2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

aynısı bendede oluyo..sonra yukarda demişler böbrek agrısı oluyo..bacaklarımı zonklatan agrı oluyo..kasık ta oluyo rahimde oluyo..başımda oluyo..belimde oluyo..vücudumuzu o kadar cokdinliyoruzki evhamdan..ferah tut içini:)

ben vazelın suruyorum 3 hafta once basladım valla cok korkuyorum catlaktan sımdılık vazelın daha sonra bebek yagı falan cukulata yagına karıstırıcam onemlı olan nemlı durması ınsallah becerıcez
Benim vücudum çok kuru eskiden de bacaklarımda falan çatlaklarım var. Çok korkuyorum çoğalmasından o yüzden hemen başladım kreme

Arkadaslar krem falan surdukten Sonra ne zaman yikiyosunuz hergun surup hergun yikamak mi gerekiyorr
ben kremı suruyorum yıkamıyorum nemlı duruyor hergun sabah aksam suruyorum bıde zaten 2 gune bı banyoda cıkıyor krem banyodada kesınlıkle dus sırasında bebe yagı surun vucut ıslakken o baya nemını koruyor

yanı ıllakı bı yerımıze bı sey olması gerek olmazsa kendmızı rahat hıssetmıyoruz

E bende baslayayim bari gidisat iyi degil:)) bacaklarimda var zaten. Bi vazelin alayim yada neler önerirsiniz arkadaslar

[QUOTtapmhtp88, post: 38443886, member: 646562"]E bende baslayayim bari gidisat iyi degil:)) bacaklarimda var zaten. Bi vazelin alayim yada neler önerirsiniz arkadaslar[/QUOTE]
Babe catlak kremini duydum ben ama o kremler çok pahalu valla almayi düşünmedim Nadi olsa catlicaz 4 ayda 9 kilo verdim zaten pek catlarmiyim onuda bilmiyorum

Hoş geldin canim aramiza. Yarin cinsiyeti ogrenmediysen, cinsiyeti de öğrenmiş olursun.

[QUOTtapmhtp88, post: 38443886, member: 646562"]E bende baslayayim bari gidisat iyi degil:)) bacaklarimda var zaten. Bi vazelin alayim yada neler önerirsiniz arkadaslar
Babe catlak kremini duydum ben ama o kremler çok pahalu valla almayi düşünmedim Nadi olsa catlicaz 4 ayda 9 kilo verdim zaten pek catlarmiyim onuda bilmiyorum[/QUOTE]
Dört ayda dokuz kilo muuuuuuuuu neden peki?

Babe catlak kremini dgizli ben ama o kremler çok pahalu valla almayi düşünmedim Nadi olsa catlicaz 4 ayda 9 kilo verdim zaten pek catlarmiyim onuda bilmiyorum
Dört ayda dokuz kilo muuuuuuuuu neden peki?[/QUOTE]
Fena mide bulantilari halsizlik uyku bunlari yasadim canim ve 9 kilo gitti hizli kilo kaybi dendi hastane eşiğinden. Döndüm şükür simdi iyiyim bi kilo aldim

İyi geceler kızlar, çatlaklar için lierac çatlak kreminden başka bir şey aramayın tabi ilk Zamanlar icin vazelin ,bebek yağı kullanılabilir .Amaç nemli tutmak gerilmesini önlemek ama kilo alıp verirken bile çatlaklarım oluşurdu ilk gebeligimde hiç çatlağım olmadı !!

canım bebeğin baskısından dolayı hamilelikte mesane tam boşalamıyormuş. o yüzden sık sık idrara gidiyoruz o yüzden idrar yolu enfeksiyonu oluyoruz

Arkadaslar krem falan surdukten Sonra ne zaman yikiyosunuz hergun surup hergun yikamak mi gerekiyorr
sabah sürüp aksam yatmadan sıcak suyun altına girip vücudumu yıkıyorum :) hem rahatlıyorum hem de kremin yagı gidiyor. sonra tekrar gece sürüp yatıyorum, sabah suya girip sonra yaglanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…