- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.141
Ben de öyle düşünmüştüm bastonlar çok rahat görünmüyor. Casual cadillac travel sistem bebek arabasını düşündüm kibu benim ikinci çocugum canım baston bebekken kullanılamaz . pusetin içine konabileceği. sırtı tam yatan bebek arabaları olmalı simdi oğlum 3 yaşında baston kullanıyorum ama ikinciye baston olmaz sırtı tam yatmıyor içi daha küçük tentesei yarım tamam kapatnca yer kaplamıyor.ben travel sistem almıycam cunku puset var. baby to gonun tek elle acılanları var onlara baktım cok guzel ama 450 diyor
hos geldın aramıza gecmıs olsun,ama her gebelık aynı olacak dıye bı sey yok .Rahat olmaya calıs ınsallah saglıcakla alırsın kucagına bebegınımerhaba annelerr arnıza yenı katıldım benn dayanamadım uye oldum boylesı daha heycanlı
ılk gebelıgımde kan pıhtılasıp bebısımın kalbı durmustu 9 haftalıkken kurtaj kan akımı derken gectı gıttı sımdıde hamıleyım bebısım 16 hafta 5 gunluk oldu sukur ıgnelerle sorunlarımı atlatıyorum
ama dedıgınız gıbı bu aylarda hıc belırtım kalmadı azıcık belım agrıyo bobreklerım agrıyor gbı sankı korkuyorum acaba ıcımdemısın napıyosun bebık dıye dayanamadım hatta yarın gıdıcem doktoruma :)
ınsallah hyrlısıyla dogurruz yaa
hayırlı olsun canımİyi akşamlar. Cinsiyeti öğrendik biz de. Kızımız olacak inşallah
ben normal arabada, bastonda kullandım küçükken normal buyuyunce 100 liralık bir baston:)))Ben de öyle düşünmüştüm bastonlar çok rahat görünmüyor. Casual cadillac travel sistem bebek arabasını düşündüm ki
hos geldın aramıza gecmıs olsun,ama her gebelık aynı olacak dıye bı sey yok .Rahat olmaya calıs ınsallah saglıcakla alırsın kucagına bebegını
bide bebek arabası alırken mutlaka arabanın kaç kilo olduğuna bakın. ağır birşey olmasınben normal arabada, bastonda kullandım küçükken normal buyuyunce 100 liralık bir baston:)))
bı kac hafta sonra hısederız her halde hareketlerını de o zaman daha rahat olur sankı,daha vakıt var alırsın zamanla ,ben zaten hıc bı sey almadım daha .zamanla alırızayy ınsallah pür dikkat beklıyorumm bazen karnımın ustunde kalp atımı gbı bısey oluyor pıt pıt ınıp kalkıyor onla avunuyorum hayırlısı olsunn
ben daha bebek arabasınada gelemedım ya kıyafet banyo malzemelerı besık derken zaman gecıyor mubarek
Hoşgeldinmerhaba annelerr arnıza yenı katıldım benn dayanamadım uye oldum boylesı daha heycanlı
ılk gebelıgımde kan pıhtılasıp bebısımın kalbı durmustu 9 haftalıkken kurtaj kan akımı derken gectı gıttı sımdıde hamıleyım bebısım 16 hafta 5 gunluk oldu sukur ıgnelerle sorunlarımı atlatıyorum
ama dedıgınız gıbı bu aylarda hıc belırtım kalmadı azıcık belım agrıyo bobreklerım agrıyor gbı sankı korkuyorum acaba ıcımdemısın napıyosun bebık dıye dayanamadım hatta yarın gıdıcem doktoruma :)
ınsallah hyrlısıyla dogurruz yaa
Hoşgeldin
Cnm Cenabi Hak hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip etsin...
Bendede bel ağrıyor cok fazla ...
Fitik var sag tarafimda sag bacagimi zonklatiyor arada...
Gecen hafta sirtima oyle bir vurdu ki agri bobreggim zannettim...
Arastirdim biraz nette...
Bu haftalarda omuriligin sag yanindan gecen genis bi damar varmis....
Bu damar bu aralar daha da genisledigi icin agri yaparmis...
Sen yarin yinede danis cnm doktoruna...
Bize de bilgi ver olur mu?
bende de tuhaf bı agrı var doktora bıle tarıf edemedım belkı sız anlarsız.Bı kere ıdrara cok sık cıkıyorum 15-20 dak bır nerdeyse,2 lıtre falan su ıcıyorum fazla da degıl.Idrara cıkınca boyle bı yumurtalık agrısı gıbı bı sey olusuyor gobegımın alt kısmında ,yanma falan yok ,ama sankı ıdrarını tutarsın ya kac saat oyle bı agrı.Doktora soyledım 2 kere de ıdrar testı verdım hepsı temız cıktı.Hadı anlayanlar yazsın bakalım ne bu.Doktorum cok dusundu bı sey soyleyemedı,esım dalga gecıyor bı de profesor bıle sana cvp veremedı dıyor.
oyle mı rahatladı ıcım bır az,ben dıyorum bu bebısler bızı profesor yapacaklar yakında
Yahu arkadaslar göbisler ne alemde benimki mi anormal acabaaa cok buyuduuuu
Benimki de büyüdü, çatlak kremine bile başladım :)Yahu arkadaslar göbisler ne alemde benimki mi anormal acabaaa cok buyuduuuu
ben vazelın suruyorum 3 hafta once basladım valla cok korkuyorum catlaktan sımdılık vazelın daha sonra bebek yagı falan cukulata yagına karıstırıcam onemlı olan nemlı durması ınsallah becerıcezBenimki de büyüdü, çatlak kremine bile başladım :)
Ben araba casual cadillac, park yatak prego yummy istiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?