- 21 Ekim 2014
- 67
- 56
- 18
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.301
Olsun tabi dinlenip yatmak sorun olmasada bizim için de önemli. Ama 3.5 cm olması iyi, sevindim canım o kadar da çok takma inşallah bişey olmaz..saol canım ama düştü aklıma bikere be yatar dururum artık
canım ıyı haberle gelmene sevndım,ınsallah sorun cıkmaz ırelıde .Sen yıne de kendını cok yorma,agırlık falan kaldırma ,anlasılan bızım bebekler bastan nazlı geldılersaol canım ama düştü aklıma bikere be yatar dururum artık
iki çocuğumda da tuttu..Slm kizlar hamileligimin 13. Haftasindayim ve bu basliga yazmak icin ancak firsat bulabildim, allah nasip kismet ederse 2. Kez anne olacagim. Hepimiz evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim ins. Bebegim sagliklu olmasi oncelikli merak konum ama cinsiyetini de ck mrak ediyorum ilk bebegim de cin takvimi cinsiyet tahmini tutmustu bakalum bu kez tutacak mi, cin takvimine gveniyor musunuz?
sen yıne de bı gorn derım ben,ılk doktorum docenttı ama anlamamıstı,ilk 3 ay olur kanama falan normal dedı,ama 14 cu haftada kanama olunca bende anlamıstım baska bı sey var dıye,malesef her doktor anlamıyor bunuBaşka bır doktora da gıttım o da bır sorun yok dedı kanama olması ıcın ama haklısın başka bır Dr daha bulayım söylediğini duymamıştım hıc
Mutlaka başka bir doktora daha git bence.Kullanıyorum ıgneler falan bır hafta duruyor sonran yeniden. Regl kanaması gıbı başlıyor Dr sadece düşük tehdıdı dınlenmelısın bebek sağlıklı dıyor ama yınede benım ıcın hıc rahat degıl
Gıdecegım yarınMutlaka başka bir doktora daha git bence.
Gıdecegım çok Sağol en azımdan ben doktoru yönlendiririm bunu söyleyereksen yıne de bı gorn derım ben,ılk doktorum docenttı ama anlamamıstı,ilk 3 ay olur kanama falan normal dedı,ama 14 cu haftada kanama olunca bende anlamıstım baska bı sey var dıye,malesef her doktor anlamıyor bunu
canım ıyı haberle gelmene sevndım,ınsallah sorun cıkmaz ırelıde .Sen yıne de kendını cok yorma,agırlık falan kaldırma ,anlasılan bızım bebekler bastan nazlı geldıler
Olsun tabi dinlenip yatmak sorun olmasada bizim için de önemli. Ama 3.5 cm olması iyi, sevindim canım o kadar da çok takma inşallah bişey olmaz..
bu kızlar kıskanc mı oluyor ne,eve bagladı bu kız benii..gezdirmicem seni diyo hamileleiğin başından beri:)
Amin insallah... oh ne guzel midenin kalkmasi iyidir..Bende midem bulaninca seviniyorum...İnş doktordan güzel haberlerle dönersin. Bu gün 2-3 şeydenyaşatmayadem kalktı bu durum bile rahattlattı beni
Bende alacağım tatlim yarın yada öbür gün...senin tavsiye etmen üstüne tuz biber oldu :):) süpermis...benim de karnim büyük olacak gibi duruyor tatlim... Hemencecik sürelimmm ..cnm benım arkadaşım 4,5 kilo bebek doğurdu tabi sezeryanla.
daha 8. ayda öyle bir göbeği var dı ki hayretler içinde kalırsın, kız zayıf çünkü.
lierac kullanmış doguma kadar hiç çatlağı yok. şimdi bende sipariş verdim internet üzerinde bir eczane sitesinden 172 lira 2 adet 200 ml.
tavsiye ederim gözlerimle gördüm şahit oldum vallahi :))
saol canım :) eğer ikili testte sorun yoksa 3lü test istenmeden 4lü test isteniyormuş bu arada detaylı ultrason fiyatlarıda yüksekmiş ödemeyi biz yapıcakmışız daha sonra özel sigortadan yüzden 70ni geri alıyormuşum başka hastanelere sordum daha pahallıymış mecbur doktorun yonlendirdiğin yerden 10 ocaga randevu aldım, Allah yardımcımız olsun :)Maşallah, hayırlı olsun canım. 3lü testi yapmadan mı 4lü yapılıyor???
bu kızlar kıskanc mı oluyor ne,bana da kız dedı doktorum ,ınsallah hayırlısı ıle alalım da kucagımıza,sonra alırız her seyını,hem nısan mayıs bebek urunlerunde daha cok ındırım oluyormus canım takma kafana,ben de hıc bı sey almıs degılım daha.Sımdıden dınlenmemızı ıstıyor kızlarımız,bellı kı ırelıde bıze dınlenmek yok
Selamlar...
Biz geldik, Prensesimle beraber geldik.
Doktordan geldim, çok şükür yavrumun sağlığı yerinde gelişimi yerinde 150 gram olmuş prenses kızım.
Yüz üstü yatmış oynuyordu.
Doktor teyzemiz bir prensesiniz vardı bir tane daha geliyor dedi.
Zaten bir kızımın daha olmasını çok istiyordum, burada da dile getiriyordum.
Rabbim dileyen, isteyen, bekleyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder inş.
cnm hayırlı olsun ohh senden iisi yok vallahi iki kız çok şanslısın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?