2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın güzel anneler bizim kontrole daha 2 hafta var en son ayın 4ünde görmüştüm bakalım hala cinsiyetini bilmiyoruz bu sefer gösterecekmi bakalım birde belim ağrıyor iki gündür sizler nasılsınız bakalım...

çok geçmiş olsun cnm benim doktorum 12. haftadan beri karından baktıktan sonra vajinal bakıyor rahım boyu kısalmışmı diye saolsun. bizde takipteyiz nolur nolmaz.. doktorunda söylemiştir tuvalet ve yemek harici kalkmamaya özen göster cnm Allah hepimizin yavrusunu korusun

Günaydınnnnn kızlar güzel, mutlu, sağlıklı bir hafta bizimle olsun
Bu akşam doktor randevum var inşallah minnakım gösterirde cinsiyetini öğreniriz

cnm karınında kaşınan yerler çatlak oluyormuş kaşıyınca bunu da yeni duydum

Hepinize günaydın arkadaşlar...Rabbim nasip kısmet ederse bende Haziran annesi olucam inşallah... 14 + 0 gebelik haftam... Ve bir kızımız olacak inşallah...Rabbim nerede isteyen kulu varsa sağlıkla hayırla imanla nasip etsin cümlesiyle hepimize...Benim Rabbim kısmet ederse 14 senelik hasretim sona erecek inşallah..Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım... 8. hafta başında bir kanama yaşadım...Ama çok şükür şimdi herşey yolunda...

Ben bu takvim hesaplamasını neden yapamadım ?

Insallah canm 3 gun kaldi zaten ben kasimin 20de son kez gormustum bebisimi hem cok ozledim hem de endiseleniyorum, goreyim de icim rahatlasin cinsiyetini de ogrenmek istiyorum artik

Ne guzel ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin. Bak rabbim nasip edecekse 14 yil sonrada veriyor demek. Maşallah:)

Gunaydin annelerrr bebisimi doyurdum:) size bi sorum olacak. Benim bebis gec dollenmeyle olustu yani 10 gün geriden geliyoruz. Kiminin aradaki fark zamanla kapaniyormus diye duydum. Bebegin cabuk gelismesi aradaki farki kapatmamiz icin neler önerirsiniz? ??????? Yiyeceklerin etkisi nedir acabaaa

Günaydin anneler,
KIZIM olacak Allahin izniyle

16+4'te gidip ögrendim, hemde resmen amuda kalkmis gibi basi asagida yatiyordu bize gösterdigi tek sey cinsiyeti oldu, ne boyunu ne posunu ölçebildik

Ilk bi kaç saat inanmakta zorlandim çünkü ben inanilmaz erkek hissediyordum, rüyalarimda hep ve tek erkek bebek gördüm ama KIZMIS megersem

Allahim herkesin evladini annesine babasina bagislasin insallah.. Simdi tekmeleri hissedip kizim diye sevmek çok zevkliymis sonsuz sükürler olsun

SirriEyvan benide KIZLAR kervanina ekleyebilirsin canim

Hayirli olsun canm saglikla kucagina al kizini insallah,ben de senin icin erkek bebek hiss ediyodumkizmis ama cok guzel isim de dusunursunuz artik

Canım bende sordum doktora senin gibiydim ilk haftalarda ama sonra yetişdi hatat ilerde su an maşallah o ultrsondna doalyı bile değşebilrmiş Onun dıdışnda Çok yemekden an yemekden etkisi varmı diye sordum o su an snenn depolarından besleniyor 6 aydan sonra etki eder şimdi etmez dedi.

Yaaa ins benimde oyle olur. Vaktinden gec dogum olmaz:)) gec dollenme genelde kiz olur diyolar senin bellimi? Bn merak tan catlayacagimdaa

Selam kızlar, haftasonu normalden çok iyiydim. Mide bulantım çok çok azaldı hatta yok gibiydi. 16. haftaya girdim. Fakat ben bu durumdan da korktum. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı? Gerçekten rahatlamaya ihityacım var. kaybım olduğu için biraz gerginim sanırım. doktor kontrolüme 3 hafta var. Farklı şehide olduğu için sürekli gidemiyorum. İnsan iyi olmaktan korkar mı yaaaaaa :...(

Insallah canm 3 gun kaldi zaten ben kasimin 20de son kez gormustum bebisimi hem cok ozledim hem de endiseleniyorum, goreyim de icim rahatlasin cinsiyetini de ogrenmek istiyorum artik
Az kalmış canım sabret azcık daha annesi :) Allahın izniyle iyidir merak etme kötü bişey olsa içine doğardı annelerin hisleri güçlü oluyor bende boşuna endişelenmişim bebişide yok yere strese sokmuşum diyorum bundan sonra her duydugumu kafama takmamaya çalışıcam ki zaten riskli dönemi atlattık 4,5 ay olcak haftaya bu durumda 9 ayı yarılamış olcaz az bucuk birazcık :)

Hayirli olsun canm saglikla kucagina al kizini insallah,ben de senin icin erkek bebek hiss ediyodumkizmis ama cok guzel isim de dusunursunuz artik

Allah razi olsun canim, hepimizde saglikla sihhatle kucagimiza alalim insallah..
Cevremdeki herkes kizin olcak dedikçe inatla erkek o diyordum çok fena bozuldum arayip tek tek hakliymissiniz dedim herkese

Isim konusundada erkek dusundugumuz icin bi turlu kiz ismi bulamiyorduk simdi arastirmalar basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…