- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.241
Oyyy ne yalan söyleyeyim içimden kiz geçmişti seninle ilgili...hoşgeldin kızlar kervaninaaa :)Günaydin anneler,
KIZIM olacak Allahin izniyle
16+4'te gidip ögrendim, hemde resmen amuda kalkmis gibi basi asagida yatiyordu bize gösterdigi tek sey cinsiyeti oldu, ne boyunu ne posunu ölçebildik
Ilk bi kaç saat inanmakta zorlandim çünkü ben inanilmaz erkek hissediyordum, rüyalarimda hep ve tek erkek bebek gördüm ama KIZMIS megersem
Allahim herkesin evladini annesine babasina bagislasin insallah.. Simdi tekmeleri hissedip kizim diye sevmek çok zevkliymis sonsuz sükürler olsun
SirriEyvan benide KIZLAR kervanina ekleyebilirsin canim
Guanydin canım. Bende senin gibi bir panik içindeyim. Sürekli mide bulantimi goguslerimi takip ediyorum. Sikayetlerim azaldi azicik rahat olsam acaba bir şey mi oldu diyorum. Benimde iki kaybim var haliyle korkuyorum. Allahim yardimcimiz olsun. Ama artik şikayetlerin hafifletmesi normal vücut alisiyor. Carsamba kontrole gidicem ama korkuyorum. Seninde varmis baya zamanın kontrole. İcimizi ferah tutalimSelam kızlar, haftasonu normalden çok iyiydim. Mide bulantım çok çok azaldı hatta yok gibiydi. 16. haftaya girdim. Fakat ben bu durumdan da korktum. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı? Gerçekten rahatlamaya ihityacım var. kaybım olduğu için biraz gerginim sanırım.
doktor kontrolüme 3 hafta var. Farklı şehide
olduğu için sürekli gidemiyorum. İnsan iyi
olmaktan korkar mı yaaaaaa :...(
Oyyy ne yalan söyleyeyim içimden kiz geçmişti seninle ilgili...hoşgeldin kızlar kervaninaaa :)
Bizimkinin hareketleri iyice fazlalasti özellikle gece...çok güzel hisler bunlar :)
Rabbim herkese yaşatsiiin...
Çok pahalı tatlim yaa...2500 cıvarıymıs netten baktım sımdı
Şu doktorlar hep bilimsel yaklaşıyorlar olaya ondan... Biz sanki bilmeyecegiz ne hissettiğimizi :):)Sasirmadim seninde kiz hissetmene
Ya ben niye hissiz oldum bu konuda anlamadim ama
Amin canim her gün diliyorum Rabbimden tüm hamilelere saglikla evlatlarina kavusmayi nasip etsin, tüm isteyenlerede bu duygulari yasatsin insallah Rabbim
Geceleri hissetmiyorum pek ne yalan söyleyim ama mesela masa basinda otururken biraz önce baya hissettim..
Doktorum inanmiyor hissettigime deli ya
kızlar ınglesına trılogy marka arabalara bayıldım,tek elle acılıp kapanıyor ıtalyan marka ama,pahalı her halde
evt pahalı aklım onda kaldı ama artık kolay kolay bı sey begenmemÇok pahalı tatlim yaa...
Bu kadar arabaya verilmemeli bence..
Elbette rahat bir model olsuun ama en fazla 500 veririm...ki en fazla..
Daha bebisin bir sürü ihtiyacı olacak ona göre bu arabaya verilen para çok bence :)
canım tavsiyem bebek arabasına çokta para verme bazı çocuklar hiç binmiyor birde ben oğlumda 1,5 yaşından sonra puset kullandım. yürümeye başladıktan sonra bizimkiler bir kenarda kaldı pusetide çok yürüyeceksek götürüyoduk yanımızda.kızlar ınglesına trılogy marka arabalara bayıldım,tek elle acılıp kapanıyor ıtalyan marka ama,pahalı her halde
casual cadılac da travel sıstemler 1500 e gormustum ben ,son cıkanlarmerhaba bende casual cadillac travel sistem düşünüyorum fiyatı 700-800 arası sitelerde değişiyor. oldukca kullanışlı duruyor tabi mağazada görüp bakmak daha faydalı
yok canm zaten esım aldırmaz bana onu,oto koltuk puset,canta ıcnde takım olaak 3300 cıvarına geliyor bı de.Ama gercekten guzel .Chıccoda gorduyum 1300 cıvarındaydı sımdılık aklımda o var bakalımcanım tavsiyem bebek arabasına çokta para verme bazı çocuklar hiç binmiyor birde ben oğlumda 1,5 yaşından sonra puset kullandım. yürümeye başladıktan sonra bizimkiler bir kenarda kaldı pusetide çok yürüyeceksek götürüyoduk yanımızda.
casual cadılac da travel sıstemler 1500 e gormustum ben ,son cıkanlar
Bi gece ilik bi bardak sütü kaşık kaşık içer gibi bir saatte iç dediler..öyle yaptım..inş tekrarlamaz...
Pazartesi gorumcem kipirdakla sipirdagimi inş.çok özledim onları..
benım gordugum farklıydı canım magazada gormustum jokerde galıbabenim baktıgım buydu başka aynı isim model varmı bilmiyorum.
http://www.hepsiburada.com/liste/ca...productId=ailevcg09vcante&categoryId=60002068
anladım canım aslında çokk güzel şeyler var gönül isterdiki herşeyin en güzelini en iyisini alalım.yok canm zaten esım aldırmaz bana onu,oto koltuk puset,canta ıcnde takım olaak 3300 cıvarına geliyor bı de.Ama gercekten guzel .Chıccoda gorduyum 1300 cıvarındaydı sımdılık aklımda o var bakalım
benım gordugum farklıydı canım magazada gormustum jokerde galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?