2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kontrole son 5 gün.

canım benimde 5 günüm kaldı aslında hiç merak etmiyodum ama burda yazıldıkça kızım oluyor oğlum oluyor diye heyecanlanmaya ve merak etmeye başladım. yanımda bol bol çikolata götürüp görene kadar uğraşmayı düşünüyorum bakalım yine inatlaşacak mı annesiyle
:)

kızlar ben 65 le hamile kalıp 62 ye düştüm..hala 62 yim..problemmi bu ya?kusmadım hiç ama yiyemiyorum
ilk 3 ay en fazla 1-3 kilo diyor doktorlar. Benimki ilk 5 ay için 1,5 2 kilo hedeflememi söylemişti. ben de kilo almadım hiç. hiç bulantım da olmadı ama iştahım da artmadı.

çok geçmiş olsun canım benim bir arkadaşın daha vardı öyle bir problemi öyle hatırlıyorum. umarım sorunsuz geçer hamişlik

bu arada bende 1,5 kilo aldım toplamda. oğlumda 12 kiloyla bitirmiştim inşallah bu sefer daha az kiloyla kapatırım.,

ilk 3 ay en fazla 1-3 kilo diyor doktorlar. Benimki ilk 5 ay için 1,5 2 kilo hedeflememi söylemişti. ben de kilo almadım hiç. hiç bulantım da olmadı ama iştahım da artmadı.
Geçmiş olsun cnaım Bendede kaşıntı var ve çok kaşınıyor ve bütün vücüdumda kırmızı lekeler çıktı pullanma da oluyor yayıl dı baya cildiyeye 23 de gidecem doktorum cildiyeye yönlendirdi sen gastrenojiye gitmene kim karar verdi bitde karaciğer enzimlerine baktılar cildiyeceye gitittiiğim zaman egzama veya sedef dese bile rica edecem baksın rica edecem inşallah terslemez.

Aynı gün kontrolümüz desene. İnş. cinsiyetini öğreniriz.

Cinsiyetten de önce sağlık haberleri ile döneriz.

Kizlar 3 ayimiz bittiği için kontrolumuz vardi bgn ikili test yaptirmadigim için ense kalinligi ve burun kemiğine bakildi ense kalinligi 0,9 burun kemiği de 0,451 gayet iyi dedi doktorum kendi boyu da 6,34 kiz gibi gorunuyo ama daha erken dedi ama bu haftalarda kiz diye gördüyse bence doğru gibime geldi ama pek hareketlerini goremedik uyuyordu galiba 9+5 ken görmüştüm hareketini

teşekkür ederim çiğdemcim zaten benim halihazırda bir karaciğer rahatsızlığım var 6 ayda birde rutin kontrollerimi yaptırıyorum. en son 4 ay önce gitmiştim. kaşıntı olunca kadın doğum doktoruma sordum oda gastoentoloji doktorunla bir görüş enzimlerle alakalı olabilir dedi bende gittim. ve mutlaka cldiyeye yönlendirseler dahi enzimlerine baktır. hiç rahatsızlığı olmayan gebelerde bile karaciğer yavaşladığı için çıkabiliyor bu sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…