- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.301
ne güzel ense kalınlığında sıkıntı yokmuş canım. benimde doktor % 51 kız dedi içimden bir seste kız diyor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.Kizlar 3 ayimiz bittiği için kontrolumuz vardi bgn ikili test yaptirmadigim için ense kalinligi ve burun kemiğine bakildi ense kalinligi 0,9 burun kemiği de 0,451 gayet iyi dedi doktorum kendi boyu da 6,34 kiz gibi gorunuyo ama daha erken dedi ama bu haftalarda kiz diye gördüyse bence doğru gibime geldi ama pek hareketlerini goremedik uyuyordu galiba 9+5 ken görmüştüm hareketini
Kizlar 3 ayimiz bittiği için kontrolumuz vardi bgn ikili test yaptirmadigim için ense kalinligi ve burun kemiğine bakildi ense kalinligi 0,9 burun kemiği de 0,451 gayet iyi dedi doktorum kendi boyu da 6,34 kiz gibi gorunuyo ama daha erken dedi ama bu haftalarda kiz diye gördüyse bence doğru gibime geldi ama pek hareketlerini goremedik uyuyordu galiba 9+5 ken görmüştüm hareketini
Oğlan patlaması var hadi hayırlısı. Evet vecihi hayallerimdeki erkek
Benim de içime hep kız doguyordu gönlümden de hep kız geçmişti ve kendimi alıştırmistim ama doktor bacak arası baya kalabalık deyip ultrasonda pipiyi gösterince şok oldum hatta iyi bakin falan dedimBenim gönlümden her ne kadar iki kızımın olması geçsede haziran annelerinin çoğu erkek bebek bekliyor, bir kızım olduğu içinde çevremdekiler ikinciyi erkek yakıştırıyor, bir haftada önde gidince kesin erkek diyorlar ama bakalım pazartesine az kaldı.
Hatta kızım da öyle alıştı ki erkeğe ismini bile hazırlamış anne erkek olursa adını Mert koyalım diyor.
Bakalım Allah ne nasip etmiş haftaya öğreniriz inş.
Benim de içime hep kız doguyordu gönlümden de hep kız geçmişti ve kendimi alıştırmakta ama doktor bacak arası baya kalabalık deyip ultrasonda pipiyi gösterince şok oldum hatta iyi bakin falan dedimama oğlan fikrine de alıştım artık canım oluşum benim.senin de gönlümden geçen olsun inşallah ama kız varmış bir de oğlan tadından yenmez
Ben jimere hatice hanıma gidiyorum, sen hangisine gidiyorsun memnun musun??meleklerimbenim bende bursadayım kızlar. Hangi dr lara gidiyorsunuz ?
Kesinlikle sağlıklı olsunlar yeter. Oyy maşallah güzel kızına.Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin kız erkek fark etmez, sağlıkla kucağına alırsın inş. canım.
Evet 7 yaşına cumartesi günü giren bir prensesim var. Ama nedense kız çocukları daha çok seviyorum. Kızım olsa çok sevinirim oğlum olsa da üzülmem.
İkisinin de tadına bakmış oluruz.
Kesinlikle sağlıklı olsunlar yeter. Oyy maşallah güzel kızına.
Bence çok güzel yaş aralıkları. ben hep aralarında az yaş olmasın diye düşünürdüm. Ama 30 uma kadar bi tane daha yapmayı düşünüyorum nasip olursa 3_4 yaş olcak aralarında zor olacak benim icinSağol canım. Valla kocaman oldu kızım. Aralarında tam 7.5 yaş fark olacak ama olsun.
Şartlar öyle gerektirdi biraz geç kaldık.
Bence çok güzel yaş aralıkları. ben hep aralarında az yaş olmasın diye düşünürdüm. Ama 30 uma kadar bi tane daha yapmayı düşünüyorum nasip olursa 3_4 yaş olcak aralarında zor olacak benim icin
Utanmadan tek başına yiyecek misin?
İnsan sende gel der. Hıhhhhhh sana.
Allah kabul etsin canım.
Yasin çok iyi bence ikinci için. Esin asker mi canım? Benim eşim de 2 sene Hakkari'de kaldı bu temmuz ayında geldi ve ben hamile kaldım çok sukur. Zorunlu olarak bekledik yani bebek için. Ama iyi ki beklemisiz hamile olduğumu öğrendiğim gün atama haberim geldi hersey bir sebeple oluyor32 yaşımı eylülde oldurdum ve eylülde hamile kaldığımı öğrendim.
Planlı bir bebekti Ağustosta korunmayı bıraktım 1 eylülde hasta oldum 30 eylülde hamile olduğumu öğrendim. Allaha şükür aratmadı yoksa yaş daha da ilerlerdi.
Bende 30 lu yaşlarda düşünüyordum ama kızım tam 3,5 yaşına geldiğinde, 2. bebeği düşündüğümüzde eşim 2 sene Hakkari ye şark görevine gitti, kızımla ben Ankara da kaldık (işimden dolayı) mecburen 2 sene erteledik, eşim gelince de biraz birlikte zaman geçirelim dedik ve bu zamana geldik.
kıyamamm misafir ol gel banaa mısırlat patlatayım sanaaa
Yasin çok iyi bence ikinci için. Esin asker mi canım? Benim eşim de 2 sene Hakkari'de kaldı bu temmuz ayında geldi ve ben hamile kaldım çok sukur. Zorunlu olarak bekledik yani bebek için. Ama iyi ki beklemisiz hamile olduğumu öğrendiğim gün atama haberim geldi hersey bir sebeple oluyor
Biz de 2 sene ayrı kaldık ve şuanda benim atamadan dolayı farklı illerdeyiz yakın iller de olsa zorAsker değil canım emniyet personeli.
2013 Ağustos ayında geldi, bir yıl bekledim 2. bebek için tekrar birbirimize alışmamış gerekiyordu. Sonuçta eşim orada kızımla ben burada 2 sene ayrı bir yaşantı yaşadık. Kolay değildi.
Senin eşin askeri personel mi?
Ben rentip selim beye gidiyorum. Memnunum cunku benim miyomum var diger dr lar surekli neden bu miyomla hamile kaldin derken selim bey beni sakinlestiriyor unut miyomu diyor yani olumlu yaklasiyor. O yuzden memnunum bikac arkadasim dogum yapti onlarda gayet memnun. Hayirlisi olsun tabi herkes memnun olur bende bir aksilik olur onu bilemem ama hayirlisini dileyelim hayirlisi olsun. Jimerin fiyatlari biraz yuksek geldi bana acikcasi yoksa cenk beyi de cok oneriyorlar.Ben jimere hatice hanıma gidiyorum, sen hangisine gidiyorsun memnun musun??
İnşallah doktor sen ne kadar pimpiriklisin demez bazı doktorlar ters oluyor devlet ya karaciğere bakmak için kan testi mi isteyecek nasıl olacak.teşekkür ederim çiğdemcim zaten benim halihazırda bir karaciğer rahatsızlığım var 6 ayda birde rutin kontrollerimi yaptırıyorum. en son 4 ay önce gitmiştim. kaşıntı olunca kadın doğum doktoruma sordum oda gastoentoloji doktorunla bir görüş enzimlerle alakalı olabilir dedi bende gittim. ve mutlaka cldiyeye yönlendirseler dahi enzimlerine baktır. hiç rahatsızlığı olmayan gebelerde bile karaciğer yavaşladığı için çıkabiliyor bu sorun.
kzılar yeme içmede maşallahım var ama kaşıntı fena. her yerimi yırttım kaşıya kaşıya yün taytlar giyiyorum acab ao mu yapıyo gerçi karnım da çok kaşınıyo ama doktora gitmedim bunun için. cinsiyeti ise hala öğrenemedim anca 3 hafta sonra giderim ben bu gidişle
İnşallah doktor sen ne kadar pimpiriklisin demez bazı doktorlar ters oluyor devlet ya karaciğere bakmak için kan testi mi isteyecek nasıl olacak.
Canım benimde ilk göbek ve göğüslerde başladı dikkat et kasınan yerlere nemlendirici sür ve ufak kızarılkık gördüğünde bence kendi doktorun değilde cildiye ye git bak ben ilk kendi dotoruma gittim mantar dedi tam iyleşdi derken şimdi başka bir şey çıkdı baştan gidip tahlil yaptırsaydım bu kadar vucudumda çıknazdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?