2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
DUYURU 2

Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
Birde meleğinizin ismi kesinleştiyse onu da söyleyin ekleyeyim

Günaydın canım benimde kızım olacak bizide yazabilirsin listeye kesinleşti artık

Hahahahhhh valla cnm 1.78 boyum (uzunum kilom fazla gelmesin zayiftim) 62 ile hamile kaldim au an 68im hehehehehh ins 20 kilo almam

yok cnm sen abartmiyosun, doktorun abartmış rahatlığı..
hemen değiştir hiç düşünme cnm.

kızlar selam ben salı günü 2li tarama için doktora gittim gittiğimde 12+3 günlüktük.Ve doktor amcamız birden erkeğe benziyor dedi söylediği için çok şaşırdım erken gibi geliyodu bana ama çok mutlu oldum erken öğrendiğim için göbişi oğluşumm diye sevmeye başladım bile erkeğe benziyo denip sonradan değişenler var mı acaba ?

Kizlar ben simdi kadin dogum doktoruma gidiyorum tahlil sonuclarimi gostermeye. Tansiyon olceyim dedim 15 geldi buyuk. Offff ya ne yapicam ben bu doktor stresini. Kendimi rahatsizda hissediyorum telas yapmiyorum ama tansiyon yuksek geliyo boyle cok moralim bozuldu. Dogum nasil olcak boyle giderse nasil gecicek hamileligim

ÖZel Hastane se ise kesinilikle değişttir doktorunu benimki doktorun yarım saat ulrtasom da bakıyor tahllerle ilgileniyor

Merhaba kızlar bende 2015 haziran annesiyim. Bugün hamileliğimin 103.günü
MErhaba canım

Kızlar forumu yeni takip etmeye başladım. Elevit vitamin ilacı kullanan var mı aranızda? İçinde domuz jelatini olduğunu öğrendim ve hemen değiştirip decavit adlı ilaca geçtim. Sizinde bilginiz olsun.

Enseye felan baktı gramini felan ssöyledi ama ne bileyim içime sinmedi sanki haftaya degidtircem heralde
Benimde 11. Haftafa %60 erkek defi ama dün %100 kiz dedi

bende 12+3 te öğrendim cnm erkek olduğunu :) büyük ihtimal değişmez

bana da 12+3 te kız dedı ama kesınlesmesı ıcın ocakta randevum var belli olur

Çok duygulandim...:)
Rabbimin hikmeti Annesiii...
Sağ salim kucağına al buyut ikincisi de Cimcime çıksın Oyyy yerler onlarıiii:)
Amin canım benim teşekkür ederim. Hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarımıza yavrularımızı Rabbim isteyen herkese nasip etsin böyle güzel bir duyguyu

Günaydın arkadaşlar
Şu geniz akıntısı hissini yaşayan var mı benim gibi. Doktora sordum psikolojik dedi . Ya ben öğürüp öğürüp boğazımı parçalamaya çokta hevesli değilim heralde anlamadımki soğuk agınlığı yok burun tıkanıklığı yok öldüm valla( bulantım yok ama sırf bunun yüzünden çıkarıyorum afedersiniz

en güzeli yüzüklerin efendisinde hobbitler 2 kez kahvaltı yapıyodu ya biz de öyle olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…