2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yok cnm hic bi belirtisi. Benim de daha onceki gebeligimde kalbi durmustu tesaduf kontrolum oldugu gun kanamam oldu gidince ogrendim 15 gun sonra. Allah hepimizin bebislerini korusun.icine kotu seyler getirme

Kizlar lütfen bana yardimci olun bi fikriniz varsa söyleyin yemek yedikten sonra tabagimin kenarında kurt farkettim makarnada kurt olabileceği hic aklimin ucundan gecmedi yeni acmistim paketi eğer yuttuysam bebeğime etki eder mi

Selammm gecmsi okuyamadim fakat kizlar kanzda yuzde elli indirim baslms bakarsanz. Birde e bebekte juli travel sistem bebek arabasi indirime girmis .kuzenim kullanyr cok memnun. Bizde oglusumuza bugun iki parca kiyafet eldik cook tatlilar
Canim bahsettigin arac bu mu

Kizlar lütfen bana yardimci olun bi fikriniz varsa söyleyin yemek yedikten sonra tabagimin kenarında kurt farkettim makarnada kurt olabileceği hic aklimin ucundan gecmedi yeni acmistim paketi eğer yuttuysam bebeğime etki eder mi
Birseycik olmaz. Besin maddesinden olusmustur o zaten

E="mehtapmhtp88, post: 38438453, member: 646562"]Birseycik olmaz. Besin maddesinden olusmustur o zaten[/QUOTE]
Sagol canim doktorumuda aradim kaynattiysan bisey olmaz dedi:)

Yok tatlim artik pismis onlar iyyyy cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…