2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım mutlaka git doktora benim de bütün vücudum yara bere içinde kaşımaktan bi losyon verdi doktorda rahat ettim 2 gündür.

Fiyatlar pahalı derken muayene ücretleri oralarda ne kadar?

Birde normal doğum ücreti?

Kendi gittiğim hastane ile karşılaştırmak adına sordum.

Ben de türk dili ve edebiyatı ogrtmeniyim ya da adayıyım diyim yeni mezun sayilirim su sirada formasyon alıyorum sonlara geldim hatta aldım sayılır kps kısmı kaldı isin ama bakalım kısmet
Ne çok öğretmen varmış burda. Ben de sınıf öğretmeniyim.

kontrolden 2 saat once ye tatlıyı kana karısana kadar vakıt alıyor cunkı

selim akgün mü?ablamın ilk doktoruydu çok memnundu

kontrolden 2 saat once ye tatlıyı kana karısana kadar vakıt alıyor cunkı

Ben hiç tatlı yiyemiyorum.

2 Şubatta detaylı ultrason randevum var, inş. o zamana kadar yiyebilirim çünkü kağıda tok karnına ve tatlı bir şeyler yeyip geliniz diye not aldılar.

merhaba anne adaylari, nasilsin bakalim? ben gayet iyim. Dün kontrolumuz vardi ve Doktor ikimizden cok memnun oldugunu söyledi, bebek cok hareketli ama cinsiyetini daha söylemedi. 3 hafta sonra ögrenecegiz.
Bugün patronuma acikladim hamileligimi, gayet sakin ve anlayisli karsiladi.
Icim inanki inanilmaz rahat suan.

Anlayışlı karşılamasına çok sevindim sen gine iyi beklemıssın ben 6. haftada söyledim müdürüme sonradan pişman ,
oldum söylesemeseydim diye allaha şükür bu zamana kadar sorun çıkarmadılar devletede gidiyorum tahlil için o yüzden sık izin alıyorum sorun yartmayorlar .

Ben hiç tatlı yiyemiyorum.

2 Şubatta detaylı ultrason randevum var, inş. o zamana kadar yiyebilirim çünkü kağıda tok karnına ve tatlı bir şeyler yeyip geliniz diye not aldılar.
biri tatlı mı dedi bugün 5-6 yemek kaşığı pekmez yedim gözüm döndü. ilkkez bişeye aşerdim

biri tatlı mı dedi bugün 5-6 yemek kaşığı pekmez yedim gözüm döndü. ilkkez bişeye aşerdim

Senin yemene hayranım zaten. Dünde 20 kişilik yemek yapıp yarım porsiyon yiyorum diyen iştahlı sendin herhalde.

ilk 3 ay en fazla 1-3 kilo diyor doktorlar. Benimki ilk 5 ay için 1,5 2 kilo hedeflememi söylemişti. ben de kilo almadım hiç. hiç bulantım da olmadı ama iştahım da artmadı.

iyi o zaman:)ben kilo verdim öyle kaldım..sonra aglanırmışım ayyy çok yiyom benn diye

Senin yemene hayranım zaten. Dünde 20 kişilik yemek yapıp yarım porsiyon yiyorum diyen iştahlı sendin herhalde.
evet evet benim o deli yapmasına yapıyorum da iş yemeye gelince tıkanıyorum meyve canım istiyo baya nedense sabah kahvaltıdan 2 saat sonra 1 elma 1 portakal yedim az önce de 1 elmayı yuttum. ama yemeklerde yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…