2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim sabah kalkar kalkmaz aklima geldi. Ben cinsiyetin kesinleştiği tarihi yanlis soylemisim. Uyku sersemligi demek ki  13+3 de ikili testi yaptim. Adet tarihime gore 14+3 de cinsiyet kesinlesti.

Oofff ne ki ooo benim de canm çekti

Ayy canim Allah kolaylık versin. Gecen gün bende annemlerin yaptigi bir yemegi canim çekti. Yari yol tatilinde gidebilirsek yerim.

Günaydın kızlar dunden beri içimi bi kurt kemiriyo.16 haftalık hamileyim ama bana hicbisekilde test tahlil yapılmadı üstelik dun Dr a tiroitlerime felan hic bakılması dedim adam ilk muayenede baktım diye inatlasiyo ve bilgisayardan bakınca yapmadığını gördü.yinede yapmadığı gibi 24. Haftada seker yüklemesi yapcaz hatirlatirsan o zmn ona da bakarız diyo.kafam karıştıcçok Dr değiştirme fikrim var dünden beri zaten muayenedinidr begenmedim en fazla 3 dk felan sürdü.sizin fikrimiz ne normalmi ben mi abartiyorum acaba

Canim sabah kalkar kalkmaz aklima geldi. Ben cinsiyetin kesinleştiği tarihi yanlis soylemisim. Uyku sersemligi demek ki  13+3 de ikili testi yaptim. Adet tarihime gore 14+3 de cinsiyet kesinlesti.
gunaydın canım olsun onemlı degıl bende bı an once ogrenmek ıstıyorum ya o yuzden merak edıyorum kız bebekler bıraz gec gosterıyomus bakalım bızım kuzucuk ne zaman kesınlescek merak ve heyecanla beklıyorumm bugun kendı doktoruma kontrolum var umarım güzel sonuçlarla döneriz

kızlar bu aralar bende pek uyuyamıyorum rüyamda ya gerilim korku yaşıyorum yada midem bulanana kadar yemek yiyorum dogal olarak uyanınca da mıdem bulanıyor demekkı bız hamılelerın ruyaları bıle aynı cok ılgınç

günaydın canım yerinde olsam doktorumu değiştirirdim 3 dk da muayene mi olur ultrasona mı üç dakikada bakıp çıkıyo
benim doktorum bu yavrunuzun şurası bu burası şurası söyle bilmem ne diye diye her sorduğumuzu cevaplıyor sağolsun böyle bi doktor bul bence canım tabi yaşadığın yere bağlı

bence de farklı bir doktorla görüşmeye başla bir an önce. Eğer bu doktor devlet hastanesindeyse, özelden de bir doktor bul, en azından ultrasona detaylı bakıyorlar. Tahlillerini devlette yaptırırsın, ultrasona da özelde bakılır. En azından sana zaman ayırabilecek bir doktorun olur.

tatlım eger tahlıl yaptırmak ıstıyorsan aklına takılan bısey varsa bı devlet hastanesıne gıt dahılıyeye soyle durumunu orada yaptır cunku kadın dogumcular tahlıllere pek onem vermıyorlar benımkıde troıd hastası olmama rahmen bugune kadar hıc bı tahlıl ıstemedı ben hep baska doktora yaptırdım hatta goturdugum tahlıllere bıle bakmadı malesefbakalım bugun neler dıcek begenmezsem bende degıstırebılırım

Günaydın Cnm bence de dr unu degistirmelisin.. Çok geç kalmis değilsin inş iyi bir dr bbulursun..enseye de mi bakılmadi ? Hadi ikili taramayi bana da yapmadı dr um ama bazısı gerek duymuyor uüçlüye çağırıyor hic mi bakilmadi sadece 3 dk muayene ne saçma

Oofff ne ki ooo benim de canm çekti
daha ısmını bıle yazmadım kı.Nevruzda yapılan bı sey ama turkıyede hıc yok sızın burda nevruz bayram gıbı gecmıyor ya.Bızde cok guzel gecıyor,yeme ıcme ,10 gun tatıl,konserler falan, boyle bı kac nevruza ozel geleneksel tatlı bı de benım dedıgımden var,cocuklugumdan hep nevruzu beklerdım gelsın de annemler yapsınlar benım yaramazın nasıl canı cektı bunu anlamadım

Cnm eşim Cnm şey çekti diyor benim deeeee diye bagiriyorummm o derece adini bile bilmeden hemen cnm cekiyor cok fena durumdayim

Ayy canim Allah kolaylık versin. Gecen gün bende annemlerin yaptigi bir yemegi canim çekti. Yari yol tatilinde gidebilirsek yerim.
benım gıtme sansım da yok canım ucak bınmem yasak,esıme dıyorum doktor ınsallah yasagı kaldırırsa ılk ulkeme gıdıp yeyıp gelecem,adam saskın saskın bakıyor,cıldırmıs dıye eşim ona da yazıık

Cnm eşim Cnm şey çekti diyor benim deeeee diye bagiriyorummm o derece adini bile bilmeden hemen cnm cekiyor cok fena durumdayim
senden korkulur valla ay ıyıkı ısmını bıle cekmedım gunaha sokarsın ınsanı.Sen kac kıloyla kapatacaksın hamılelıyı merak edıyorum

Günaydın annişleeerr Nasılsınız bakalım napıyosunuz?Bebişler nasıl?? Kahvaltılaırnı yaptılar mı bebişler?

Ben iki kere yaptım Benim bikaç gündür iştahım iyice açıldı. Evde eşimle biraz bişiler yiorum, sonra işe geliyorum biraz da orda atıştırıyorum. Çifte kahvaltı

Günaydınnnn Annelerrrr umarım herkes iyidir. Grip olanlar atlatmıştır. Mide bulantısı olanlar geçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…