- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.321
canım mutlaka git doktora benim de bütün vücudum yara bere içinde kaşımaktan bi losyon verdi doktorda rahat ettim 2 gündür.kzılar yeme içmede maşallahım var ama kaşıntı fena. her yerimi yırttım kaşıya kaşıya yün taytlar giyiyorum acab ao mu yapıyo gerçi karnım da çok kaşınıyo ama doktora gitmedim bunun için. cinsiyeti ise hala öğrenemedim anca 3 hafta sonra giderim ben bu gidişle
Ne çok öğretmen varmış burda. Ben de sınıf öğretmeniyim.benim branştan yok aramızda sanırım, matematikçiyim benvalla yollarım canım benim yeter ki sen istee
Biz de 2 sene ayrı kaldık ve şuanda benim atamadan dolayı farklı illerdeyiz yakın iller de olsa zorevet canım askeri personel.
Ben rentip selim beye gidiyorum. Memnunum cunku benim miyomum var diger dr lar surekli neden bu miyomla hamile kaldin derken selim bey beni sakinlestiriyor unut miyomu diyor yani olumlu yaklasiyor. O yuzden memnunum bikac arkadasim dogum yapti onlarda gayet memnun. Hayirlisi olsun tabi herkes memnun olur bende bir aksilik olur onu bilemem ama hayirlisini dileyelim hayirlisi olsun. Jimerin fiyatlari biraz yuksek geldi bana acikcasi yoksa cenk beyi de cok oneriyorlar.
Ne çok öğretmen varmış burda. Ben de sınıf öğretmeniyim.
merhaba bayanlar nasılsınız? Ben de acayıp bır sinir var sizde durumlar nasıl? böyle gözüm dönüyor sinirlenince garibim eşime oluyor olan..
kontrolden 2 saat once ye tatlıyı kana karısana kadar vakıt alıyor cunkıcanım benimde 5 günüm kaldı aslında hiç merak etmiyodum ama burda yazıldıkça kızım oluyor oğlum oluyor diye heyecanlanmaya ve merak etmeye başladım. yanımda bol bol çikolata götürüp görene kadar uğraşmayı düşünüyorum bakalım yine inatlaşacak mı annesiyle:)
Ben rentip selim beye gidiyorum. Memnunum cunku benim miyomum var diger dr lar surekli neden bu miyomla hamile kaldin derken selim bey beni sakinlestiriyor unut miyomu diyor yani olumlu yaklasiyor. O yuzden memnunum bikac arkadasim dogum yapti onlarda gayet memnun. Hayirlisi olsun tabi herkes memnun olur bende bir aksilik olur onu bilemem ama hayirlisini dileyelim hayirlisi olsun. Jimerin fiyatlari biraz yuksek geldi bana acikcasi yoksa cenk beyi de cok oneriyorlar.
kontrolden 2 saat once ye tatlıyı kana karısana kadar vakıt alıyor cunkı
kontrole son 5 gün.
Anlayışlı karşılamasına çok sevindim sen gine iyi beklemıssın ben 6. haftada söyledim müdürüme sonradan pişman ,merhaba anne adaylari, nasilsin bakalim? ben gayet iyim. Dün kontrolumuz vardi ve Doktor ikimizden cok memnun oldugunu söyledi, bebek cok hareketli ama cinsiyetini daha söylemedi. 3 hafta sonra ögrenecegiz.
Bugün patronuma acikladim hamileligimi, gayet sakin ve anlayisli karsiladi.
Icim inanki inanilmaz rahat suan.
biri tatlı mı dediBen hiç tatlı yiyemiyorum.
2 Şubatta detaylı ultrason randevum var, inş. o zamana kadar yiyebilirim çünkü kağıda tok karnına ve tatlı bir şeyler yeyip geliniz diye not aldılar.
pazartesimi seninde:)ayy söylesinler artık cinsiyetini..ismiyle sesleneyim artık
biri tatlı mı dedibugün 5-6 yemek kaşığı pekmez yedim gözüm döndü. ilkkez bişeye aşerdim
ilk 3 ay en fazla 1-3 kilo diyor doktorlar. Benimki ilk 5 ay için 1,5 2 kilo hedeflememi söylemişti. ben de kilo almadım hiç. hiç bulantım da olmadı ama iştahım da artmadı.
evet evet benim o deliSenin yemene hayranım zaten. Dünde 20 kişilik yemek yapıp yarım porsiyon yiyorum diyen iştahlı sendin herhalde.
Herkesin dediğine göre 4. aydan sonra iştahta çok artış oluyormuş. O zaman bi daha görüşelimiyi o zaman:)ben kilo verdim öyle kaldım..sonra aglanırmışım ayyy çok yiyom benn diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?