2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bir kaç arkadaşıma söylemiştim sizlere de soylim molfixin sayfasında form var onu doldurun ücretsiz deneme boy yenidogan bebek bezi gonderiyorlarmis adrese (gobek bagi oyuntulu) kaybınız olmaz reklamlarda geçiyor TV de. Bi bez bi bezdir haberiniz olsun ne zaman gelirse artk

tamam canım teşekkür ederim ay ne sanslısın ya ne güzel bakalım cuma kendı doktoruma gıtcem umarım bende ıyı sonuclarla gelırım

bende sayfasından kayıt yaptım bıkac hafta oldu bakalım ne gelecek umarım 1 tane degıldır bı kac tane vardır içinde

Gozunuzaydin allahım tamamına erdirsin inş çok güzel bir duygu allahım herkese tüm isteyenlere yasatsin yokluğunu aratmasin .

SirriEyvan canımmm senı gordugum ıyı oldu ben ayın basında yazmıstım ama senden cevap gelmedı bende cüz almak ıstıyorum bazen aradakı mesajları kacırıyorum hanı bırının aldıgını bende okumıyım dedım bana sıradakı cuzu yazar mısın tatlımm

günaydın güzel annişler ve bebişleriii benimde cumaya kontrolüm var kaldı son 2 gün valla çatlıcam meraktan umarım sağlıklıdır

Ayyy kendim gibi birini gorunce sevindim:)) saka tabiki keske hic almasak en guzeli. Sanirim kis ayinda oldugumuz icin cabuk yaglaniyoruz. Insallah daha fazla almayiz 12-15 arasi yeter sanirim(((

oyy maşallah..vakit saat denilen bu işte..sağlıkla gelsin inşallah..

kızlar ben 65 le hamile kalıp 62 ye düştüm..hala 62 yim..problemmi bu ya?kusmadım hiç ama yiyemiyorum

Yemen gerekenleri yiyor alman gereken vitaminleri aliyorsan hiic dert etme.20- 25. Haftaya kadar gerek yok kiloya... ben de keske senin gibi olaydim (
kızlar ben 65 le hamile kalıp 62 ye düştüm..hala 62 yim..problemmi bu ya?kusmadım hiç ama yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…