- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.841
Guzel gozun aydin canim kizin hayirli olsun . Kiz haber duyunca icim ciz ediyor. Ben iki oglan annesi olacagimda...eabbim kuzularima saglik sıhhat nasip etsinCanımm öğrendin mi sonunda, gözün aydın, sağlıkla al kucağınakızıma arkadas geliyor desenee
Rabbim sifa versin yardımcınız olsun canimTeşekkür ederim canım. Amin inşallah problemsiz atlatacağız bu operasyonu da
aynen canım yaa bende rüyamda yiyorum ama nasıl yemek kıtlıktan cıkmıs gıbı onumdekı herseyı bıtırene kadar o şekilde hergün yesem simdi 100 kilo olurdum sanırımAyy canım yaa aynı ben her gece rüyamda ne bulduysam yiyorum, hiç doymuyormuşum rüyamda. bildiğim bilmediğim her cesit yemeği yiyorum, saçma sapan rüyalar görüyorum nolcak böyle bilmiyom, umarım rüyamızda yediklerimizden de kilo almayız
Canım benim doktorumda ikili testimiz temiz çıktığı için diğer testlere gerek yok dedi, zaten bende yaptırmayı düşünmüyodum, sadece detaylı ultrason ve rutin kontrollerle devam dedi
Benimde bir oglum var ve ikincide erkekk foktoruma hocam degsme ihtimali var mi dedim yok dedi.Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim bugün kendi doktorum %80 erkek dedi kesin konuşmadı şaşırttı beni ilk çocuğum erkek ona hemen söylemişti erkek bebek diye bu ikincisinde testiler daha oluşmamış kesin değil ama erkek dedi bu haftalarda penis ve testiler oluşmazmı ilk hamileliğimdede bu haftalarda öğrenmiştim onda nasıl bildi hemen anlamadım kafam çok karıştı kızmı erkekmi diye böyle bu haftalar erkek olupta sonra kız olan varmı 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım hayırlısı
Ben de paylasayim 1. Oglumun ismi EMIR ASAF 2. Yakisiklimin ismini ise AHMED AKİF istiyoruz rabbim nasip ederseÇok güzel isim .adıyla sağlıkla gelsin inşallah
Herkes düşündüğü isimleri paylaşssın birbirimize fikir vermiş oluruz
sagol tatlım çook güzel bu kontroller ya keşke her hafta olsa da görsek bebişlerimizi bu topikte en son cinsiyet öğrenen de en son doğuran da ben olcam sanırımmCanım çook sevindim, sağlıklı olsunda cinsiyet için beklersin biraz daha artık
Bende 3 boyutlu ne zaman görcem acaba
hmm anladım senın gebelıgınde sorun varmı yoksa kendın sezeryan ıstıyosun.Bana suanlık sezeryan demıs doktor ama tercıhım normal dogum tabı[/QQUOT
Canim neden sezeryan demis
sagol tatlım çook güzel bu kontroller ya keşke her hafta olsa da görsek bebişlerimizi bu topikte en son cinsiyet öğrenen de en son doğuran da ben olcam sanırımmseninle tarihlerimiz yakınmış canım 3 boyutluya ne zaman gideceksin?
Canim benim de ilk fogumum sezeryan 41. Haftada dogdu. 4 saat suni sanci sonrasi sezeryan oldum ama cok sukur cok rahat bir operasyondu. Bebisi 20 dakika sonra odaya getrmisler. Fakat 2. Yi epidural sezeryan istiyorum insallah. Rabbim senin de gonlune gore verdin yetr ki saglicakla gelsin miniklercanım o zaman dusunme hıc o ozelı her doktor normal dogum yaptıramıyor malesef,ama ozelde de normal dogum yaptıranlar var .benım bebegın eşinde sorun var duzelmezse kesınlıkle normal olmaz devlette de yaptıramam cok kan kaybı oluyor donanımlı ıyı bı hastane bulmam gerek,bı de erken dogum rıskı var kuvez olan bı yerde olması gerek.
Herkesin canı tatlı çeker, börek çörek çeker benim canım neden çorba çekiyor. insan çorba aşerer mi ya? Hem de hergün değişik değişik 2-3 kase yememe ragmen. Gece aklıma geliyor resmen
eşi onde geliyor bebegın ondan canım ,kalkmazsa sezeryan sart
Erkek bizim kiDUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
Birde meleğinizin ismi kesinleştiyse onu da söyleyin ekleyeyim
Canım şimdi kendi hastanemi arayıp sordum 220 TL dediler ki benim hastane ççok pahalı bir hastane değil buna rağmen öyle ben düşenemiyorum kadın doğum hastaneleri yaparmı ki pahalı mış .Evet canım, onu doktorumuz yapmıyor, radyoloji uzmanları yapıyor zaten ama ben fiyat bilgisi almadım henüz, duyduğum kadarıyla normal ücretlere göre biraz pahalı oluyormuş ama hastaneye göre değişir tabi...
amın canım ,benım tam eksı erken dogum ola bılıyor durumumda ,ve kan kaybı cok oluyor,ondan sezeryan olacak,nasıl gelırse gelsın ama sag salım gelsın dıyorum artık,ınsallah bebegım buyur de eşi kaldırır yukarı rahat ederız ıkımızdeCanim benim de ilk fogumum sezeryan 41. Haftada dogdu. 4 saat suni sanci sonrasi sezeryan oldum ama cok sukur cok rahat bir operasyondu. Bebisi 20 dakika sonra odaya getrmisler. Fakat 2. Yi epidural sezeryan istiyorum insallah. Rabbim senin de gonlune gore verdin yetr ki saglicakla gelsin minikler
ne guzel ıste ondan guzel sey mı var kolay yapılması daHerkesin canı tatlı çeker, börek çörek çeker benim canım neden çorba çekiyor. insan çorba aşerer mi ya? Hem de hergün değişik değişik 2-3 kase yememe ragmen. Gece aklıma geliyor resmen
bilmiyordum canım üzüldüm umarım bu kez güzel bi hamilelik geçirip kızını saglıkla alırsın kucagınaCanım aslında sata göre seninle tam aynıyız ama benim prenses biraz önden gidiyor, o yüzden burdaki takvimi de değiştirdim
Ben öğrendiğimden beri ististasız 7 -8 günde bi gidiyorum kontrle, daha önce 2 düşüğüm var çünkü, kan sulandırıcılar kullandığım için doktorum sıkı takip yapıyor, zaten o 2 hafta sonra gel desede ben duramıyorum malum
üç boyutlu yada detaylı ultrason hakkında bilgi vermedi ne zaman olacağına dair bekliyorum işte heyecanla :)
Benim iki gebeligimde de 12+2 de erkek dendi ve erkek. Ikincisi acaba kiz olur mu diye cok umitlenmistim ama. Kaynana olacgm iki kerekızlar selamben salı günü 2li tarama için doktora gittim gittiğimde 12+3 günlüktük.Ve doktor amcamız birden erkeğe benziyor dedi söylediği için çok şaşırdım erken gibi geliyodu bana ama çok mutlu oldum erken öğrendiğim için göbişi oğluşumm diye sevmeye başladım bile erkeğe benziyo denip sonradan değişenler var mı acaba ?
QOGALcektı ,sen bulursun orda moskvada o yuzden yazdım ,boyle fırına atacaksın sıcak sıcak ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?