- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.221
ben ultrasonda görmesem inanmam hamile olduguma canım. ben de gecen hafta panik yasadım karnım agrıyınca hemen doktora koştum, şükür bebekle alakası yokmuş. çok normal hiç meraklanmaSelam kızlar, haftasonu normalden çok iyiydim. Mide bulantım çok çok azaldı hatta yok gibiydi. 16. haftaya girdim. Fakat ben bu durumdan da korktum. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı? Gerçekten rahatlamaya ihityacım var. kaybım olduğu için biraz gerginim sanırım. doktor kontrolüme 3 hafta var. Farklı şehide olduğu için sürekli gidemiyorum. İnsan iyi olmaktan korkar mı yaaaaaa :...(
çok sevindim cnm hayırlı olsun gözün aydın sende öğrenmiş oldun :) umarım benimde ikinci bebiş kız olur bende hem erkek hem kız istiyordum ilki erkek umarım ikincisini de doğurmak nasip olur 3-4 yıl sonra düşünüyorum belkide daha erken :) tabi öncelikle rabbim suankilerini kucagımıza almayı nasip etsin :)Günaydin anneler,
KIZIM olacak Allahin izniyle
16+4'te gidip ögrendim, hemde resmen amuda kalkmis gibi basi asagida yatiyordu bize gösterdigi tek sey cinsiyeti oldu, ne boyunu ne posunu ölçebildik
Ilk bi kaç saat inanmakta zorlandim çünkü ben inanilmaz erkek hissediyordum, rüyalarimda hep ve tek erkek bebek gördüm ama KIZMIS megersem
Allahim herkesin evladini annesine babasina bagislasin insallah.. Simdi tekmeleri hissedip kizim diye sevmek çok zevkliymis sonsuz sükürler olsun
SirriEyvan benide KIZLAR kervanina ekleyebilirsin canim
Ayarlardan yapılıyor. Son adet tarihini kaydetmen lazımBen bu takvim hesaplamasını neden yapamadım ?
Dogru soyluyosun canim 2 hafta nasil gececek derken 3 gun kaldi insallah dedigin gibi iyidir bebisim Allahin izniyle hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi ins,ben de artik dusunmemeye calisiyorum insallah her sey yolunda gider,ben kaciyim artik arkadaslarla bulasayim temiz hava alalim bebisimizleAz kalmış canım sabret azcık daha annesi :) Allahın izniyle iyidir merak etme kötü bişey olsa içine doğardı annelerin hisleri güçlü oluyor bende boşuna endişelenmişim bebişide yok yere strese sokmuşum diyorum bundan sonra her duydugumu kafama takmamaya çalışıcamki zaten riskli dönemi atlattık 4,5 ay olcak haftaya bu durumda 9 ayı yarılamış olcaz az bucuk birazcık :)
Benim doktor tam belli olmamkla beraber erkeğe benzetti ama tam anlamıla yarın belli olacak.Yaaa ins benimde oyle olur. Vaktinden gec dogum olmaz:)) gec dollenme genelde kiz olur diyolar senin bellimi? Bn merak tan catlayacagimdaa
Teşekkür ederim cevabın için inşallah öyledir. Bu arada eski yazılarında ağrıdan bahsetmişsin ya ben de aynı durumdayım. Sık wc ye gidiyorum ama sanki çook uzun zamandır kendimi sıkıyor gibi ağrı hissediyorum bencede bu ağrılar normaldir.ben ultrasonda görmesem inanmam hamile olduguma canım. ben de gecen hafta panik yasadım karnım agrıyınca hemen doktora koştum, şükür bebekle alakası yokmuş. çok normal hiç meraklanma
Canım bende gecen gun hissettiğimi sanmıştım ama c.tesi kontrolüm vardı doktoruma ne zmn hissedebilirim dedim 18-20.haftaları arası dedi ya ben yanıldım ya da erken hissettim şüphede kaldım doktor öle diyince :)Günaydın güzellermutlu haftalar diliyorum öncelikle dün akşam miniğimin hareketini çok net şekilde hissettim heyecandan nasıl bağırdıysam eşim ürktü çok farklı bi his Allah'ım çook güzel
Hayırlı si bakalimm. Haber verirsin ogrenince bizede.:))Benim doktor tam belli olmamkla beraber erkeğe benzetti ama tam anlamıla yarın belli olacak.
çok sevindim cnm hayırlı olsun gözün aydın sende öğrenmiş oldun :) umarım benimde ikinci bebiş kız olur bende hem erkek hem kız istiyordum ilki erkek umarım ikincisini de doğurmak nasip olur 3-4 yıl sonra düşünüyorum belkide daha erken :) tabi öncelikle rabbim suankilerini kucagımıza almayı nasip etsin :)
bulantılarının azalması normal cnm hatta seninki baya uzamış bile korkmana gerek yok normal seyrine donmuşsun hamileliğin :)Selam kızlar, haftasonu normalden çok iyiydim. Mide bulantım çok çok azaldı hatta yok gibiydi. 16. haftaya girdim. Fakat ben bu durumdan da korktum. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı? Gerçekten rahatlamaya ihityacım var. kaybım olduğu için biraz gerginim sanırım. doktor kontrolüme 3 hafta var. Farklı şehide olduğu için sürekli gidemiyorum. İnsan iyi olmaktan korkar mı yaaaaaa :...(
pofudukumm nerdesin seen napıyosumm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details tıkla. Hamilelik Takvimi: var. oraya bebeğinin doğacagı tarihi gir, en altta da değişiklikleri kaydet yazısına tıkla. oldu bitti.Ben bu takvim hesaplamasını neden yapamadım ?
anladım canımNapayım canım kalabalığız da bu ara kayınvalidemler yanımdalar o yüzden çok fazla giremiyorum buraya takip ediyorum da arada yine :) yazmaya zamanım olmuyor :)
Ben de 1 tüp verdim. Benden 110 lira aldılar ikili test için sizden ne kadar aldılar?
Benim dün akşam hissettiğim yanılma olamazdı çünkü çok netti hareketiCanım bende gecen gun hissettiğimi sanmıştım ama c.tesi kontrolüm vardı doktoruma ne zmn hissedebilirim dedim 18-20.haftaları arası dedi ya ben yanıldım ya da erken hissettim şüphede kaldım doktor öle diyince :)
Bende bu heyecan nasıl dır çok merak ediyorum. Onlardan bi haber o minik kipirtilar..20 hafta diyor herkes ilk bebek için..iyi olsunlar inş. Dr kontrolünden ayriladim gelmiyor.hep onları izlesem...
Evet kuzum duymuştum bunu...cnm karınında kaşınan yerler çatlak oluyormuş kaşıyınca bunu da yeni duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?