2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Inşallah canım Ben de dört gözle bekliyorum OTE="Levrek, post: 38465447, member: 156191"]Selam cnm
Neredeyse aynı günlerdeyiz bende 16+4 deyim ben birşey hissetmedim açıkcası internette de okuduğum kadarıyla annelik tecrubesi olanlar daha erken hissediyormuş
Bende 4gozle hissedebileceğim zamanları bekliyorum Allahım herseyi sağlıkla yaşatsın bizlere[/QUOTE]
İnş

gunaydinlar annisler bayagidir giremiyorum foruma gripten oluyorum resmen parol antibiyotik kullaniyorum serum fln verdiler hamileyken daha bi yorgunluk oluyo sanki gecenlerde bebisimizi gormeye gittik dr kesin cinsiyeti soylerim demisti bende hareket etsin diye kocaman cikolata yedim ama bosa bizimki o kadar rahatina duskun ki bu defa poposunu donmus uyuyordu
cikolatayi yedik pppoyu dondu sipam normalde yan yatardi yine cinsiyet ihtimalde kaldi erkek gibi duruyo dedi ocakta artik
bana kasilmalar icin suda eriyen toz magnezyum yazdi ama icemedim kizlar midemi bulandirdi cok fena .. et yiyemiyorum tiksindim sanki ..meyve iyigeliyo geceleri acikmaya basladim kalkip elma yiyorumm .
benden haberler boyle sizler nasilsiniz

Ah ah ben size dedim baştan beri imom omega kullanın diye...
Decavit ve elevitten kat kat fazla vitamin iceriyor...
Ayrica omega 3 ve demir takviyesi var...
gunaydın cnm ben hamile olmadan once imom omegadan 3 kutu kullandım hamile olunca folik asite baslattı kendi doktorum ama o ara midem çok kotuydu toplamda 10-20 tane hap anca içebildim. sence daha once içtiğim imom omega, kullanamadığım folik asiti karsılamış mıdır ? şuanda decavit, baska bi omega 3 ve demir ilacı kullanıyorum

Tatlım listede yoksun , bilgilerini alabilir miyim :)

Sende listede yokmuşsun , bilgilerini alabilir miyim canım :)

Kuzuum sen listede yokmuşsun ya , çabuk bilgilerin :)

beklenen doğum tarihi : 19.06.2015
1. bebiş ,
erkek . (kız hissetmiişti rüyalarında bile görmüştü ama erkek çıktı not alın lütfen :))

Günaydın annişler... Uzun zamandır giremiyordum iş yoğunluğundan baya birikmiş herkes iyi anladığım kadarıyla.. bende toparlandım bıraz şükür bebeğimde iyidir heralde haftasonu gıdıcem görmeye bakalım büyümüş mü :)

kızlar benim karnım sanki bir anda biraz çıktı sonra 2-3 haftadır aynı gibi sizlerde durum nasıl?Tabi sabah daha az akşamları daha büyük :)

kızlar benim karnım sanki bir anda biraz çıktı sonra 2-3 haftadır aynı gibi sizlerde durum nasıl?Tabi sabah daha az akşamları daha büyük :)

aynen cnm 3 haftadır böyle benımde 12 den sonra leğen kemiklerinden dışarı fırladı. ama saklıyorum daha kımse anlamıyor :)

Dayanamadım bugün özelden randevu aldım saat 4 te. Cinsiyeti görünür inşallah ben de burdan paylaşırım. Haftaya devlete 3lü taramaya gidicem ama orda söylememe ihtimali var. Yeni yıla kızımla mı gşricem oğlumla mı bilmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…