- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.781
DUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
Birde meleğinizin ismi kesinleştiyse onu da söyleyin ekleyeyim
senden korkulur vallaay ıyıkı ısmını bıle cekmedım gunaha sokarsın ınsanı .Sen kac kıloyla kapatacaksın hamılelıyı merak edıyorum
2-3 kilo aldım canım yediklerime göre bi eksik bi fazla cıkıyorum :)Biraz kilo alabildin mi peki canım?
Günaydın kızlar dunden beri içimi bi kurt kemiriyo.16 haftalık hamileyim ama bana hicbisekilde test tahlil yapılmadı üstelik dun Dr a tiroitlerime felan hic bakılması dedim adam ilk muayenede baktım diye inatlasiyo ve bilgisayardan bakınca yapmadığını gördü.yinede yapmadığı gibi 24. Haftada seker yüklemesi yapcaz hatirlatirsan o zmn ona da bakarız diyo.kafam karıştıcçok Dr değiştirme fikrim var dünden beri zaten muayenedinidr begenmedim en fazla 3 dk felan sürdü.sizin fikrimiz ne normalmi ben mi abartiyorum acaba
ÖZel Hastane se ise kesinilikle değişttir doktorunu benimki doktorun yarım saat ulrtasom da bakıyor tahllerle ilgileniyorGünaydın kızlar dunden beri içimi bi kurt kemiriyo.16 haftalık hamileyim ama bana hicbisekilde test tahlil yapılmadı üstelik dun Dr a tiroitlerime felan hic bakılması dedim adam ilk muayenede baktım diye inatlasiyo ve bilgisayardan bakınca yapmadığını gördü.yinede yapmadığı gibi 24. Haftada seker yüklemesi yapcaz hatirlatirsan o zmn ona da bakarız diyo.kafam karıştıcçok Dr değiştirme fikrim var dünden beri zaten muayenedinidr begenmedim en fazla 3 dk felan sürdü.sizin fikrimiz ne normalmi ben mi abartiyorum acaba
MErhaba canımMerhaba kızlar bende 2015 haziran annesiyim. Bugün hamileliğimin 103.günü
Benimde 11. Haftafa %60 erkek defi ama dün %100 kiz dedikızlar selamben salı günü 2li tarama için doktora gittim gittiğimde 12+3 günlüktük.Ve doktor amcamız birden erkeğe benziyor dedi söylediği için çok şaşırdım erken gibi geliyodu bana ama çok mutlu oldum erken öğrendiğim için göbişi oğluşumm diye sevmeye başladım bile erkeğe benziyo denip sonradan değişenler var mı acaba ?
kızlar selamben salı günü 2li tarama için doktora gittim gittiğimde 12+3 günlüktük.Ve doktor amcamız birden erkeğe benziyor dedi söylediği için çok şaşırdım erken gibi geliyodu bana ama çok mutlu oldum erken öğrendiğim için göbişi oğluşumm diye sevmeye başladım bile erkeğe benziyo denip sonradan değişenler var mı acaba ?
bana da 12+3 te kız dedı ama kesınlesmesı ıcın ocakta randevum var belli olurkızlar selamben salı günü 2li tarama için doktora gittim gittiğimde 12+3 günlüktük.Ve doktor amcamız birden erkeğe benziyor dedi söylediği için çok şaşırdım erken gibi geliyodu bana ama çok mutlu oldum erken öğrendiğim için göbişi oğluşumm diye sevmeye başladım bile erkeğe benziyo denip sonradan değişenler var mı acaba ?
Amin canım benim teşekkür ederim. Hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarımıza yavrularımızı Rabbim isteyen herkese nasip etsin böyle güzel bir duyguyuÇok duygulandim...:)
Rabbimin hikmeti Annesiii...
Sağ salim kucağına al buyut ikincisi de Cimcime çıksın Oyyy yerler onlarıiii:)
en güzeliBen iki kere yaptımBenim bikaç gündür iştahım iyice açıldı. Evde eşimle biraz bişiler yiorum, sonra işe geliyorum biraz da orda atıştırıyorum. Çifte kahvaltı
Günaydınnnn Annelerrrr umarım herkes iyidir. Grip olanlar atlatmıştır. Mide bulantısı olanlar geçmiştir.
inşallah yaa bizim de 2 hafta sonra kesinleşecek işteay cok guzel kız bebeklerne cok guzel seyler var ya ıcım gıdıyor,ınsallah benımkının cınsıyetı degısmez cok sevıyorum kız bebeklerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?