- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.761
Canim sabah kalkar kalkmaz aklima geldi. Ben cinsiyetin kesinleştiği tarihi yanlis soylemisim. Uyku sersemligi demek kimaşallah size ya ne güzel hemencik ögrenmıssın hıc bekletemıs senı kızın canım ayrı bı mesajda yazdım da belkı atlamıssındır akademı hastanesınde gebe okulu acılcakmıs cumartesı saat 12de toplantısı varmıs gelmek ıstersen dıye soylıyım dedım hangı doktora gıdıyordun erkan bey mıydı?
uykumda bı sey var onu yıyordum,kac zamandır ona aserıyorum,ama ıstanbulda yanı turkıyede yok sorun buOglen annemlerı arıyım bı sekılde yollasınlar uff cok guzeldı ama,sabah kahvaltısında sıcak sıcak yıyordum
Ayy canim Allah kolaylık versin. Gecen gün bende annemlerin yaptigi bir yemegi canim çekti. Yari yol tatilinde gidebilirsek yerim.uykumda bı sey var onu yıyordum,kac zamandır ona aserıyorum,ama ıstanbulda yanı turkıyede yok sorun buOglen annemlerı arıyım bı sekılde yollasınlar uff cok guzeldı ama,sabah kahvaltısında sıcak sıcak yıyordum
gunaydın canım olsun onemlı degıl bende bı an once ogrenmek ıstıyorum ya o yuzden merak edıyorum kız bebekler bıraz gec gosterıyomus bakalım bızım kuzucuk ne zaman kesınlescek merak ve heyecanla beklıyorumm bugun kendı doktoruma kontrolum var umarım güzel sonuçlarla dönerizCanim sabah kalkar kalkmaz aklima geldi. Ben cinsiyetin kesinleştiği tarihi yanlis soylemisim. Uyku sersemligi demek ki 13+3 de ikili testi yaptim. Adet tarihime gore 14+3 de cinsiyet kesinlesti.
Bir PRENSES de bizdenDUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
Günaydın kızlar dunden beri içimi bi kurt kemiriyo.16 haftalık hamileyim ama bana hicbisekilde test tahlil yapılmadı üstelik dun Dr a tiroitlerime felan hic bakılması dedim adam ilk muayenede baktım diye inatlasiyo ve bilgisayardan bakınca yapmadığını gördü.yinede yapmadığı gibi 24. Haftada seker yüklemesi yapcaz hatirlatirsan o zmn ona da bakarız diyo.kafam karıştıcçok Dr değiştirme fikrim var dünden beri zaten muayenedinidr begenmedim en fazla 3 dk felan sürdü.sizin fikrimiz ne normalmi ben mi abartiyorum acaba
bence de farklı bir doktorla görüşmeye başla bir an önce. Eğer bu doktor devlet hastanesindeyse, özelden de bir doktor bul, en azından ultrasona detaylı bakıyorlar. Tahlillerini devlette yaptırırsın, ultrasona da özelde bakılır. En azından sana zaman ayırabilecek bir doktorun olur.Günaydın kızlar dunden beri içimi bi kurt kemiriyo.16 haftalık hamileyim ama bana hicbisekilde test tahlil yapılmadı üstelik dun Dr a tiroitlerime felan hic bakılması dedim adam ilk muayenede baktım diye inatlasiyo ve bilgisayardan bakınca yapmadığını gördü.yinede yapmadığı gibi 24. Haftada seker yüklemesi yapcaz hatirlatirsan o zmn ona da bakarız diyo.kafam karıştıcçok Dr değiştirme fikrim var dünden beri zaten muayenedinidr begenmedim en fazla 3 dk felan sürdü.sizin fikrimiz ne normalmi ben mi abartiyorum acaba
Günaydın annişleeerrNasılsınız bakalım napıyosunuz?Bebişler nasıl?? Kahvaltılaırnı yaptılar mı bebişler?
tatlım eger tahlıl yaptırmak ıstıyorsan aklına takılan bısey varsa bı devlet hastanesıne gıt dahılıyeye soyle durumunu orada yaptır cunku kadın dogumcular tahlıllere pek onem vermıyorlar benımkıde troıd hastası olmama rahmen bugune kadar hıc bı tahlıl ıstemedı ben hep baska doktora yaptırdım hatta goturdugum tahlıllere bıle bakmadı malesefGünaydın kızlar dunden beri içimi bi kurt kemiriyo.16 haftalık hamileyim ama bana hicbisekilde test tahlil yapılmadı üstelik dun Dr a tiroitlerime felan hic bakılması dedim adam ilk muayenede baktım diye inatlasiyo ve bilgisayardan bakınca yapmadığını gördü.yinede yapmadığı gibi 24. Haftada seker yüklemesi yapcaz hatirlatirsan o zmn ona da bakarız diyo.kafam karıştıcçok Dr değiştirme fikrim var dünden beri zaten muayenedinidr begenmedim en fazla 3 dk felan sürdü.sizin fikrimiz ne normalmi ben mi abartiyorum acaba
Günaydın kızlar dunden beri içimi bi kurt kemiriyo.16 haftalık hamileyim ama bana hicbisekilde test tahlil yapılmadı üstelik dun Dr a tiroitlerime felan hic bakılması dedim adam ilk muayenede baktım diye inatlasiyo ve bilgisayardan bakınca yapmadığını gördü.yinede yapmadığı gibi 24. Haftada seker yüklemesi yapcaz hatirlatirsan o zmn ona da bakarız diyo.kafam karıştıcçok Dr değiştirme fikrim var dünden beri zaten muayenedinidr begenmedim en fazla 3 dk felan sürdü.sizin fikrimiz ne normalmi ben mi abartiyorum acaba
daha ısmını bıle yazmadım kıOofff ne ki ooo benim de canm çekti
ay cok guzel kız bebeklerne cok guzel seyler var ya ıcım gıdıyor,ınsallah benımkının cınsıyetı degısmez cok sevıyorum kız bebeklerıBir PRENSES de bizden
daha ısmını bıle yazmadım kı.Nevruzda yapılan bı sey ama turkıyede hıc yok sızın burda nevruz bayram gıbı gecmıyor ya.Bızde cok guzel gecıyor,yeme ıcme ,10 gun tatıl,konserler falan, boyle bı kac nevruza ozel geleneksel tatlı bı de benım dedıgımden var,cocuklugumdan hep nevruzu beklerdım gelsın de annemler yapsınlar benım yaramazın nasıl canı cektı bunu anlamadım
benım gıtme sansım da yok canım ucak bınmem yasak,esıme dıyorum doktor ınsallah yasagı kaldırırsa ılk ulkeme gıdıp yeyıp gelecem,adam saskın saskın bakıyor,cıldırmıs dıye eşim ona da yazııkAyy canim Allah kolaylık versin. Gecen gün bende annemlerin yaptigi bir yemegi canim çekti. Yari yol tatilinde gidebilirsek yerim.
senden korkulur vallaCnm eşim Cnm şey çekti diyor benim deeeee diye bagiriyorummm o derece adini bile bilmeden hemen cnm cekiyor cok fena durumdayim
Günaydın annişleeerrNasılsınız bakalım napıyosunuz?Bebişler nasıl?? Kahvaltılaırnı yaptılar mı bebişler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?