2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben

bende yaklaşık 1 yıldır kullanmayanlardanım
hem daha öncesinde 2012 haziran annelerinin hem burdaki topiğinde hemde faceteydim
inanın burdaki paylaşımlar kadar zevkli olmuyor!
ayrıca sayfa başında gayet açık bir açıklama ile belirtilmiş..
burası gün geçtikçe daha keyifli olucak..

BEnce şuana kadar bir sıkıntı yok herkes birbirinin sorusuna cevap vermeye çalışıyor paylaşımlar sorular çok güzel haftalar ilerleyince daha iyi olabilir eveett..

bu arada isim olarak ne düşündünüz :) çok erken henüz ama... sena isminin yanına uyumlu olabilecek bir isim aklınıza gelirse yazar mısınız? gülru duydum bugün ebruyla çok uyumlu. ama ilk bebeğim kız olursa sena koyacağım demiştim ne dersiniz oldu mu sena gülru?

Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.

eğer kızımız olursa ismi hazır oğlum kardeşi olursa ipek koymamızı istiyor:) ama erkek olursa ne olur hiç bilmiyorum oğlumun adı ahmet yusuf. gülru da çok hoşmuş

Kizlar bende dun kan testi yaptirdim.1660 cikt7 deger.yarin doktordan randevu aldim. Sizce bu deger nasil keseyi gorebilirmiyim

Kizlar bende dun kan testi yaptirdim.1660 cikt7 deger.yarin doktordan randevu aldim. Sizce bu deger nasil keseyi gorebilirmiyim
Vajinal muayeneyle görme ihtimalin yüksek , eğer zayıfsan vs karından da görebilir doktor belki , hayırlı olsuun

hoşbulduk arkadaslar..bende yarın ikinci kez dr a gidicem 6 haftalıkken gitmiştik kalp atışını duymadık yada dr başından savdı bilemiyorum.. Yarın büyük gün :)
Bende 6 haftalikken gordum kalp atisini ama doktorum baya ugrasti bebek cok kucuk dedi vajinal gorulur ama bekleyelim dedi tam rahim agzina bakarken gorduk ben burdayim dedi kuzum oyuzden o haftada gorememesi normal ins bu sefer gorursun

benim oğlumun adı Recep Rüzgar
tekrar bir oğlum olursa ismi hazır Kıvanç Poyraz
ancaaak allah bize bir kız bebiş nasip ederse ismi yookkk

güzel haberlerle gelin inşallahh
amin inş :)

Bende 6 haftalikken gordum kalp atisini ama doktorum baya ugrasti bebek cok kucuk dedi vajinal gorulur ama bekleyelim dedi tam rahim agzina bakarken gorduk ben burdayim dedi kuzum oyuzden o haftada gorememesi normal ins bu sefer gorursun
çok garip bişey mucize gibi.. Takvimin her hafta degişen resimlerine bakıyorum inanamıyorum içimde böyle bişeyin olduguna o resimler bile öyle tatlı geliyo ki büyütüp seviyorum :) ben hiç bulantı kusma yaşamadım bi iki kez hafif olanlar dışında.. Ama acayip açık bi iştaha sahibim ne kadar yersem yiyim 2 saat sonra boşalıyo midem..?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…