- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.821
canım en azından cinsiyetini öğrenmek ve detaylı bilgi almak için biraz imkanları zorla özele git derim durumun müsaitse. cunku devlet hastanesi cok gec soyluyor hatta işine ne lazım gelirse o zmn soyluyor ve ilgilenmiyor. öyle duyuyorum genelde...Bugün canım çok sıkkın başla bir devlet hastanesine gittim sürüm kaşıntıya diyorum ciddiye git diyo . Kadın doğum hast. Git diyo sadece kalp atışı var mı baktı. Ne bilgi ne şunu ye bunu iç. Sınır oldum yani özel gitmek parası olmayan böyle doğrusu diyorlar demek ki. Neyse Lokman hekime rand. Aldım ama taa 8 ocak a inşallah zaman çabuk geçer. Cinsiyet öğrenenlere Tebrikler. Hepimizin ki sağlıklıdır inşallah. Bu arada acayip kıza benzettim onuda doktor hazretleri odadan çıkınca pc de kalan ekrana baktım tabi. Gösterdiği falan yok. Te allaaam . Yinede hayırlı sabahlar hepinize.
canım bu saatten sonra allah korusun sorun var dese bile napcazki sonucta aldırmıcaz o yuzden oğrenmeninde bi faydası yok diye biz düşünmüyoruz sadece ikili test yaptırdık temiz cıktı cok sukur...3lü yada 4lü testi yaptıran varmı aranızda?drm bana gerek yok dedi 2 li test temiz 3 lüyü yaptırma dedi ama ben yaptırmak istiyorum 2 hafta daha bekleyip 4 lüyümü yaptırsam bilemedim sizler neyapıcaksınız?
Amin canım sanada hayırlı cumalar inş bebişin iyidir ve cinsiyetini öğrenirsinizGünaydin anneler!
Hayirli cumalar hepimizede, Rabbim dualarimizi kabul eyleyip bizleri sag salim evlatlarimiza kavustursun ve uzun saglikli ömürler nasip etsin onlarla ve sevdiklerimizle insallah...
Son 5 saat kaldi cinsiyete, belkide ögrenemeyiz cinsiyeti ama yinede bebegimi görme heyecani bile yeter.. 16+4'teyiz yani 17.hafta.. bakalim mevlam ne göstericek bize
evet maalesef son filmhobbit dedin canım çekti yeni filmi izlemek lazım
iyiyiz biz canım gezdirdim bebeğimi güneşli havada, biraz D vitamini alsın ama dimiBen gunaydin diyicem kizlar 1 saat oldu uyanali daha, aranizda en tembel benim herhaldesizler nasilsiniz ?
devlet hastanesi 5. ayda söylüyor dedi bana bir arkadaşım. Sanırım detaylı ultrasondan bahsediyor. Ben o yüzden 30 lira verip özele de gittim bu hafta öğrenmek için. Mutlaka fiyatı uygun bir tıp merkezi veya hastane vardır her şehirde.canım en azından cinsiyetini öğrenmek ve detaylı bilgi almak için biraz imkanları zorla özele git derim durumun müsaitse. cunku devlet hastanesi cok gec soyluyor hatta işine ne lazım gelirse o zmn soyluyor ve ilgilenmiyor. öyle duyuyorum genelde...
Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim bugün kendi doktorum %80 erkek dedi kesin konuşmadı şaşırttı beni ilk çocuğum erkek ona hemen söylemişti erkek bebek diye bu ikincisinde testiler daha oluşmamış kesin değil ama erkek dedi bu haftalarda penis ve testiler oluşmazmı ilk hamileliğimdede bu haftalarda öğrenmiştim onda nasıl bildi hemen anlamadım kafam çok karıştı kızmı erkekmi diye böyle bu haftalar erkek olupta sonra kız olan varmı 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım hayırlısı
3lü yada 4lü testi yaptıran varmı aranızda?drm bana gerek yok dedi 2 li test temiz 3 lüyü yaptırma dedi ama ben yaptırmak istiyorum 2 hafta daha bekleyip 4 lüyümü yaptırsam bilemedim sizler neyapıcaksınız?
biz dün gittik izledik ailecek ilk sinemamız olduhobbit dedin canım çekti yeni filmi izlemek lazım
evet bencede en azından mutfak parasından ordan burdan kısıp arada bi özele görünmek şart sadece devlete guvenilmez... devletteki doktorun gozunden kacan bişeyi belki özeldeki doktor detaylı inceleyip vakit ayırıp görebilirdevlet hastanesi 5. ayda söylüyor dedi bana bir arkadaşım. Sanırım detaylı ultrasondan bahsediyor. Ben o yüzden 30 lira verip özele de gittim bu hafta öğrenmek için. Mutlaka fiyatı uygun bir tıp merkezi veya hastane vardır her şehirde.
QOGALAy canm ne cekti canin soyle bakiyim merak ettim nevruza bayilirim been
kızlar bu aralar bende pek uyuyamıyorum rüyamda ya gerilim korku yaşıyorum yada midem bulanana kadar yemek yiyorum dogal olarak uyanınca da mıdem bulanıyor demekkı bız hamılelerın ruyaları bıle aynı cok ılgınç
3lü yada 4lü testi yaptıran varmı aranızda?drm bana gerek yok dedi 2 li test temiz 3 lüyü yaptırma dedi ama ben yaptırmak istiyorum 2 hafta daha bekleyip 4 lüyümü yaptırsam bilemedim sizler neyapıcaksınız?
Canım detaylı ultrason için ayrı ücret ödeniyor demi.Ayy canım yaa aynı ben her gece rüyamda ne bulduysam yiyorum, hiç doymuyormuşum rüyamda. bildiğim bilmediğim her cesit yemeği yiyorum, saçma sapan rüyalar görüyorum nolcak böyle bilmiyom, umarım rüyamızda yediklerimizden de kilo almayız
Canım benim doktorumda ikili testimiz temiz çıktığı için diğer testlere gerek yok dedi, zaten bende yaptırmayı düşünmüyodum, sadece detaylı ultrason ve rutin kontrollerle devam dedi
Canım detaylı ultrason için ayrı ücret ödeniyor demi.
devletteki doktorumun ağzından kerpetenle laf alıyorum çünkü çok yoğun oluyor. Tahlilleri testleri ücretsiz yaptırmak için devlete gidiyorum, diğer zamanlar için özel doktora. Tahlillere vereceğin parayla bebeğine neler alırsın neler...evet bencede en azından mutfak parasından ordan burdan kısıp arada bi özele görünmek şart sadece devlete guvenilmez... devletteki doktorun gozunden kacan bişeyi belki özeldeki doktor detaylı inceleyip vakit ayırıp görebilir
kızlarrr bizde doktorumuzdan geldıkk maşallah bebişim o kadar hareketlıydı kı bı pozısyon vermedı doktorumuz cok ugrastı ense kalınlığını zor ölçtü 1,1 normal dedi kan verdım 1 hafta sonra cıkcak sat ile gelişimi tam uyumlu dedı buyuk ıhtımalle dogum 28 hazıran sorduklarında bunu soylersın dedı bide 3 boyutlu baktık yan yatıyodu yüzü bu ayda uzaylıya benzer dedıbızımkı yuzunu de dondu baktık cok tatlıydı yaa cinsiyeti hiç sormadım eşim de sormadı doktor kesın bellı olmaz dedı ocak sonu gıtcem o zaman soylıcekmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?