2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah razi olsun canim :)
Rabbim her iki evladinda tadina bakmamizi nasip etsin insallah, ikisininde yeri apayri
Kesinlikle öle cnm ikisininde değerini ölç tart aynı cıkar erkeğinde bir anneye katabileceği güzellikler var kızınkide ap ayrı rabbim ikisinide yaşamayı nasip etsin saglıklı bir şekilde :) hatta ben hep içimden ikizlerim olsa keske biri erkek biri kız olsa tek taşla iki kuş vursam beraber buyutsem diyordum ama sadece halamın ikizleri var bizde pek ikiz bebek yok o yuzden benimde olmadı ama rabbim herşeyi kaldırabilene veriyor kısmet işi birazda :)

Canim öncelikle hoş geldin aramıza. İnşallah hepimiz saglicakla aliriz miniklerimizi kucagimiza. Çok etkileniyorum ve çok seviniyorum senin hikayem gibi hikayeleri duyunca.
Hamilelik takvimini eklemek için bilgilerine giriyorsun. Orada muhtemel doğum tarihini yazip kaydedince cikiyor.

kızlar bugün rahim ağzı ölçümü3.5 cm cıktı..bu uzayan birşeymi ya..cuma günü cok canım yanmıştı ultrasonu ittim kasmaktan..bugün daha kolay oldu daha iyi ölçüm aldık dedi doktor.şimdilik rahat ol ama takipteyiz dedi..haftaya istersen 4lü test için gel dedi

Tebrik ederim canim. Hoş geldin kız annelerinin arasina

bende bu kitapları not aldım canım teşekkürlerr. harvey karp ı okudum çok ilginç tespitleri var bebekleri mağara adamlarına benzetiyor ve o dilden konuşmanız gerekir diye çok şaşırmıştım okudukça.

Maşallah, hayırlı olsun canım. 3lü testi yapmadan mı 4lü yapılıyor???

Allah hayırlı etsin, tamamına erdirsin inş. Çok sevindim senin adına canım.

Sebebi yok canım düşük tehdidi diyor ve cok yogun devam edıyor
oyle sebebsız olmaz kı canım,benım de 8 cı haftamdan kanama ,lekelenme sureklı devam edıyordu,doktorum hep bı sey yok dedı cok ıyı bı doktor aslında alanında.Ama ıcım rahat etmedı bı turlu baska doktora gozuktum tabı,bebegın eşi asagıda ,hareket edınce sıkısıyor kanama verıyor dedı.Yanı soyleyecegım sen de gerekırse kendı doktorna yoksa baska bı doktora sor bebegın eşinın nerde durduguna baksın.Burdan bı kac arkadasda da kanama olunca soylemıstım onlarda da dedıgım gıbı eş sorunu cıktı ve artık sebebı belli olduktan sonra ınsan gereklı onlemı alıyor.Suanlık dınlenmen,ılıskı yasak,b de egılıp kalkmaman gerek

Çok sevindim canım problem olmamasına :)

Hayırlı olsun prensesin maşallah. Nedense annelerin gördüğü rüyalar ters çıkıyor, bende hep tam tersini gördüm rüyalarımda, üstelik açık ve net bir şekilde doktor ultrasonda bak kız diyordu rüyamda, hatta hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce bak hamilesin kızın olacak diyorlardı bana, o kadar çok kendimi şartlamıştım ki kızım olur diye hayırlısı olsun. Süsleyip püsleyip gezmelere gidersiniz artık. Hepimizin evlatları sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.

Ben inanmiyorum canim,benimde ikinci bebegim.ilkinde tutmustu ama bunda tutmadi.tutanlarinda tesaduf oldugunu dusunuyorum.yavrularimiza saglikli bir sekilde kavusuruz ins.gonlunden gecen olur insallah

Başka bır doktora da gıttım o da bır sorun yok dedı kanama olması ıcın ama haklısın başka bır Dr daha bulayım söylediğini duymamıştım hıc

Ben inanmiyorum canim,benimde ikinci bebegim.ilkinde tutmustu ama bunda tutmadi.tutanlarinda tesaduf oldugunu dusunuyorum.yavrularimiza saglikli bir sekilde kavusuruz ins.gonlunden gecen olur insallah

beta hcg düşüktü..çin takvimi erkek diyordu..hep tatlı yiyordum..rüyamda erkek gördüm..kız imiş:)takdirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…