2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Facebook'ta 2015 Haziran annelerin diye bir grup kurulabiliriz bence hem ordan daha konuşma sanşımız olur :) tabi isteyen olursa, bi kaç tane akradaşım da hamile olan,onlar Ocak annelerine üye ve facebook da grup kurmuşlar bence orası daha rahat gibi ama isteyen burdan da devam edebilirz.

ben facebook kullanmıyorum, bir de ilk sayfadaki yazıyı okumalısınız bence facebook ile ilgili...

Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır. ilk sayfadan alıntıdır arkadaşım

bende sakaryanın ilçesindeyim devlet hastanesinde bile yapmıyorlar kan testini malesef istanbulda olsam hiç sıkıntı yok zaten bende istanbulluyum evlenipte geldim bu şehre

oh ne güzel araları fazla olmayacak.

Selamlar kızlar.. Başka bi konuda buraya yazan bi arkadasın hamilelik takvimini gördüm aaa dedim aynı gidiyoruz :) bi sevindirik oldum mesaj yazdım oda beni buraya davet etti..ilk hamileliğim zaten 4 aylık evliyim heyecan dorukta :)

Allah kolaylık versin canım benimde oğlum var 4,5 yaşında ben bile kara kara düşünüyorum eskisi gibi ilgilenebilecekmiyim diye.

Amin canım hepimize Allah kolaylık versin.

Bulantı olmasa harika olacak. Şimdi iş biraz babaya düşüyor. Banyosu, dersleri ve oyunu açısından. Gözüm üstünde ama elim-kolum kalkmıyor.

Hoşgeldin, hayırlı olsun bebeğin.

ne güzel hoşgeldiniz

Amin canım hepimize Allah kolaylık versin.

Bulantı olmasa harika olacak. Şimdi iş biraz babaya düşüyor. Banyosu, dersleri ve oyunu açısından. Gözüm üstünde ama elim-kolum kalkmıyor.
haklısınız gerçekten zor bizdede eşim normaldede çok ilgilidir zaten ona güveniyorum birazda.

hoşgeldiinn
hayırlı olsun inş. bebeğin evliliğin :) bende 2 aylık evliyken hamileydim iki heyecan birden
güzellikler gelsin melekler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…