- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.281
Kesinlikle öle cnm ikisininde değerini ölç tart aynı cıkar erkeğinde bir anneye katabileceği güzellikler var kızınkide ap ayrı rabbim ikisinide yaşamayı nasip etsin saglıklı bir şekilde :) hatta ben hep içimden ikizlerim olsa keske biri erkek biri kız olsa tek taşla iki kuş vursam beraber buyutsem diyordum ama sadece halamın ikizleri var bizde pek ikiz bebek yok o yuzden benimde olmadı ama rabbim herşeyi kaldırabilene veriyor kısmet işi birazda :)Allah razi olsun canim :)
Rabbim her iki evladinda tadina bakmamizi nasip etsin insallah, ikisininde yeri apayri
Canim öncelikle hoş geldin aramıza. İnşallah hepimiz saglicakla aliriz miniklerimizi kucagimiza. Çok etkileniyorum ve çok seviniyorum senin hikayem gibi hikayeleri duyunca.Hepinize günaydın arkadaşlar...Rabbim nasip kısmet ederse bende Haziran annesi olucam inşallah... 14 + 0 gebelik haftam... Ve bir kızımız olacak inşallah...Rabbim nerede isteyen kulu varsa sağlıkla hayırla imanla nasip etsin cümlesiyle hepimize...Benim Rabbim kısmet ederse 14 senelik hasretim sona erecek inşallah..Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım... 8. hafta başında bir kanama yaşadım...Ama çok şükür şimdi herşey yolunda...
;( haftalardır yatıyorum her yerım ağrıyor artık ve nedenını bıle bılmıyoruz gecıcek umarım sende dıkkat etü haftalar cok rısklı canım
Tebrik ederim canim. Hoş geldin kız annelerinin arasinaGünaydin anneler,
KIZIM olacak Allahin izniyle
16+4'te gidip ögrendim, hemde resmen amuda kalkmis gibi basi asagida yatiyordu bize gösterdigi tek sey cinsiyeti oldu, ne boyunu ne posunu ölçebildik
Ilk bi kaç saat inanmakta zorlandim çünkü ben inanilmaz erkek hissediyordum, rüyalarimda hep ve tek erkek bebek gördüm ama KIZMIS megersem
Allahim herkesin evladini annesine babasina bagislasin insallah.. Simdi tekmeleri hissedip kizim diye sevmek çok zevkliymis sonsuz sükürler olsun
SirriEyvan benide KIZLAR kervanina ekleyebilirsin canim
bende bu kitapları not aldım canım teşekkürlerr. harvey karp ı okudum çok ilginç tespitleri var bebekleri mağara adamlarına benzetiyor ve o dilden konuşmanız gerekir diye çok şaşırmıştım okudukça.Merhaba canım...
Senin aldığın kitapları not aldım.
Ben de 4 kitap aldım.
Bebeğimle oynuyorum (0-6 ay için 101 oyun)
Etkili anne-baba eğitimi-Dr. Thomas Gordon
Çocuğunuzun ilk 6 yılı-Prof. Dr. Haluk Yavuzer
Mahallenin en mutlu bebeği- Dr. Harvey Karp
Hayırlısıyla alalım cocuklarımızıda kucağımıza bunlar geçecekbenimde agırmayan bir yerim yok
Maşallah, hayırlı olsun canım. 3lü testi yapmadan mı 4lü yapılıyor???Günaydın annişler herkese mutlu bir hafta diliyorum :)
C.tesi kontrolümüz vardı gece geç saatte yazmıştım ama yazdıklarım arada kaynamış yeniden paylaşmak istedim :)
cok sukur hersey yolunda:)) cinsiyetimiz kesinlesti artik %100 erkek :) ve de bebisimizi 4 boyutlu ultrasonda gosterdi ellerini ayaklarini oynatiyor yuzunun burnunun şekline kemiklerine kadar gördük :) keyfi yerindeydi kilosu boyu haftasi hepsi normal cikti masallah :)) bu arada biz düşünmüyorduk ama doktorumuz 4lu test icin bizi kan almaya yonlendirdi allahtan 60 lira odedik o yuzden olsada olur olmasada olur dedim, sonuc 1 hafta snra cikicakmis da sasirdigim konu o haftalara kadar geldikmi ben daha gec saniyordum o testleri :) birde detayli ultrason istedi baska bir doktora yonlendirdi bizi ocagin 10na kdr yaptirmamiz gerekiyormus yani yavas yavas testlerin bi kismini atlatioz sanirim zaman cok cabuk geciyor
hayırlısı olsun,kanama ıcın doktorun ne soyledı pekı neden oluyormus?Merhaba kızlar bende hazıran annesıyım ama 14. Haftadan bleri sürekli kanama. Var
Sebebi yok canım düşük tehdidi diyor ve cok yogun devam edıyorhayırlısı olsun,kanama ıcın doktorun ne soyledı pekı neden oluyormus?
Allah hayırlı etsin, tamamına erdirsin inş. Çok sevindim senin adına canım.Hepinize günaydın arkadaşlar...Rabbim nasip kısmet ederse bende Haziran annesi olucam inşallah... 14 + 0 gebelik haftam... Ve bir kızımız olacak inşallah...Rabbim nerede isteyen kulu varsa sağlıkla hayırla imanla nasip etsin cümlesiyle hepimize...Benim Rabbim kısmet ederse 14 senelik hasretim sona erecek inşallah..Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım... 8. hafta başında bir kanama yaşadım...Ama çok şükür şimdi herşey yolunda...
oyle sebebsız olmaz kı canım,benım de 8 cı haftamdan kanama ,lekelenme sureklı devam edıyordu,doktorum hep bı sey yok dedı cok ıyı bı doktor aslında alanında.Ama ıcım rahat etmedı bı turlu baska doktora gozuktum tabı,bebegın eşi asagıda ,hareket edınce sıkısıyor kanama verıyor dedı.Yanı soyleyecegım sen de gerekırse kendı doktorna yoksa baska bı doktora sor bebegın eşinın nerde durduguna baksın.Burdan bı kac arkadasda da kanama olunca soylemıstım onlarda da dedıgım gıbı eş sorunu cıktı ve artık sebebı belli olduktan sonra ınsan gereklı onlemı alıyor.Suanlık dınlenmen,ılıskı yasak,b de egılıp kalkmaman gerekSebebi yok canım düşük tehdidi diyor ve cok yogun devam edıyor
Çok sevindim canım problem olmamasına :)kızlar bugün rahim ağzı ölçümü3.5 cm cıktı..bu uzayan birşeymi ya..cuma günü cok canım yanmıştı ultrasonu ittim kasmaktan..bugün daha kolay oldu daha iyi ölçüm aldık dedi doktor.şimdilik rahat ol ama takipteyiz dedi..haftaya istersen 4lü test için gel dedi
Hayırlı olsun prensesin maşallah. Nedense annelerin gördüğü rüyalar ters çıkıyor, bende hep tam tersini gördüm rüyalarımda, üstelik açık ve net bir şekilde doktor ultrasonda bak kız diyordu rüyamda, hatta hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce bak hamilesin kızın olacak diyorlardı bana, o kadar çok kendimi şartlamıştım ki kızım olur diye hayırlısı olsun. Süsleyip püsleyip gezmelere gidersiniz artık. Hepimizin evlatları sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.Günaydin anneler,
KIZIM olacak Allahin izniyle
16+4'te gidip ögrendim, hemde resmen amuda kalkmis gibi basi asagida yatiyordu bize gösterdigi tek sey cinsiyeti oldu, ne boyunu ne posunu ölçebildik
Ilk bi kaç saat inanmakta zorlandim çünkü ben inanilmaz erkek hissediyordum, rüyalarimda hep ve tek erkek bebek gördüm ama KIZMIS megersem
Allahim herkesin evladini annesine babasina bagislasin insallah.. Simdi tekmeleri hissedip kizim diye sevmek çok zevkliymis sonsuz sükürler olsun
SirriEyvan benide KIZLAR kervanina ekleyebilirsin canim
Çok sevindim canım problem olmamasına :)
Ben inanmiyorum canim,benimde ikinci bebegim.ilkinde tutmustu ama bunda tutmadi.tutanlarinda tesaduf oldugunu dusunuyorum.yavrularimiza saglikli bir sekilde kavusuruz ins.gonlunden gecen olur insallahSlm kizlar hamileligimin 13. Haftasindayim ve bu basliga yazmak icin ancak firsat bulabildim, allah nasip kismet ederse 2. Kez anne olacagim. Hepimiz evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim ins. Bebegim sagliklu olmasi oncelikli merak konum ama cinsiyetini de ck mrak ediyorum ilk bebegim de cin takvimi cinsiyet tahmini tutmustu bakalum bu kez tutacak mi, cin takvimine gveniyor musunuz?
Başka bır doktora da gıttım o da bır sorun yok dedı kanama olması ıcın ama haklısın başka bır Dr daha bulayım söylediğini duymamıştım hıcoyle sebebsız olmaz kı canım,benım de 8 cı haftamdan kanama ,lekelenme sureklı devam edıyordu,doktorum hep bı sey yok dedı cok ıyı bı doktor aslında alanında.Ama ıcım rahat etmedı bı turlu baska doktora gozuktum tabı,bebegın eşi asagıda ,hareket edınce sıkısıyor kanama verıyor dedı.Yanı soyleyecegım sen de gerekırse kendı doktorna yoksa baska bı doktora sor bebegın eşinın nerde durduguna baksın.Burdan bı kac arkadasda da kanama olunca soylemıstım onlarda da dedıgım gıbı eş sorunu cıktı ve artık sebebı belli olduktan sonra ınsan gereklı onlemı alıyor.Suanlık dınlenmen,ılıskı yasak,b de egılıp kalkmaman gerek
Maşallah, hayırlı olsun canım. 3lü testi yapmadan mı 4lü yapılıyor???
Ben inanmiyorum canim,benimde ikinci bebegim.ilkinde tutmustu ama bunda tutmadi.tutanlarinda tesaduf oldugunu dusunuyorum.yavrularimiza saglikli bir sekilde kavusuruz ins.gonlunden gecen olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?