2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çarşamba günü 4 lü tarama testi yaptıracağım Allah nasip ederse.

117 tl. isi hastanede devlette yaptırsam olur mu dedim, olur tabiki dedi.

Arkadaslar benim iki testim normal cikti bi sorun yok Allaha sukur.doktorum dediki 1500 tane cocuk dogursan ancak bir tanesinin ozurlu olma ihtimali varmis.buda normal kabul ediliyomus.benim 3 lu yada 4lu test yaptirmam gerekirmi bilmiyorum burda herkes yaptiriyo sanki

Tebrik ederim maşallah prensesine Allah selametle kucağına almayı nasip etsin :)

isteğe bağlı..ikili testi iyi olanlara direk 4lü yapıyorlar..bende kararsızım ..

gözün aydımn geç oldu ama kızlar cogalmaya başladı:)

Hayirdir insallah ruyamizda görüp etkileniyoruz tersi oluyor demekki, ama bazi bayanlarda tutturdu rüyalarini
Hakkimizda hayirlisi olsun her daim, evlat evlattir, candir, cigerdir... Rabbim her dileyene nasip etsin

Evet haklisin Rabbim herseyi biliyor yapabilene veriyor..
Aynisini bende derdim hep ikiz olsun biri kiz biri oglan olsun sezonu kapatalim derdim ama kismet tabiki :) dedigim gibi insallah iki evladinda mutlulugunu yasariz Allah saglik sihhat versinde

Kızlar yaa sanki içimde kocaman bi öküz var doymuyorum bi türlü midem kazınıyor. iki saatte bir yemem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…