- 22 Haziran 2014
- 87
- 87
- 18
- 30
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
ben facebook kullanmıyorum, bir de ilk sayfadaki yazıyı okumalısınız bence facebook ile ilgili...Facebook'ta 2015 Haziran annelerin diye bir grup kurulabiliriz bence hem ordan daha konuşma sanşımız olur:) tabi isteyen olursa, bi kaç tane akradaşım da hamile olan,onlar Ocak annelerine üye ve facebook da grup kurmuşlar bence orası daha rahat gibi ama isteyen burdan da devam edebilirz.
bende sakaryanın ilçesindeyim devlet hastanesinde bile yapmıyorlar kan testini malesefaaa çok ilginç ist. da yaşıyorum ben gebelıik testimi sağlıkocağında yaptırdım bugun yine kan verdim hamilelikte yapılması gereken rutin testler için sonucunu yarın alıp kendi doktoruma götürücem.
4+ larda oldugunuz için 5 inci haftanın içindesiniz demektir oyuzden öle görünüyo :)
Duphaston die bir ilacctatlım hap ne hapı içiyorsun?progestan bulma şansın yokmu eczaneden? progestanın bebeğe hiçbir zararı yok çünkü...Birde korkma sakın hep iyi olacak diye düşün bişey olmayacak inş.
ben facebook kullanmıyorum, bir de ilk sayfadaki yazıyı okumalısınız bence facebook ile ilgili...
hoşbulduk canım bulantılarında gitsin bir an önce
bu arada sağlık ocağına gidip kayıt yaptıran var mı arkadaşlar?
Allah kolaylık versin canım benimde oğlum var 4,5 yaşında ben bile kara kara düşünüyorum eskisi gibi ilgilenebilecekmiyim diye.İnşallah bir an önce gider. Çünkü ilgilenmem gereken bir kızım var. 2. sınıfa gidiyor dersleri vs.
merhaba arkadaşlar
2013 ocak annesiyim bir oğlum var şimdi tekrar hamileyim :) oğlumu daha dogurmadan hep diyodum iki sene sonra tekrar hamile kalıcam inşallah die gönlüme göre oldu bu guzel serüvende birlikte ilerlemek dileğiyle herkeze şimdiden ççookkk güzel bı hamilelik süreci diliyorum inşallah çok güzel şeyler paylaşmak nasip olur :)
ben facebook kullanmıyorum, bir de ilk sayfadaki yazıyı okumalısınız bence facebook ile ilgili...
Allah kolaylık versin canım benimde oğlum var 4,5 yaşında ben bile kara kara düşünüyorum eskisi gibi ilgilenebilecekmiyim diye.
Selamlar kızlar.. Başka bi konuda buraya yazan bi arkadasın hamilelik takvimini gördüm aaa dedim aynı gidiyoruz :) bi sevindirik oldum mesaj yazdım oda beni buraya davet etti..ilk hamileliğim zaten 4 aylık evliyim heyecan dorukta :)
Tatlım o da bildiğim kadarıyla progestan benzeri bir ilaç.Duphaston die bir ilacc
ne güzel hoşgeldinizSelamlar kızlar.. Başka bi konuda buraya yazan bi arkadasın hamilelik takvimini gördüm aaa dedim aynı gidiyoruz :) bi sevindirik oldum mesaj yazdım oda beni buraya davet etti..ilk hamileliğim zaten 4 aylık evliyim heyecan dorukta :)
haklısınız gerçekten zor bizdede eşim normaldede çok ilgilidir zaten ona güveniyorum birazda.Amin canım hepimize Allah kolaylık versin.
Bulantı olmasa harika olacak. Şimdi iş biraz babaya düşüyor. Banyosu, dersleri ve oyunu açısından. Gözüm üstünde ama elim-kolum kalkmıyor.
Evet 2,5 yas olucak aralarinda kısmet olursa ama cok zorlanıcam kesin inşallah iki yavrumada yetebilirimoh ne güzel araları fazla olmayacak.
Selamlar kızlar.. Başka bi konuda buraya yazan bi arkadasın hamilelik takvimini gördüm aaa dedim aynı gidiyoruz :) bi sevindirik oldum mesaj yazdım oda beni buraya davet etti..ilk hamileliğim zaten 4 aylık evliyim heyecan dorukta :)
Hoşgeldin, hayırlı olsun bebeğin.
hoşbulduk arkadaslar..bende yarın ikinci kez dr a gidicem 6 haftalıkken gitmiştik kalp atışını duymadık yada dr başından savdı bilemiyorum.. Yarın büyük gün :)ne güzel hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?