2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar miniklerimizin cicilerini 2015 Haziran Bebişlerinin Cicilerine ekleyelim.

ay hiç sormayın kızlar düşünesim bile gelmiyor

bebek arabası ve park yatak alıcam tavsiyeleriniz var mı bebek arabası olarak concord neo ya bayılıyorum ama çok pahalı kraft bukle modelide ona benziyor sizin tavsiyeniz var mı

Kızlar miniklerimizin cicilerini 2015 Haziran Bebişlerinin Cicilerine ekleyelim.
canım baktım bende cicilerinize çok güzeller güle güle kullanın senın bebegının cınsıyetı bellı oldu mu canım günlerimiz aynı ya merak ettim bende cicilerimizi eklemek istiyorum ama nasıl yükleyecegımı bılmıyorumm yardımcı olur musunuz

Teşekkür ederim canım :) Bizim daha belli olmadı cinsiyetimiz, ben erkek hissediyorum ama. Aldıklarımı ortak renkler diye aldım ama sanki biraz erkek cicisi olmuşlar Mesajını yaz altta dosya yükle var oradan yüklüyoruz

Ben araba casual cadillac, park yatak prego yummy istiyorum bakalım

Oyle bir topic mi var cnm nerden bakiyosunuz

yok canım bence kıza da oglana da olur aldıkların Allah gönlüne göre versin inşallah bende ortak renkler aldım ama dayanamayıp bide kız cicisi aldım çok beğendiğim için bakalım ne olacak oğlan olursa kalır o da artıkhemen ekliyorumm teşekkürler

evet bende bu tarz bı bebek arabası alcam kesınlıkle cok begenıyorum cunku renklerı bıle bellı kırmızı sıyah ıstıyorum esesli olsun kuzumama park yatak konusunda kararsızım rahat ve kullanıslı olur mu kı onlar?

merhaba annelerr arnıza yenı katıldım benn dayanamadım uye oldum boylesı daha heycanlı
ılk gebelıgımde kan pıhtılasıp bebısımın kalbı durmustu 9 haftalıkken kurtaj kan akımı derken gectı gıttı sımdıde hamıleyım bebısım 16 hafta 5 gunluk oldu sukur ıgnelerle sorunlarımı atlatıyorum
ama dedıgınız gıbı bu aylarda hıc belırtım kalmadı azıcık belım agrıyo bobreklerım agrıyor gbı sankı korkuyorum acaba ıcımdemısın napıyosun bebık dıye dayanamadım hatta yarın gıdıcem doktoruma :)
ınsallah hyrlısıyla dogurruz yaa

Baktım arabaya canım, bende bebeğimi sürerken yüzünü görmek istiyorum o tarz bişi istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar da baston alın Dio, katlanınca çok az yer kaplayan, tek elle bile açılıp kapanabilen bişi çok işimize yararmış

Bu araba da çok büyük değil kibar, wollex i de çok tavsiye eden var ama o bundan daha büyük, ben o yüzden bunu beğendim

Bu araba da çok büyük değil kibar, wollex i de çok tavsiye eden var ama o bundan daha büyük, ben o yüzden bunu beğendim
bu benim ikinci çocugum canım baston bebekken kullanılamaz . pusetin içine konabileceği. sırtı tam yatan bebek arabaları olmalı simdi oğlum 3 yaşında baston kullanıyorum ama ikinciye baston olmaz sırtı tam yatmıyor içi daha küçük tentesei yarım tamam kapatnca yer kaplamıyor.ben travel sistem almıycam cunku puset var. baby to gonun tek elle acılanları var onlara baktım cok guzel ama 450 diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…