız belasız atlattım evime geldim bu öğrenciler ne fena ya hamile olduğumu geç cinsiyeti bile biliyorlar oğlununuzun adını ne koycaksiniz bilmem ne biri de ben sizi dün perdenizi kapatırken gördüm diyo. Resmen magazincilerden kaçan cem yılmaza döndüm

Canım konunun geçmişlerine bakarsan maşallah burdaki annişler genelde hep erkek bebek bekliyor, erkek senesi galiba bu yıl diyoruz
Benim gibi 3-5 tane var cinsiyeti kız olan
valla direk konu başlığıyla sayfaya daldım :) heyecanlı bir anneyim.. ben sayfadan ziyade eş dost çevremde 4-5 kişi var hepsi bir ağızdan kız bekliyoruz deyince öyle bir genelleme yaptım.. dediğim gibi önemli olan enne olmak.. ama yinede merak ediyor insan :)

Gozun aydin canm insallah sag salim kucagina alirsin , Allah isteyen her kese yasatsin bu duyguyu amin

bende tombis dogmusum hatta usg de dr seysimi gorememis 8. Aya kadar bu olsa olsa erkektir demis:)))

topikimiz de prens cok

kahvaltı yapamıyorum..sadece yoğurt..ve akşam yemekleri..birde meyve..deme öyle ne güzel her istediğini yiyorsun..kuzu gelsin gider kilolar..yiyememek çok kötü
Ah tabi canim benim. Yanlis anlama yiyememek ile yememek ayri seyler tabi. Hani acikmaman uzerine boyle soyledim yoksa mide bulantisi tiksinti halsizlik bunlar kotu Allah yardimcin olsun. Ben 80 lerden 64 e zar zor indigim icin seker ve tansiyon riskim var kilo tetikliyor o yuzden yani.

Selam kızlar geçmişi okuyarak geldim ama aklımda tek kalan şey patlamış mısır oldu. Pek sevmem ama canım istedi.

Bende her gün tartılıyorum toplamda 1 kilo almışım.

Pek iştahım yok, aç kalmamak için yiyorum, canımın istediği özel bir şey de yok.

Kızıma doğuma girerken de 12 kilo alarak girmiştim, ama kilodan çok şişlik vardı tansiyon ve idrarda +1 proteinden dolayı. Doğumdan sonra patlamış balon gibi sönmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…