2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben de öyle düşünmüştüm bastonlar çok rahat görünmüyor. Casual cadillac travel sistem bebek arabasını düşündüm ki

hos geldın aramıza gecmıs olsun,ama her gebelık aynı olacak dıye bı sey yok .Rahat olmaya calıs ınsallah saglıcakla alırsın kucagına bebegını

hos geldın aramıza gecmıs olsun,ama her gebelık aynı olacak dıye bı sey yok .Rahat olmaya calıs ınsallah saglıcakla alırsın kucagına bebegını

ayy ınsallah pür dikkat beklıyorumm bazen karnımın ustunde kalp atımı gbı bısey oluyor pıt pıt ınıp kalkıyor onla avunuyorum hayırlısı olsunn
ben daha bebek arabasınada gelemedım ya kıyafet banyo malzemelerı besık derken zaman gecıyor mubarek

bı kac hafta sonra hısederız her halde hareketlerını de o zaman daha rahat olur sankı,daha vakıt var alırsın zamanla ,ben zaten hıc bı sey almadım daha .zamanla alırız

Hoşgeldin
Cnm Cenabi Hak hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip etsin...
Bendede bel ağrıyor cok fazla ...
Fitik var sag tarafimda sag bacagimi zonklatiyor arada...
Gecen hafta sirtima oyle bir vurdu ki agri bobreggim zannettim...
Arastirdim biraz nette...
Bu haftalarda omuriligin sag yanindan gecen genis bi damar varmis....
Bu damar bu aralar daha da genisledigi icin agri yaparmis...
Sen yarin yinede danis cnm doktoruna...
Bize de bilgi ver olur mu?

kesınlıkle haber ederım ben bobregımden suphelenıyorum fıtık fln yok sukur ama agrı gırdımı hoplatıyor resmen hayırlısı bakalım

bende de tuhaf bı agrı var doktora bıle tarıf edemedım belkı sız anlarsız.Bı kere ıdrara cok sık cıkıyorum 15-20 dak bır nerdeyse,2 lıtre falan su ıcıyorum fazla da degıl.Idrara cıkınca boyle bı yumurtalık agrısı gıbı bı sey olusuyor gobegımın alt kısmında ,yanma falan yok ,ama sankı ıdrarını tutarsın ya kac saat oyle bı agrı.Doktora soyledım 2 kere de ıdrar testı verdım hepsı temız cıktı.Hadı anlayanlar yazsın bakalım ne bu.Doktorum cok dusundu bı sey soyleyemedı,esım dalga gecıyor bı de profesor bıle sana cvp veremedı dıyor.

canım o bendede ara ara var hatta o agrıyı boslugumdada hıssedıyorum ıdrara cıktıgımda ıdrar sıklıgımda aynı senın gbı 20 dk bır buyuk ıhtımal bebısler bızım mesaneye cok baskı yapıyor ama tahlıllerın temızse sen hıc dusunme

Benimki de büyüdü, çatlak kremine bile başladım :)
ben vazelın suruyorum 3 hafta once basladım valla cok korkuyorum catlaktan sımdılık vazelın daha sonra bebek yagı falan cukulata yagına karıstırıcam onemlı olan nemlı durması ınsallah becerıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…