2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Enseye felan baktı gramini felan ssöyledi ama ne bileyim içime sinmedi sanki haftaya degidtircem heralde

Benimde 11. Haftafa %60 erkek defi ama dün %100 kiz dedi
aaa bak senin değişmiş neyse ben şimdilik yine oğluşum diye seveyim de kız çıkarsa özür dilerim artık

Güzel hatunlar ben yürüyüşe çıkıyorum bi saat bi dolanayım hazır hava da güneşliyken Sizi öpüyorum hoşçakalın, bebişlere iyi bakın

"bebeğiiimm bilemediiimmm doktor amca bizi kandırdııııı " dersin. zaten minnaklar yaa o sevgiyi her türlü alıyolar annesii
yok kuzum kandırmamıştır yanılmıştır birazcık sizin kız kandırık yapmış size

Merhaba güzel anneler,
Sizleri takip ediyorum fakat tlfdan girdigim icin pek yazamiyorum. Bugun 14+0 olduk ama hala bulantilar devam 5kg verdim ve kusmaktan helak oluyorum ilacı biraktigimda. Suan zofran 4mg kullaniyorum ve gecen hafta kan da kusmaya baslayinca doktor lansor kullanmami istedi. Gebelik reflusu var sanirm asit oluyor midemde. Suan bu iki ilacla gunleri gecirmeye calisiyorum. Dualariniza ihtiyacim var bitsin artik bulantilarim. Sizlerde de bulantilari devam eden var mi?

Ay canm ne cekti canin soyle bakiyim merak ettim nevruza bayilirim been

Bugün canım çok sıkkın başla bir devlet hastanesine gittim sürüm kaşıntıya diyorum ciddiye git diyo . Kadın doğum hast. Git diyo sadece kalp atışı var mı baktı. Ne bilgi ne şunu ye bunu iç. Sınır oldum yani özel gitmek parası olmayan böyle doğrusu diyorlar demek ki. Neyse Lokman hekime rand. Aldım ama taa 8 ocak a inşallah zaman çabuk geçer. Cinsiyet öğrenenlere Tebrikler. Hepimizin ki sağlıklıdır inşallah. Bu arada acayip kıza benzettim onuda doktor hazretleri odadan çıkınca pc de kalan ekrana baktım tabi. Gösterdiği falan yok. Te allaaam . Yinede hayırlı sabahlar hepinize.

Canini sikma canm her sey iyi olur ins bak bebegin iyiymis iste zaman goz acip kapayincaya kadar gecer ins

Canım sıkma canını bende devlete gittğimde banada demedi doktor sırf tahlil için gitmiştim aslında kendi özel doktorum o zaman mantar demişdi mantar iyleşdi daha büyük kaşıntıla ki bu gec euyumadım kızarıklar pullanma çıktı kendi özel doktorumda beni cildiyeye yinlendirdi cildiye ğe randevu almak çok zor bana 10 gün sonra ya bukabildim özele gidip para vermekde istemedim ama bu sürede çoğaldı sardı her tarafımı am ayapılacak bir şey yok birde ben çalışıyorum çok sık izin almak zorunda kalıyorum tahliler için oda sıkıntı ...Bakalım devletin cildiyesi nasıl davranacak karaciğer enzim testini isteyecem gerek yok diyip yollmaz ......

Birde yedikleirne dikkat et onlarda kaşıntı yapıyormus ben dün iki adet fındık ezmeli pestil yedim dün gece kaşıntıdan uyuyamadım yumurta domates ceviz çikolata gibi şeylerde yapıyomruş

Canım geçen gün ulus devlet hast. bahsetmiştim. Orayamı gittin? Sıkma canını devlette hepsi öyle. Bende arada zekai tahiri bi yokluyorum biliyorsun, 16 haftalıkken söylemediler cinsiyetini. Lokman hekim özel ve biraz da makul biyer orayı dene birde, inşallah güzel olur, memnun kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…