- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.801
Aaaa olur mu hiç annişşşş bak pat pat yaparımBiz henüz kahvaltimizi yapamadık usengeclikkten hazirlayamadik biseyler
aaa bak senin değişmiş neyse ben şimdilik yine oğluşum diye seveyim de kız çıkarsa özür dilerim artıkEnseye felan baktı gramini felan ssöyledi ama ne bileyim içime sinmedi sanki haftaya degidtircem heralde
Benimde 11. Haftafa %60 erkek defi ama dün %100 kiz dedi
Aaaa olur mu hiç annişşşş bak pat pat yaparımbebişi doyurun hemmmmennnn
"bebeğiiimm bilemediiimmm doktor amca bizi kandırdııııı " dersin. zaten minnaklar yaa o sevgiyi her türlü alıyolar annesiiaaa bak senin değişmiş neyse ben şimdilik yine oğluşum diye seveyim de kız çıkarsa özür dilerim artık
afiyet olsun size caanımmValla öyle bi doyurdum ki yemek yapıp sabah sabah yemek yedirdim ona yarasın tosunuma
bende 12+3 te öğrendim cnm erkek olduğunu :) büyük ihtimal değişmez
dimi oğlanlar da genelde erken belli oluyomuş değişmez diyolar o zaman ben hayallerimi mavilerle süslemeye başlayabilirm
yok kuzum kandırmamıştır yanılmıştır birazcık sizin kız kandırık yapmış size"bebeğiiimm bilemediiimmm doktor amca bizi kandırdııııı " dersin. zaten minnaklar yaa o sevgiyi her türlü alıyolar annesii
Ben de iyiyimmm cnmm kizimin olacagini bildigim ilk sabaha uyandim mutluyum allahim bozmasinbakin sizle ne paylasicam videosundan cektim kizimin bacak arasini Eki Görüntüle 1342561
Bir PRENSES de bizden
daha ısmını bıle yazmadım kı.Nevruzda yapılan bı sey ama turkıyede hıc yok sızın burda nevruz bayram gıbı gecmıyor ya.Bızde cok guzel gecıyor,yeme ıcme ,10 gun tatıl,konserler falan, boyle bı kac nevruza ozel geleneksel tatlı bı de benım dedıgımden var,cocuklugumdan hep nevruzu beklerdım gelsın de annemler yapsınlar benım yaramazın nasıl canı cektı bunu anlamadım
Bugün canım çok sıkkın başla bir devlet hastanesine gittim sürüm kaşıntıya diyorum ciddiye git diyo . Kadın doğum hast. Git diyo sadece kalp atışı var mı baktı. Ne bilgi ne şunu ye bunu iç. Sınır oldum yani özel gitmek parası olmayan böyle doğrusu diyorlar demek ki. Neyse Lokman hekime rand. Aldım ama taa 8 ocak a inşallah zaman çabuk geçer. Cinsiyet öğrenenlere Tebrikler. Hepimizin ki sağlıklıdır inşallah. Bu arada acayip kıza benzettim onuda doktor hazretleri odadan çıkınca pc de kalan ekrana baktım tabi. Gösterdiği falan yok. Te allaaam . Yinede hayırlı sabahlar hepinize.
en güzeliyüzüklerin efendisinde hobbitler 2 kez kahvaltı yapıyodu ya biz de öyle olcaz
gözün aydın canım bir prenses daha geliyor demeksaglıkla kucagınada alırsın inşallah
Bugün canım çok sıkkın başla bir devlet hastanesine gittim sürüm kaşıntıya diyorum ciddiye git diyo . Kadın doğum hast. Git diyo sadece kalp atışı var mı baktı. Ne bilgi ne şunu ye bunu iç. Sınır oldum yani özel gitmek parası olmayan böyle doğrusu diyorlar demek ki. Neyse Lokman hekime rand. Aldım ama taa 8 ocak a inşallah zaman çabuk geçer. Cinsiyet öğrenenlere Tebrikler. Hepimizin ki sağlıklıdır inşallah. Bu arada acayip kıza benzettim onuda doktor hazretleri odadan çıkınca pc de kalan ekrana baktım tabi. Gösterdiği falan yok. Te allaaam . Yinede hayırlı sabahlar hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?