2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben ultrasonda görmesem inanmam hamile olduguma canım. ben de gecen hafta panik yasadım karnım agrıyınca hemen doktora koştum, şükür bebekle alakası yokmuş. çok normal hiç meraklanma

çok sevindim cnm hayırlı olsun gözün aydın sende öğrenmiş oldun :) umarım benimde ikinci bebiş kız olur bende hem erkek hem kız istiyordum ilki erkek umarım ikincisini de doğurmak nasip olur 3-4 yıl sonra düşünüyorum belkide daha erken :) tabi öncelikle rabbim suankilerini kucagımıza almayı nasip etsin :)

Dogru soyluyosun canim 2 hafta nasil gececek derken 3 gun kaldi insallah dedigin gibi iyidir bebisim Allahin izniyle hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi ins,ben de artik dusunmemeye calisiyorum insallah her sey yolunda gider,ben kaciyim artik arkadaslarla bulasayim temiz hava alalim bebisimizle

ben ultrasonda görmesem inanmam hamile olduguma canım. ben de gecen hafta panik yasadım karnım agrıyınca hemen doktora koştum, şükür bebekle alakası yokmuş. çok normal hiç meraklanma
Teşekkür ederim cevabın için inşallah öyledir. Bu arada eski yazılarında ağrıdan bahsetmişsin ya ben de aynı durumdayım. Sık wc ye gidiyorum ama sanki çook uzun zamandır kendimi sıkıyor gibi ağrı hissediyorum bencede bu ağrılar normaldir.

Canım bende gecen gun hissettiğimi sanmıştım ama c.tesi kontrolüm vardı doktoruma ne zmn hissedebilirim dedim 18-20.haftaları arası dedi ya ben yanıldım ya da erken hissettim şüphede kaldım doktor öle diyince :)

Allah razi olsun canim :)
Rabbim her iki evladinda tadina bakmamizi nasip etsin insallah, ikisininde yeri apayri

bulantılarının azalması normal cnm hatta seninki baya uzamış bile korkmana gerek yok normal seyrine donmuşsun hamileliğin :)

Napayım canım kalabalığız da bu ara kayınvalidemler yanımdalar o yüzden çok fazla giremiyorum buraya takip ediyorum da arada yine :) yazmaya zamanım olmuyor :)
anladım canım sen yine de arada bi yaz göremeyince merak ediyoruz tanıdıkları

Benim dün akşam hissettiğim yanılma olamazdı çünkü çok netti hareketi zaten farklı bişey oluğunu farkediyorsun o an. Doktorum bana da öyle dedi ama hissedebilirsin fakat hissetmezsin panik yapma dedi. Tabii daha net 5. Ayda hissediliyormuş. Bence sende yanılmamışsındır, artık minik minik hissetmemiz olağan çünkü

Bende bu heyecan nasıl dır çok merak ediyorum. Onlardan bi haber o minik kipirtilar..20 hafta diyor herkes ilk bebek için..iyi olsunlar inş. Dr kontrolünden ayriladim gelmiyor.hep onları izlesem...

Bi gece ilik bi bardak sütü kaşık kaşık içer gibi bir saatte iç dediler..öyle yaptım..inş tekrarlamaz...

Pazartesi gorumcem kipirdakla sipirdagimi inş.çok özledim onları..[/QUOTE]

Canım Günaydın,
bugün yavrularını görücektin ,gtittinmi nasıllar büyümüşlermi herşey yolundadır umarım ,sen iyimisin nasıl gidiyor..

Bu arada ben ara ara hissediyorum ,doktorumda 13 ten sonra çok ufak pıtpıtlar hissedebilirsin dedi ama ben karnımda anlık sertlik şeklinde kıpırtı hissediyorum:) ara ara..bu arada 3-4 gündür bacak aralarım çok ağrıyor yürüyemez durumda kalıyorum, bir anda aşağıya vuran bir baskı gerilme hani bacağını açarsın çok gerilir acır ya o şekilde korktumda ama tecrübeli anneler olur diyor çok mız mızda olmak istemiyorum ama kormuyoda değilim ileride ne olucaz çok mu zorlanıcaz ben herşeyi kendim yapmak istiyordum sanırım olmıycak yardımsız ama ne yapalım onlar gelsinde birileri elbet yapar

kızlar ınglesına trılogy marka arabalara bayıldım,tek elle acılıp kapanıyor ıtalyan marka ama,pahalı her halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…