- 12 Ekim 2014
- 441
- 213
- 43
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.201
Cok dikkat etmelisin canim. Korkutmak icin degil kesinlikle. Zamaninda cok uzuldugum icin soyluyorum. 2014 temmuz annesi olacaktim agrisiz sizisiz gttigim bi kontrolde 18 haftalik bebegimin asagi indgini 3 cm aciklik oldugunu ogrendim. Yatis yapildi 3 gün sonra bebegimi kaybettimuc aydan sonraki agrisiz dusukler rahim agzi yetmezlgnin belirtisi ve malesef dusuk yapmadanda teshis konulamiyor. Doktor ikinci gebelikte mutlaka serklaj dikisi atilmasi gerektiğini soylemisti. Simdi hamileyim haftayaa serklaj dusunuyordu doktor. Kontrole gittigimdee hemen iki saat sonra dikis atilmasi gerektgini soyledi ve uc gun once dikisim atildi. Biraz uzun oldu ozur dilerim ama demek istedgim su ki cok onemli ve ihmale gelmeyen bi konu...
Tatlim benim de çok fena kasiniyor bazen karnim... Bi baktım ki derim soyulmus böyle... Senin de öyle mi... O kadar kasiniyorki bazen birakasim gelmiyor... Lakin badem yyağıni bırakınca azaldı kasinma m belki de ona alerji olmuşumdur dedim. .
Ben bu takvim hesaplamasını neden yapamadım ?Günaydın güzellermutlu haftalar diliyorum öncelikle dün akşam miniğimin hareketini çok net şekilde hissettim heyecandan nasıl bağırdıysam eşim ürktü çok farklı bi his Allah'ım çook güzel
Bende 14 + 0 canım inşallah...Aşşa yukarı doğum tarihlerimiz aynı..Gerçi benim tüp bebek olduğu için iki hafta önce alınma ihtimali oluşuyorYaşım 32 , ilk bebeğim, kız, 24.06.2015 doğum
evet cnm neler hissettiğini anlayabiliyorum insan baskasında okuyunca acaba kendi bebeğidemi aynı durumda diye merak ediyorçok şükür iyiydi :) evet cnm gebelik haftası bir hafta önde ve doktorumuz testleri ultrasondaki haftaya göre yapıyor yani onu dikkate almış durumda bnde tekrar sormadım :) inş kontrol gunun hemencecik gelir :)
Ne guzel ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin. Bak rabbim nasip edecekse 14 yil sonrada veriyor demek. Maşallah:)Hepinize günaydın arkadaşlar...Rabbim nasip kısmet ederse bende Haziran annesi olucam inşallah... 14 + 0 gebelik haftam... Ve bir kızımız olacak inşallah...Rabbim nerede isteyen kulu varsa sağlıkla hayırla imanla nasip etsin cümlesiyle hepimize...Benim Rabbim kısmet ederse 14 senelik hasretim sona erecek inşallah..Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım... 8. hafta başında bir kanama yaşadım...Ama çok şükür şimdi herşey yolunda...
Günaydin anneler,
KIZIM olacak Allahin izniyle
16+4'te gidip ögrendim, hemde resmen amuda kalkmis gibi basi asagida yatiyordu bize gösterdigi tek sey cinsiyeti oldu, ne boyunu ne posunu ölçebildik
Ilk bi kaç saat inanmakta zorlandim çünkü ben inanilmaz erkek hissediyordum, rüyalarimda hep ve tek erkek bebek gördüm ama KIZMIS megersem
Allahim herkesin evladini annesine babasina bagislasin insallah.. Simdi tekmeleri hissedip kizim diye sevmek çok zevkliymis sonsuz sükürler olsun
SirriEyvan benide KIZLAR kervanina ekleyebilirsin canim
Canım bende sordum doktora senin gibiydim ilk haftalarda ama sonra yetişdi hatat ilerde su an maşallah o ultrsondna doalyı bile değşebilrmiş Onun dıdışnda Çok yemekden an yemekden etkisi varmı diye sordum o su an snenn depolarından besleniyor 6 aydan sonra etki eder şimdi etmez dedi.Gunaydin annelerrr bebisimi doyurdum:) size bi sorum olacak. Benim bebis gec dollenmeyle olustu yani 10 gün geriden geliyoruz. Kiminin aradaki fark zamanla kapaniyormus diye duydum. Bebegin cabuk gelismesi aradaki farki kapatmamiz icin neler önerirsiniz? ??????? Yiyeceklerin etkisi nedir acabaaa
Yaaa ins benimde oyle olur. Vaktinden gec dogum olmaz:)) gec dollenme genelde kiz olur diyolar senin bellimi? Bn merak tan catlayacagimdaaCanım bende sordum doktora senin gibiydim ilk haftalarda ama sonra yetişdi hatat ilerde su an maşallah o ultrsondna doalyı bile değşebilrmiş Onun dıdışnda Çok yemekden an yemekden etkisi varmı diye sordum o su an snenn depolarından besleniyor 6 aydan sonra etki eder şimdi etmez dedi.
Az kalmış canım sabret azcık daha annesi :) Allahın izniyle iyidir merak etme kötü bişey olsa içine doğardı annelerin hisleri güçlü oluyor bende boşuna endişelenmişim bebişide yok yere strese sokmuşum diyorum bundan sonra her duydugumu kafama takmamaya çalışıcamInsallah canm 3 gun kaldi zaten ben kasimin 20de son kez gormustum bebisimi hem cok ozledim hem de endiseleniyorum, goreyim de icim rahatlasin cinsiyetini de ogrenmek istiyorum artik
Hayirli olsun canm saglikla kucagina al kizini insallah,ben de senin icin erkek bebek hiss ediyodumkizmis ama cok guzel isim de dusunursunuz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?