2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim inşallah sağlık ocağındaki testlerde güzel çıkar.Hayırlı olsun .

yok hiç baktırmadım ama dişlerimdende kalsiyumun azaldığını hissediyorum çünkü normalde fırçalarken hiç kanamazdı şimdi aşırı kanıyor birde durup dururken sızlamaya başlıyorlar..
O zaman doktora dişelrinide söyle sana kalsiyum tableti versin canım kesinlikle

Geçenlerde ben de ultrasona göre söylemiştim doktor sata göre olanı bilmiyo musun dedi bana. bence ikisini de söyle cnm :)

UOTE="cidem87, post: 38361788, member: 422868"]Canım kasıklarda ağrı veya batma olması normal benim sürekli o dediğin şekilde akıntım oluyır buda sonderece olması gereken seymiş akıntının ren kehve ve kokulu sa o zaman farklı ama yani kafaya takma her şey olağan[/QUOTE]
Teşekkür ederim inşallah önemli bişey değildir

Gunaydin annisler maalesef gripten dolayi bugun ise gidemedim burnum o kdr doluki afedersiniz sil sil yine doluyor ve nefes alamiyorum tat alamiyorum yediklerimden uhuhuhu doktora gidicez kahvaltidan sonra
geçmiş olsun canım yaa dinlenmekten başka yolu yok bu grip illetinin

Geçmiş olsun canım umarım bende çabuk atlatırım hiç azalma olmadı daha kötüyüm...

Ense kalınılığının normal değerlerini bilen var mı? Doktorum ölçümde normal dedi 1.49 çıktı. Sizlerin nasıl ? Tabi belki haftaya göre de değişiyordur ama???
Canım ben 12+0 da yaptırdım 1 mm çıkmıştı..seninkide Yüksek değil doktorun yorum yapması gerekiyordu aslında..

merhaba guzel annisler benim de karnimin asagisi buyudu ben 3 haftadir hamile pantolonu giyiyorum onceden giydiklerim cok sikiyo beni, kilo da almadim hic, rahim buyudugundendir herhalde ayin 25ni iple cekiyorum bi gelse de bebisimi gorsem

kızlar sizin sağlık ocagınızdakı ebeler ne kadar ilgili ya valla şaşırdım ben pazartesi gitmiştim doktora rapor almak için yaptırmam gereken bı test tahlıl var mı dıye o da ebelere sor dedı ebelere sordum 19-20 haftada gel dedı o da tetanos asısı ıcın ne tansıyon ne kan tahlılı hıc bısey demedıler ben troıd hastasıyım bıde ayrıca ıkılı test ıcın de zamanın gecmıs dedıler 13. haftada yapılmıyor mu ıkılı test gec mı oldu?

merhaba guzel annisler benim de karnimin asagisi buyudu ben 3 haftadir hamile pantolonu giyiyorum onceden giydiklerim cok sikiyo beni, kilo da almadim hic, rahim buyudugundendir herhalde ayin 25ni iple cekiyorum bi gelse de bebisimi gorsem
Ayy yazı rengin nasıl gozumu aldı ben de nerdeyse 3 haftadır hamile pantalonu giyiyorum Benm pantalonlarim dardı cok o yüzden artik olması imkânsız baslarda ddüğme açık geziyodum ama artik o da kkurtarmaz5 kilo aldım nihayetinde bnm de yarin cinsiyet öğrenme haricinde randevum 25 inde bakalım inşallah üçlü tarama testinin sonucu da iyi çıkar

11 14 .haftalar arasında yapılıyor ikili tarama Benm dr um gerek duymadı enseye baktı uçlu taramaya çağırdı .. Su an için de sağlık ocağında isim yok. Sordum. Saglik ocağı bizim evin hemen altında apartmanin zemin katında yani o yüzden çok sansliyim ebe abla da çok ilgili sağolsun 9 ocaktan sonra asim falan olacakmış onun haricinde su an için gitmemi gerektiren bi durum yok.

Dualarim sizinle...hadi bakalim yarın öğren cinsiyetini inşaAllah :)
Bende hamile tayti giyiyorum pantolonumun içine üstüne çok bol bir pantolonum var onu giyiyorum...yandan fermuarli..fermuarini yarıya kadar çekebiliyorum hehe :):)

evet yazi rengi kotu oldu yaa insallah iyi cikar sonuclarin

Hehehhh o da iyiymis Cnm eeşim ilcedeymis su an keşke merkezde olsaydın da hemencik gitseydik dr a dedim sabret az kaldı dedi çok heycanliyim inş gösterir minnak ne olduğunu biseyler almak istiyorum artik çok hevesliyim diğer gebeligim devam etseydi su an 6ayi gececekti acaba cinsiyeti neydi onunn da bu bebeğimi kucağıma alamadan onu da unutamiycam galiba

Olsun canim o melegin cennette annesi...:)
Üzülme lütfen... Alacaksin yarın o öğrenip alacaksin canim...hevesli hevesli bir sürü şey .

Kızlar profilimdeki yazıyı nasıl degistirebilirim 'bu kez gel melegimiz ' yazan kısmı ? Kalp atışını duymadan önce yazmıştım duyduktan sonra degistirecektim kaldı öyle daha pozitif olmak istiyorum artik

profiline girince kisisel bilgilerin var ona gir her seyi orada degisdirmek oluyor

Değiştim de geri aldım ya totem yaptım bu yazı varken herşey iyi gidiyor (masallah) degismiycem Vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…