2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar.

Bebeğimi görmeme tam 70 saat kaldı. Şimdiden heyecanlıyım.

Sizler ve bebekleriniz nasılsınız?

Canım şimdi kendi hastanemi arayıp sordum 220 TL dediler ki benim hastane ççok pahalı bir hastane değil buna rağmen öyle ben düşenemiyorum kadın doğum hastaneleri yaparmı ki pahalı mış .

Benim detaylı ultrason randevum şubatta 22. haftada.

Fiyatıda fark olarak 150 tl.

Ah canm qogali ben de seviyorum ama burda nerde bulurum ki ? evden cikasim yok cok soguk burasi hem ben annemin yaptigi sor qogali seviyom olsada yesem ama ben bi nette arastirayim bulabilirmiyim bizim restoranlardan bakiyim bi

o ne ya boyoz gibi birşeymi:)

Benim detaylı ultrason randevum şubatta 22. haftada.

Fiyatıda fark olarak 150 tl.
150 tl mi sen hangi hastaneye gidiyordun canım birde Türkan Saylana sordum bilgi için o kadın doğum doktoruna gidiyorumsusn o uygun görürse randevu veriyorlarmıs ultrason ama kadın doğum bedava ultrasonula ilgili bilgi vermediler ya ben bu salı kendi doktoruma da gidecem o zman bir kez daha konuşurum da çok pahalı geldi bana

hamam sauna ve solaryuma gidilmesi sakıncalı
az pişmiş et yumurta ve deniz ürünleri yenmemeli
tabiki sigara ve alkol
ilaçlar,temizlik malzemeleri tuz ruhu vb.
diyet ürünleri ve tatlandırıcılar
aşırı çay kahve tüketmemek yemeklerden hemen sonra çay içmemek çok demli çay içmemek gerek
adaçayı içmememiz gerekiyormus
saç boyaları kozmetik ürünler
malesef günümüzde çok aşırı kullanılan cep telefonu ve bilgisayarlar
çok yüksek topuklu ayakkabılar
vajınal mantar olmaması ıcın sentetık degıl pamuklu camasırlar kullanılmalı
canım senınkılerın dısında aklıma gelen bunlar benımde

kızlar servik boyu sınırda olan biri vardı bana yazabilirmi?ağrılarım arttı doktora yine gittim alttan ölçüm yapıldı erken doğum riskim varmış..pazartesş tekrar ölçüm yapılacak..dua edin
Canim geçmiş olsun. İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına...

bilgisayar olayı benimde canımı sıkıyo ama bakıyorum hepimiz bütün gün netteyiz:)ki ekran başında çalışan anneler var..Rabbim korusun

Güzel Annişler birşey danışmak istiyorum sizlere. İki hafta önce bir kanama geçirdim bir gece hastanede yattım sabaha kadar serum verdiler sonra kanama kesildi. Sebep olarak hastane doktoru yaştan olabilir, ikiz gebelik normaldir falan dedi hastaneden çıkar çıkmaz kendi doktoruma gittim kanama niye olmuş olabilir dedim o da belli bir sebebi yok ama 10 gün daha akıntı gibi sürebilir korkacak birşey yok korkma falan dedi. Şimdi ben özel muaynehaneye gidiyorum ve her ay 140 TL para veriyorum. Geçenlerde de bahsetmiştim yine gece iğne için hastaneye gittiğimde oradaki doktora muayene oldum diye adam burun kemiklerine ense kalınlıklarına kadar ölçtü yarım saat inceledi. Kanaman oldumu senin diye sordu evet oldu dedim Çünkü ikizlerden birinin eşi aşağıda 15. hafta sonuna kadar kanama devam edebilir dikkatli olman lazım dedi. Bunu kendi doktorum söylememişken veleddalin amin bir hastanenin doktoru söyledi.... Şimdi kendi doktorumu bırakıp bu doktor ile devam etmek istiyorum bana sanki daha bilgili gibi geldi üstelik de muayene ücreti 25 TL.... Sizce ne yapayım?

150 TL mi???? :))) Geçen hafta ben 450 TL'ye yaptırdım (((

doktor konusunda neredeyse istihare yapıcam..fakat kimi doktorlar gereksiz telaşa kapılmayalım diye biraz ketum oluyorlar..bende dün ağrı için kendi doktoruma gittim enfeksiyon dedi..ağrım geçmeyince başka doktora gittim rahim agzım kısaymış istirahat iğne verdi pazartesi yine ölçücem dedi..kendi doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi..bende senin gibiyim yani

Ankara dayım ben canım. Sen hangi ildesin?

Ben senin yerind eolsam 25 TL lik doktora gşderdim hem daha çok ilgilenmiş hem sana daha çok bilgi vermiş canım ona git derim .

Eğer ikinci doktor seni daha çok tatmin ettiyse ve sende daha fazla güven oluşturduysa tabiki 2. doktora git derim.

Hem maddi hem manevi açıdan.

bilgisayar olayı benimde canımı sıkıyo ama bakıyorum hepimiz bütün gün netteyiz:)ki ekran başında çalışan anneler var..Rabbim korusun
evet canım malesef öyle hele ki cep telefonları sürekli elimizde bide ben radyasyonlu bi ortamda çalısıyordum hamıle oldugumu da bu ortamda calısırken ögrendım Allah korusun bebeklerımızı

öğrendin mi peki bura bi özel 16. Hafta d olunca bakıyoruz dedi

450 tl. ye hangi hastaneymiş ya o merak ettim valla.

Ankara da özel bir hastaneye gidiyorum.

Detaylı farkı 150 tl.

Sağlık güvencemiz devlet memuru.
Var canım o fiyatlarda olan hastane ne yazıkki ben işte önden araştırıyorum ki okadar fiyet ödemeyim ama Türkan saylanla ilgili çok fazla bilgi vermediler oraya gittim diyeli ücreti ne kadar birde bunu sgkk karşılamıyormusş ama gine izin almak zorunda kalcam oda ayrı bir dert off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…