- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.101
Yok cnm hic bi belirtisi. Benim de daha onceki gebeligimde kalbi durmustuBebeklerinin kalbi duran arkadaşlarımıza sabır diliyorum. Kalp durmasının bir belirtisi varmı ? Bizim anlamamız mümkünmü böyle bişeyi? Ben doktorumun beni çağırdığı zamanlar dışında kontrole gitmiyorum. 2 gündür çok karnım ağrıyo ama doktora gitmeme daha 2 hafta var
Geçmiş olsun cnmKızlar ben dün serkülaj ameliyatı oldum. Allah'a şükür ben de bebeğim de iyiyiz. Bugün taburcu oldum. Dualarınız için çok teşekkür ederim :)
gecmıs olsun canım,yedıgın bı sey mı dokundu acabatam geçti derken bir bulamtı bir kusmaa kaslarım yırtıldı sandımmm
gecmıs olsun canım,yedıgın bı sey mı dokundu acaba
Kizlaar hamile camasirlarini kullanmaya basladiniz mi... bebek bakim cantasi baktiniz mi....ve kac kilo aldiniz
gecmıs olsun canım,yedıgın bı sey mı dokundu acaba
Canim bahsettigin arac bu muSelammm gecmsi okuyamadim fakat kizlar kanzda yuzde elli indirim baslms bakarsanz. Birde e bebekte juli travel sistem bebek arabasi indirime girmis .kuzenim kullanyr cok memnun. Bizde oglusumuza bugun iki parca kiyafet eldik cook tatlilar
Birseycik olmaz. Besin maddesinden olusmustur o zatenKizlar lütfen bana yardimci olun bi fikriniz varsa söyleyin yemek yedikten sonra tabagimin kenarında kurt farkettim makarnada kurt olabileceği hic aklimin ucundan gecmedi yeni acmistim paketi eğer yuttuysam bebeğime etki eder mi
Sagol canim doktorumuda aradim kaynattiysan bisey olmaz dedi:)[/QUOTE] afiyet olsun o da et sonucta:))E="mehtapmhtp88, post: 38438453, member: 646562"]Birseycik olmaz. Besin maddesinden olusmustur o zaten
afiyet olsun o da et sonucta:))[/QUOTE]Sagol canim doktorumuda aradim kaynattiysan bisey olmaz dedi:)
yok ya her kesı cıkarttım burda kendım evde oturdum.Rısk etmedım yıne bı sey olur dıyebu arada ne yaptın cıktınmı dısarı:)
Kiyamam sana ben...yok ya her kesı cıkarttım burda kendım evde oturdum.Rısk etmedım yıne bı sey olur dıye
Goruntuntu gorendimCanim bahsettigin arac bu mu
Yok tatlim artik pismis onlar iyyyy cok fenaKizlar lütfen bana yardimci olun bi fikriniz varsa söyleyin yemek yedikten sonra tabagimin kenarında kurt farkettim makarnada kurt olabileceği hic aklimin ucundan gecmedi yeni acmistim paketi eğer yuttuysam bebeğime etki eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?