- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.161
bende de tuhaf bı agrı var doktora bıle tarıf edemedım belkı sız anlarsız.Bı kere ıdrara cok sık cıkıyorum 15-20 dak bır nerdeyse,2 lıtre falan su ıcıyorum fazla da degıl.Idrara cıkınca boyle bı yumurtalık agrısı gıbı bı sey olusuyor gobegımın alt kısmında ,yanma falan yok ,ama sankı ıdrarını tutarsın ya kac saat oyle bı agrı.Doktora soyledım 2 kere de ıdrar testı verdım hepsı temız cıktı.Hadı anlayanlar yazsın bakalım ne bu.Doktorum cok dusundu bı sey soyleyemedı,esım dalga gecıyor bı de profesor bıle sana cvp veremedı dıyor.
Oh sanslısınben araba ablamın eskilerini düşünüyorum1.5 yasında kızı var herşeylerini bana verdi..masraf yapmıcam..sadece odasını hazırlıcam inşallah
Oy canim bir dahakine hep beraber gidelimamın canım ama fena mı hava alıp geldınız,alısverısler de yapılmıs mınnoslara
Benim vücudum çok kuru eskiden de bacaklarımda falan çatlaklarım var. Çok korkuyorum çoğalmasından o yüzden hemen başladım kremeben vazelın suruyorum 3 hafta once basladım valla cok korkuyorum catlaktan sımdılık vazelın daha sonra bebek yagı falan cukulata yagına karıstırıcam onemlı olan nemlı durması ınsallah becerıcez
ben kremı suruyorum yıkamıyorum nemlı duruyor hergun sabah aksam suruyorum bıde zaten 2 gune bı banyoda cıkıyor krem banyodada kesınlıkle dus sırasında bebe yagı surun vucut ıslakken o baya nemını koruyorArkadaslar krem falan surdukten Sonra ne zaman yikiyosunuz hergun surup hergun yikamak mi gerekiyorr
gıdelim gıdelimOy canim bir dahakine hep beraber gidelim
yanı ıllakı bı yerımıze bı sey olması gerek olmazsa kendmızı rahat hıssetmıyoruzaynısı bendede oluyo..sonra yukarda demişler böbrek agrısı oluyo..bacaklarımı zonklatan agrı oluyo..kasık ta oluyo rahimde oluyo..başımda oluyo..belimde oluyo..vücudumuzu o kadar cokdinliyoruzki evhamdan..ferah tut içini:)
E bende baslayayim bari gidisat iyi degil:)) bacaklarimda var zaten. Bi vazelin alayim yada neler önerirsiniz arkadaslarben kremı suruyorum yıkamıyorum nemlı duruyor hergun sabah aksam suruyorum bıde zaten 2 gune bı banyoda cıkıyor krem banyodada kesınlıkle dus sırasında bebe yagı surun vucut ıslakken o baya nemını koruyor
Tebrik ederim canım. Kizlarimizin sayisi artiyor maşallahİyi akşamlar. Cinsiyeti öğrendik biz de. Kızımız olacak inşallah
Hoş geldin canim aramiza. Yarin cinsiyeti ogrenmediysen, cinsiyeti de öğrenmiş olursun.merhaba annelerr arnıza yenı katıldım benn dayanamadım uye oldum boylesı daha heycanlı
ılk gebelıgımde kan pıhtılasıp bebısımın kalbı durmustu 9 haftalıkken kurtaj kan akımı derken gectı gıttı sımdıde hamıleyım bebısım 16 hafta 5 gunluk oldu sukur ıgnelerle sorunlarımı atlatıyorum
ama dedıgınız gıbı bu aylarda hıc belırtım kalmadı azıcık belım agrıyo bobreklerım agrıyor gbı sankı korkuyorum acaba ıcımdemısın napıyosun bebık dıye dayanamadım hatta yarın gıdıcem doktoruma :)
ınsallah hyrlısıyla dogurruz yaa
Babe catlak kremini duydum ben ama o kremler çok pahalu valla almayi düşünmedim Nadi olsa catlicaz 4 ayda 9 kilo verdim zaten pek catlarmiyim onuda bilmiyorum[/QUOTE][QUOTtapmhtp88, post: 38443886, member: 646562"]E bende baslayayim bari gidisat iyi degil:)) bacaklarimda var zaten. Bi vazelin alayim yada neler önerirsiniz arkadaslar
Hb canim ogrendim kizim olacak :dHoş geldin canim aramiza. Yarin cinsiyeti ogrenmediysen, cinsiyeti de öğrenmiş olursun.
Dört ayda dokuz kilo muuuuuuuuu neden peki?[/QUOTE]Babe catlak kremini dgizli ben ama o kremler çok pahalu valla almayi düşünmedim Nadi olsa catlicaz 4 ayda 9 kilo verdim zaten pek catlarmiyim onuda bilmiyorum
Fena mide bulantilari halsizlik uyku bunlari yasadim canim ve 9 kilo gitti hizli kilo kaybi dendi hastane eşiğinden. Döndüm şükür simdi iyiyim bi kilo aldimDört ayda dokuz kilo muuuuuuuuu neden peki?
canım bebeğin baskısından dolayı hamilelikte mesane tam boşalamıyormuş. o yüzden sık sık idrara gidiyoruz o yüzden idrar yolu enfeksiyonu oluyoruzbende de tuhaf bı agrı var doktora bıle tarıf edemedım belkı sız anlarsız.Bı kere ıdrara cok sık cıkıyorum 15-20 dak bır nerdeyse,2 lıtre falan su ıcıyorum fazla da degıl.Idrara cıkınca boyle bı yumurtalık agrısı gıbı bı sey olusuyor gobegımın alt kısmında ,yanma falan yok ,ama sankı ıdrarını tutarsın ya kac saat oyle bı agrı.Doktora soyledım 2 kere de ıdrar testı verdım hepsı temız cıktı.Hadı anlayanlar yazsın bakalım ne bu.Doktorum cok dusundu bı sey soyleyemedı,esım dalga gecıyor bı de profesor bıle sana cvp veremedı dıyor.
sabah sürüp aksam yatmadan sıcak suyun altına girip vücudumu yıkıyorum :) hem rahatlıyorum hem de kremin yagı gidiyor. sonra tekrar gece sürüp yatıyorum, sabah suya girip sonra yaglanıyorum.Arkadaslar krem falan surdukten Sonra ne zaman yikiyosunuz hergun surup hergun yikamak mi gerekiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?