2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oyyy ne yalan söyleyeyim içimden kiz geçmişti seninle ilgili...hoşgeldin kızlar kervaninaaa :)
Bizimkinin hareketleri iyice fazlalasti özellikle gece...çok güzel hisler bunlar :)
Rabbim herkese yaşatsiiin...

Guanydin canım. Bende senin gibi bir panik içindeyim. Sürekli mide bulantimi goguslerimi takip ediyorum. Sikayetlerim azaldi azicik rahat olsam acaba bir şey mi oldu diyorum. Benimde iki kaybim var haliyle korkuyorum. Allahim yardimcimiz olsun. Ama artik şikayetlerin hafifletmesi normal vücut alisiyor. Carsamba kontrole gidicem ama korkuyorum. Seninde varmis baya zamanın kontrole. İcimizi ferah tutalim

Oyyy ne yalan söyleyeyim içimden kiz geçmişti seninle ilgili...hoşgeldin kızlar kervaninaaa :)
Bizimkinin hareketleri iyice fazlalasti özellikle gece...çok güzel hisler bunlar :)
Rabbim herkese yaşatsiiin...

Sasirmadim seninde kiz hissetmene
Ya ben niye hissiz oldum bu konuda anlamadim ama

Amin canim her gün diliyorum Rabbimden tüm hamilelere saglikla evlatlarina kavusmayi nasip etsin, tüm isteyenlerede bu duygulari yasatsin insallah Rabbim

Geceleri hissetmiyorum pek ne yalan söyleyim ama mesela masa basinda otururken biraz önce baya hissettim..
Doktorum inanmiyor hissettigime deli ya

Şu doktorlar hep bilimsel yaklaşıyorlar olaya ondan... Biz sanki bilmeyecegiz ne hissettiğimizi :):)
Benim gece sağdan sola soldan sağa döndüğümde başlıyor pit pitlar...:):)
Gün içerisinde dün 3 kere hissettim mesela...
Yakındır tüm gün hissedeceğiniz zamanlar insaAllaah...:)
O zaman doyamayiz yavrularimizaa...:)
Sizde kiz isim bulamayanlardanmissiniz..
Bana kalsa benim var bir kaç seçenegim..ama eşim coook titizleniyor bu konuda...hala kiz ismi he şu olsun diyemedi.. beklemedeyiz bakalim:)

Ayy nazilhissediyorsunuz yaa ben kzimi hala hissedemiyorum ssadece karnimin üstünde pit. Pitlar var kalp atimi gibi inip kalkiyor

kızlar ınglesına trılogy marka arabalara bayıldım,tek elle acılıp kapanıyor ıtalyan marka ama,pahalı her halde

merhaba bende casual cadillac travel sistem düşünüyorum fiyatı 700-800 arası sitelerde değişiyor. oldukca kullanışlı duruyor tabi mağazada görüp bakmak daha faydalı

Hanimlar uzum zamandir takip edemiyorum simdi bi benek arabasi konusi gozume carpti. Gidip buyuk bi araba almayin sakin. Ben cok pisman oldum. Bem yeni sattim 2015 zammi gelmeden bu ay alacam yeni araba. Chicco lite way oneririm. Cok arastirdim hic sikayetci olan duymadim bicok arkadasmada aldirdm gecen sene hepsi cok memnunlar.

Çok pahalı tatlim yaa...
Bu kadar arabaya verilmemeli bence..
Elbette rahat bir model olsuun ama en fazla 500 veririm...ki en fazla..
Daha bebisin bir sürü ihtiyacı olacak ona göre bu arabaya verilen para çok bence :)
evt pahalı aklım onda kaldı ama artık kolay kolay bı sey begenmemesıme yazık.

kızlar ınglesına trılogy marka arabalara bayıldım,tek elle acılıp kapanıyor ıtalyan marka ama,pahalı her halde
canım tavsiyem bebek arabasına çokta para verme bazı çocuklar hiç binmiyor birde ben oğlumda 1,5 yaşından sonra puset kullandım. yürümeye başladıktan sonra bizimkiler bir kenarda kaldı pusetide çok yürüyeceksek götürüyoduk yanımızda.

yok canm zaten esım aldırmaz bana onu,oto koltuk puset,canta ıcnde takım olaak 3300 cıvarına geliyor bı de.Ama gercekten guzel .Chıccoda gorduyum 1300 cıvarındaydı sımdılık aklımda o var bakalım

Bi gece ilik bi bardak sütü kaşık kaşık içer gibi bir saatte iç dediler..öyle yaptım..inş tekrarlamaz...

Pazartesi gorumcem kipirdakla sipirdagimi inş.çok özledim onları..

Canım Günaydın,
bugün yavrularını görücektin ,gtittinmi nasıllar büyümüşlermi herşey yolundadır umarım ,sen iyimisin nasıl gidiyor..

Bu arada ben ara ara hissediyorum ,doktorumda 13 ten sonra çok ufak pıtpıtlar hissedebilirsin dedi ama ben karnımda anlık sertlik şeklinde kıpırtı hissediyorum:) ara ara..bu arada 3-4 gündür bacak aralarım çok ağrıyor yürüyemez durumda kalıyorum, bir anda aşağıya vuran bir baskı gerilme hani bacağını açarsın çok gerilir acır ya o şekilde korktumda ama tecrübeli anneler olur diyor çok mız mızda olmak istemiyorum ama kormuyoda değilim ileride ne olucaz çok mu zorlanıcaz ben herşeyi kendim yapmak istiyordum sanırım olmıycak yardımsız ama ne yapalım onlar gelsinde birileri elbet yapar[/QUOTE]
selam canım bacak ağrıları dısında kasılma gıbı de oluyor mu benımde bıkac gun once oldu hatta uyuyamadım bacaklarımı o kadar huzursuz hıssettım kı ne yapsam gecmedı o gece aslında cok erken bu kasılmalar ıcın ama neden boyle oldu anlamadım mesela arbadan ınerken de resmen kasılıyodu sankı 9 aylıkmısım gıbı zor ınıyodum doktoruma soyledım kalsıyum tabletı verdı sen kalsıyum kullanıyor musun?

kızlarr bu arada kitap yurdundan siparişlerim geldi. doğum psikoloğunun tavsiyesiydi kitaplarım. isimleri "Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı" yazar Dr. Thomas Verny John Kelly. diğeride " HynpnoBirthing Mongan Yöntemi" Yazarı Marie F. Mongan

yok canm zaten esım aldırmaz bana onu,oto koltuk puset,canta ıcnde takım olaak 3300 cıvarına geliyor bı de.Ama gercekten guzel .Chıccoda gorduyum 1300 cıvarındaydı sımdılık aklımda o var bakalım
anladım canım aslında çokk güzel şeyler var gönül isterdiki herşeyin en güzelini en iyisini alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…