2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canımm öğrendin mi sonunda, gözün aydın, sağlıkla al kucağına kızıma arkadas geliyor desenee
Guzel gozun aydin canim kizin hayirli olsun . Kiz haber duyunca icim ciz ediyor. Ben iki oglan annesi olacagimda...eabbim kuzularima saglik sıhhat nasip etsin
Teşekkür ederim canım. Amin inşallah problemsiz atlatacağız bu operasyonu da
Rabbim sifa versin yardımcınız olsun canim

aynen canım yaa bende rüyamda yiyorum ama nasıl yemek kıtlıktan cıkmıs gıbı onumdekı herseyı bıtırene kadar o şekilde hergün yesem simdi 100 kilo olurdum sanırımAllahtan canım ısteyıp de bulamıcam seyler yemıyorum herhalde uyandıgım gıbı ben ondan ıstıyorumm dıye tuttururum

Benimde bir oglum var ve ikincide erkekk foktoruma hocam degsme ihtimali var mi dedim yok dedi.

Canım çook sevindim, sağlıklı olsunda cinsiyet için beklersin biraz daha artık
Bende 3 boyutlu ne zaman görcem acaba
sagol tatlım çook güzel bu kontroller ya keşke her hafta olsa da görsek bebişlerimizi bu topikte en son cinsiyet öğrenen de en son doğuran da ben olcam sanırımm seninle tarihlerimiz yakınmış canım 3 boyutluya ne zaman gideceksin?

Herkesin canı tatlı çeker, börek çörek çeker benim canım neden çorba çekiyor. insan çorba aşerer mi ya? Hem de hergün değişik değişik 2-3 kase yememe ragmen. Gece aklıma geliyor resmen

Canım aslında sata göre seninle tam aynıyız ama benim prenses biraz önden gidiyor, o yüzden burdaki takvimi de değiştirdim
Ben öğrendiğimden beri ististasız 7 -8 günde bi gidiyorum kontrle, daha önce 2 düşüğüm var çünkü, kan sulandırıcılar kullandığım için doktorum sıkı takip yapıyor, zaten o 2 hafta sonra gel desede ben duramıyorum malum
üç boyutlu yada detaylı ultrason hakkında bilgi vermedi ne zaman olacağına dair bekliyorum işte heyecanla :)

Canim benim de ilk fogumum sezeryan 41. Haftada dogdu. 4 saat suni sanci sonrasi sezeryan oldum ama cok sukur cok rahat bir operasyondu. Bebisi 20 dakika sonra odaya getrmisler. Fakat 2. Yi epidural sezeryan istiyorum insallah. Rabbim senin de gonlune gore verdin yetr ki saglicakla gelsin minikler

Herkesin canı tatlı çeker, börek çörek çeker benim canım neden çorba çekiyor. insan çorba aşerer mi ya? Hem de hergün değişik değişik 2-3 kase yememe ragmen. Gece aklıma geliyor resmen

Ahh canım bende sendenim merak etme Çorbasız durmuyorum evde bu aralar ara öğünlerim sırf çorba oldu, eşim bıktı bıktı

Canım şimdi kendi hastanemi arayıp sordum 220 TL dediler ki benim hastane ççok pahalı bir hastane değil buna rağmen öyle ben düşenemiyorum kadın doğum hastaneleri yaparmı ki pahalı mış .

amın canım ,benım tam eksı erken dogum ola bılıyor durumumda ,ve kan kaybı cok oluyor,ondan sezeryan olacak,nasıl gelırse gelsın ama sag salım gelsın dıyorum artık,ınsallah bebegım buyur de eşi kaldırır yukarı rahat ederız ıkımızde

bilmiyordum canım üzüldüm umarım bu kez güzel bi hamilelik geçirip kızını saglıkla alırsın kucagınatamam canım anladım ama daha erken sanırım detaylı ultrason için biz hemen herşeyı ögrenelim istiyoruz ama mecbur beklemek zorundayız

Canim
Benim iki gebeligimde de 12+2 de erkek dendi ve erkek. Ikincisi acaba kiz olur mu diye cok umitlenmistim ama. Kaynana olacgm iki kere

kızlar birazda bildiklerimizi paylaşalım belki birimizin bildiğini diğeri bilmiyordur.
benim bildiklerim ve yapmamız gerekenler; avm lerde ve işyerlerinde x-ray cihazından gecmemiz gerekiyor, her balık türü yenmiyormuş bazılarında fazla sayıda civa olduğu için direkt bebeğe zararlı besin ulaşıyormuş, yememiz gereken türleri netten bakabiliriz, kafeinli içeçekler de bebeğin gelişimini geriletiyormuş yine kafeinli içeçekler listesine netten bakabiliriz, sol tarafımıza yatmamız gerekiyor bebeğe daha rahat oksijen gitmesi ve organlarımızın üst üste gelmemesi için, her kremi kullanmamamız gerekiyormuş örneğin hamilelere silverdin bile yasakmış deriden kana geçip içeriğindeki kimyasallar bebeğe ulaşıyormuş, ciğer işkembe gibi sakatatlarıda yememiz gerekiyormuş ve de etli çiğ köfte. mikrodalga fırın kullanmamız ve de yakınında durmamız gerekiyormuş yaydığı zararlı ışınlar nedeniyle, şuan bunlar geldi aklıma sizinde bildikleriniz varsa lütfen paylaşın kızlar :)

QOGAL cektı ,sen bulursun orda moskvada o yuzden yazdım ,boyle fırına atacaksın sıcak sıcak ufff

Ah canm qogali ben de seviyorum ama burda nerde bulurum ki ? evden cikasim yok cok soguk burasi hem ben annemin yaptigi sor qogali seviyom olsada yesem ama ben bi nette arastirayim bulabilirmiyim bizim restoranlardan bakiyim bi

kızlar servik boyu sınırda olan biri vardı bana yazabilirmi?ağrılarım arttı doktora yine gittim alttan ölçüm yapıldı erken doğum riskim varmış..pazartesş tekrar ölçüm yapılacak..dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…