2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Evet ya saka gibi gün boyunca hissedecegimiz zamanlarda gelicek insallah, sabirsizlaniyorum baya baya

Ayni benim esimde seninki gibi begendiremiyorum bi türlü, eslina ve eslem düsünüyordum ama sevemedi esim o isimleri...

Buse, Ela arasindayiz simdilik, artik karar versek iyi olcak Ona göre siparisler alincak

Selam kızlar. Nasılsınız?

İnşallah bebekleriniz ve sizler iyisinizdir.

Benim saat 2,45 te randevum var.

Eşimi bekliyorum.

Lütfen dua edin güzel haberlerle döneyim.

Kaybedilen bebek haberleri duydukça çok etkileniyorum. Dualarınızı bizden eksik etmeyin. İnşallah sizlere güzel haberlerle dönerim.

Çok heyecanlıyım.

selam canım bacak ağrıları dısında kasılma gıbı de oluyor mu benımde bıkac gun once oldu hatta uyuyamadım bacaklarımı o kadar huzursuz hıssettım kı ne yapsam gecmedı o gece aslında cok erken bu kasılmalar ıcın ama neden boyle oldu anlamadım mesela arbadan ınerken de resmen kasılıyodu sankı 9 aylıkmısım gıbı zor ınıyodum doktoruma soyledım kalsıyum tabletı verdı sen kalsıyum kullanıyor musun?[/QUOTE]

KAlsiyum kullanmıyorum canım,cumartesi kontrolüm var ozaman söyliyeceğim ama ayakta kalınca yürüyünce falan çok şiddetleniyor

Sağlığı öncelikli olmakla beraber cinsiyetini de merak ediyorum.

Bakalım cinsiyetimiz ne olacak?

Kızımın ismi Ceylin.

Bir kızım daha olursa kızım ismini Ecrin istedi, çift isim sevmememe rağmen Ecrin Ela olsun o zaman dedim kabul etti.

Oğlumuz olursa da yine ablası koyacak ismini, Mert istiyormuş. Ama ben kulağına Mert Mahmut okutacağım. Peygamber efendimizin isimlerindenmiş.

merhaba bende casual cadillac travel sistem düşünüyorum fiyatı 700-800 arası sitelerde değişiyor. oldukca kullanışlı duruyor tabi mağazada görüp bakmak daha faydalı
Ben de Casual cadillac düşünüyorum ama Afyon'da mağazalarda görebileceğimi sanmıyorum bakalım internetten alırım belki

Merhaba canım...
Senin aldığın kitapları not aldım.
Ben de 4 kitap aldım.
Bebeğimle oynuyorum (0-6 ay için 101 oyun)
Etkili anne-baba eğitimi-Dr. Thomas Gordon
Çocuğunuzun ilk 6 yılı-Prof. Dr. Haluk Yavuzer
Mahallenin en mutlu bebeği- Dr. Harvey Karp

İnş doktordan güzel haberlerle dönersin. Bu gün 2-3 şeyden yine midem kalktı bu durum bile rahattlattı beni

Merhaba kızlar bende hazıran annesıyım ama 14. Haftadan bleri sürekli kanama. Var

progestan falan kullanıyor musun? Neden oluyormuş kanama
Kullanıyorum ıgneler falan bır hafta duruyor sonran yeniden. Regl kanaması gıbı başlıyor Dr sadece düşük tehdıdı dınlenmelısın bebek sağlıklı dıyor ama yınede benım ıcın hıc rahat degıl

Hiç yorma kendini yat dinlen. Rahmin şeklinin en düzgün olduğu duruş sırtüstü yatıp ayakları yüksekte tutmakmış. Çok fazla ayağa kalkma canım

Slm kizlar hamileligimin 13. Haftasindayim ve bu basliga yazmak icin ancak firsat bulabildim, allah nasip kismet ederse 2. Kez anne olacagim. Hepimiz evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim ins. Bebegim sagliklu olmasi oncelikli merak konum ama cinsiyetini de ck mrak ediyorum ilk bebegim de cin takvimi cinsiyet tahmini tutmustu bakalum bu kez tutacak mi, cin takvimine gveniyor musunuz?

;( haftalardır yatıyorum her yerım ağrıyor artık ve nedenını bıle bılmıyoruz gecıcek umarım sende dıkkat etü haftalar cok rısklı canım

Merhaba kızlar bende hazıran annesıyım ama 14. Haftadan bleri sürekli kanama. Var

Arkadasim hic korkma allahin izniyle hic bir sey olmaz ben de ilk bebegim de kanamalar yasamistim progestan kullandim ve dinlwndim calisyorum yogun is temposu bazen kanamaya sebep olabiliyormus. O yuzden sana bl bol dinlenmenitavsie ederim gecmus olsun

Teşekkür ederım yaşanmış birinden bunu duymak guzel endıselenıyor ınsan

Evet kuzum duymuştum bunu...
Ama benim daha 12 de kasinmaya başladı.. badem yağındanmis meğer...onu sürmeyi kesince durdu kasinmam...alerji yaptı cildime demek ki...:)

cnm benım arkadaşım 4,5 kilo bebek doğurdu tabi sezeryanla.
daha 8. ayda öyle bir göbeği var dı ki hayretler içinde kalırsın, kız zayıf çünkü.
lierac kullanmış doguma kadar hiç çatlağı yok. şimdi bende sipariş verdim internet üzerinde bir eczane sitesinden 172 lira 2 adet 200 ml.
tavsiye ederim gözlerimle gördüm şahit oldum vallahi :))

;( haftalardır yatıyorum her yerım ağrıyor artık ve nedenını bıle bılmıyoruz gecıcek umarım sende dıkkat etü haftalar cok rısklı canım
Benimki de riskli gebelik ilk öğrendiğimden beri yatıyorum mümkün olduğunca. Çalışıyorum da işten gelince hemen yatıyorum. Şimdi de 10 gün rapor verdi doktorum dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…