- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.181
oo bız yaptık bılegünaydınnn annişleeerrrkalkın hadiiii bebişlerin karnı acıktııııı
aldım bende lıreac ınsalah bı ıse yarar,bu forumda en pahalı alan benım bı deİyi geceler kızlar, çatlaklar için lierac çatlak kreminden başka bir şey aramayın tabi ilk Zamanlar icin vazelin ,bebek yağı kullanılabilir .Amaç nemli tutmak gerilmesini önlemek ama kilo alıp verirken bile çatlaklarım oluşurdu ilk gebeligimde hiç çatlağım olmadı !!
Afiyet olsun kuzulara biz de yaptıkoo bız yaptık bıle
Kizlar lütfen bana yardimci olun bi fikriniz varsa söyleyin yemek yedikten sonra tabagimin kenarında kurt farkettim makarnada kurt olabileceği hic aklimin ucundan gecmedi yeni acmistim paketi eğer yuttuysam bebeğime etki eder mi
Evet tatlım cok guzel bir duygu 1 ay sonra gittiğimiz için baya ozlemiştim içim rahatladı görünce :) amin inş canım :)Oyy ne güzel gormussun minnosu... Sağlıkla büyüsün :)
Darısı bizee :))
maaşallaaaahh kuzuyaaGünaydın annişler herkese mutlu bir hafta diliyorum :)
C.tesi kontrolümüz vardı gece geç saatte yazmıştım ama yazdıklarım arada kaynamış yeniden paylaşmak istedim :)
cok sukur hersey yolunda:)) cinsiyetimiz kesinlesti artik %100 erkek :) ve de bebisimizi 4 boyutlu ultrasonda gosterdi ellerini ayaklarini oynatiyor yuzunun burnunun şekline kemiklerine kadar gördük :) keyfi yerindeydi kilosu boyu haftasi hepsi normal cikti masallah :)) bu arada biz düşünmüyorduk ama doktorumuz 4lu test icin bizi kan almaya yonlendirdi allahtan 60 lira odedik o yuzden olsada olur olmasada olur dedim, sonuc 1 hafta snra cikicakmis da sasirdigim konu o haftalara kadar geldikmi ben daha gec saniyordum o testleri :) birde detayli ultrason istedi baska bir doktora yonlendirdi bizi ocagin 10na kdr yaptirmamiz gerekiyormus yani yavas yavas testlerin bi kismini atlatioz sanirim zaman cok cabuk geciyor
evet cnm neler hissettiğini anlayabiliyorum insan baskasında okuyunca acaba kendi bebeğidemi aynı durumda diye merak ediyorSelam iyi oldugunuza sevindim hayirli olsun ) ben de cok kotu etkilendim ya insallah dedigin gibi o haber paylasilmaz artik Allah hepimizin bebeklerini korusun salikla kucagimiza alalim insallah biz seninlemi gebelik haftasi hakkinda konusuyorduk? simdi kac haftalik gosterdi ultrason? O kadar endise var ki icimde ruyada dktrumdaydim ultrasonda bakacakti uyandim, 4 gun gecse de ben de gorsem bebisimi
çok saol kuzum :) sizin bebişlerede maşallah :) bizim bir sonraki kontrolde detaylı ultarason yapılacağı için başka doktora gidicez oda yaklasık 20 gun var bekle dur artık zaman geçmezmaaşallaaaahh kuzuyaaben de 10 gün sonra gidicem 4lü test için. rutin kontrol var 10 gün sonram
hayırlıı olsun canım,artık bı seyler ala bılırsın,benım de 17 cı haftamda testım var kan falan da alınacak,doktormun asısanına sordum uclu ve dortlu arasında bı test dedı.Ne testı bılmıyorum amma sankı ucluyle dortluyu aynı anda mı yapıyorlar ne.Insallah bıter de bu teatler zaten kan azlıgım var her defa kan verınce kendımı cok yorgun hıssedıyorumGünaydın annişler herkese mutlu bir hafta diliyorum :)
C.tesi kontrolümüz vardı gece geç saatte yazmıştım ama yazdıklarım arada kaynamış yeniden paylaşmak istedim :)
cok sukur hersey yolunda:)) cinsiyetimiz kesinlesti artik %100 erkek :) ve de bebisimizi 4 boyutlu ultrasonda gosterdi ellerini ayaklarini oynatiyor yuzunun burnunun şekline kemiklerine kadar gördük :) keyfi yerindeydi kilosu boyu haftasi hepsi normal cikti masallah :)) bu arada biz düşünmüyorduk ama doktorumuz 4lu test icin bizi kan almaya yonlendirdi allahtan 60 lira odedik o yuzden olsada olur olmasada olur dedim, sonuc 1 hafta snra cikicakmis da sasirdigim konu o haftalara kadar geldikmi ben daha gec saniyordum o testleri :) birde detayli ultrason istedi baska bir doktora yonlendirdi bizi ocagin 10na kdr yaptirmamiz gerekiyormus yani yavas yavas testlerin bi kismini atlatioz sanirim zaman cok cabuk geciyor
saol canım evet gördükçe almaya başlarız artık bi yerden başlayıp :) genelde 2li test iyi cıktıysa 3lü yapılmıyor direk 4lü teste geciliyor belki seninkide 4lü testtir :) mecbur katlancaz canım bebişlerimiz için :)hayırlıı olsun canım,artık bı seyler ala bılırsın,benım de 17 cı haftamda testım var kan falan da alınacak,doktormun asısanına sordum uclu ve dortlu arasında bı test dedı.Ne testı bılmıyorum amma sankı ucluyle dortluyu aynı anda mı yapıyorlar ne.Insallah bıter de bu teatler zaten kan azlıgım var her defa kan verınce kendımı cok yorgun hıssedıyorum
canım yaşını, kaçıncı bebeğin oldugunu ve cinsiyeti yazarsanBeni eklermisiniz listeye. Doğum zaten altta yazıyı ama yine yazayım 24.06.2015 kız dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?