2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
iki çocuğumda da tuttu..

Başka bır doktora da gıttım o da bır sorun yok dedı kanama olması ıcın ama haklısın başka bır Dr daha bulayım söylediğini duymamıştım hıc
sen yıne de bı gorn derım ben,ılk doktorum docenttı ama anlamamıstı,ilk 3 ay olur kanama falan normal dedı,ama 14 cu haftada kanama olunca bende anlamıstım baska bı sey var dıye,malesef her doktor anlamıyor bunu

sen yıne de bı gorn derım ben,ılk doktorum docenttı ama anlamamıstı,ilk 3 ay olur kanama falan normal dedı,ama 14 cu haftada kanama olunca bende anlamıstım baska bı sey var dıye,malesef her doktor anlamıyor bunu
Gıdecegım çok Sağol en azımdan ben doktoru yönlendiririm bunu söyleyerek

eve bagladı bu kız benii..gezdirmicem seni diyo hamileleiğin başından beri:)
bu kızlar kıskanc mı oluyor ne,bana da kız dedı doktorum ,ınsallah hayırlısı ıle alalım da kucagımıza,sonra alırız her seyını,hem nısan mayıs bebek urunlerunde daha cok ındırım oluyormus canım takma kafana,ben de hıc bı sey almıs degılım daha.Sımdıden dınlenmemızı ıstıyor kızlarımız,bellı kı ırelıde bıze dınlenmek yok

benim çin ve rus takvimine kız cıkıyor ama rüyamdada hep erkek görüyorum en son gördüğüm rüyamda bebek orasını göstermiyordu :)

İnş doktordan güzel haberlerle dönersin. Bu gün 2-3 şeydenyaşatmayadem kalktı bu durum bile rahattlattı beni
Amin insallah... oh ne guzel midenin kalkmasi iyidir..Bende midem bulaninca seviniyorum...
Allah kimseye yasatmasin kayip..

Bende alacağım tatlim yarın yada öbür gün...senin tavsiye etmen üstüne tuz biber oldu :):) süpermis...benim de karnim büyük olacak gibi duruyor tatlim... Hemencecik sürelimmm ..

Maşallah, hayırlı olsun canım. 3lü testi yapmadan mı 4lü yapılıyor???
saol canım :) eğer ikili testte sorun yoksa 3lü test istenmeden 4lü test isteniyormuş bu arada detaylı ultrason fiyatlarıda yüksekmiş ödemeyi biz yapıcakmışız daha sonra özel sigortadan yüzden 70ni geri alıyormuşum başka hastanelere sordum daha pahallıymış mecbur doktorun yonlendirdiğin yerden 10 ocaga randevu aldım, Allah yardımcımız olsun :)

biz daha size neler etcez siz şimdi biraz dinlenin mi diyorlar acepcanım babannesi almış bişeyler bile annemde alıyo..ablamın küçük kızın eşylarınıda alcam..masraf yapmıcam çok:)sağlıkla gelsinlerdee..

kızlar bende göbek deliğinden aşağıa kadar uzun çizgi oluştu koyucana.
bugun farkettim şok oldum :)
hadi hayırlsıı olsun :))

Selamlar...

Biz geldik,
Prensesimle beraber geldik.

Doktordan geldim, çok şükür yavrumun sağlığı yerinde gelişimi yerinde 150 gram olmuş prenses kızım.

Yüz üstü yatmış oynuyordu.

Doktor teyzemiz bir prensesiniz vardı bir tane daha geliyor dedi.

Zaten bir kızımın daha olmasını çok istiyordum, burada da dile getiriyordum.

Rabbim dileyen, isteyen, bekleyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder inş.

cnm hayırlı olsun ohh senden iisi yok vallahi iki kız çok şanslısın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…