- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.441
Gözün aydin olsun canim. Ne güzel gönlünden gecen olmuş...Merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim
Rabbime bin şükür gönlümden geçeni verdi benimde bir kız bebeğim varmışşşşş
Listeye beni de eklerseniz sevinirim
Aaa benim aklimda erkek kalmis senin bidik...Bende kız anasıyım ama
Evet biliyorum , merakla bekliyorum canım seninkisinin cinsiyetini
Oy yerim ya , Kesin kızdır o halde
Yerim ben o minnakııı
hmmm söyleyeyim hemen...SirriEyvan cnm vitaminin prospektusuyle yukarda yazdigim imom omegayi bi karsilastirsana...
Bana da bilgi ver...
Bizim eczaciya ilk baslarda acaba imom omega mi iyi yoksa daha iyisi varmi diye sormustum...
En iyisi bu demisti bana....
Diger vitaminlerden fazlası var ve gecen gwce nobetciydim kac tane birden sattim ...
Hamile olup imomu biten gelip gece beni buldu demisti...
Hehe 13.haftada açtı bacak arasını gösterdi , değişip değişmediğini yakında göreceğiz nasipse canıımAaa benim aklimda erkek kalmis senin bidik...
Oy isiram onun totosunu
anladım canım ben de 11 cı haftada bıldım o yuzden cok kanama gecırdım,bıldıgımden bu yana da hep yatıyorum dıkkat edıyorum,sezeryandan da korkmuyorum da korkdugum erken dogum ve bebege bı sey olması .Hayırlısı ınsallah kaldırır bebegım o esı yukarı da ben de bebek de rahat nefes alırız.Tekrar gecmıs olsun sanahayır canım ekstra hıc bısey yapmadım doktorum bna esı rahmı kapamıs dedı ılıskı yasagı devam dedı 4 ay boyunca yasaklara uyduk bız ama esı 2 haftada yer degıstırdı beebek buyudukce yukarı cıktı
doktor 22 yada 32 haftaya kadar esı cıkmazsa sezaryen olucaksın dedı ama cok dua ettım sezaryenden hep korktum sukur esı cıktı yukarı sende dua et ınsallah cıkar yasagın varsa tamamıyle uy ve hep calsıyum la beslen aman eksık etme
anladım canım ben de 11 cı haftada bıldım o yuzden cok kanama gecırdım,bıldıgımden bu yana da hep yatıyorum dıkkat edıyorum,sezeryandan da korkmuyorum da korkdugum erken dogum ve bebege bı sey olması .Hayırlısı ınsallah kaldırır bebegım o esı yukarı da ben de bebek de rahat nefes alırız.Tekrar gecmıs olsun sana
30 yaşındayım canım ilk çocuk cinsiyet kizTatlım listede yoksun , bilgilerini alabilir miyim :)
Sende listede yokmuşsun , bilgilerini alabilir miyim canım :)
Kuzuum sen listede yokmuşsun ya , çabuk bilgilerin :)
Ben en son 10+1 DE Görmüştüm 2 gun ilerdeydi hatta burun ve ense olcusu cok güzel demisti dr...Hehe 13.haftada açtı bacak arasını gösterdi , değişip değişmediğini yakında göreceğiz nasipse canıım
Oy maaşAllah çok iyi sabretmişsiiiinnn...Ben en son 10+1 DE Görmüştüm 2 gun ilerdeydi hatta burun ve ense olcusu cok güzel demisti dr...
Esim cinsiyet sormuştu hatta dayanamayipdaha uzuvlari belli olmaz demişti dr...
Ama 16. Haftada biliyosun iste amniyosentez dedigi icin henuz gitmedim...
ALLAH izin verirse 2 ocak mevlut kandili gunune randevu olicam baska bir dr ve hastaneden...
Meger dibimdeki hastanede hem her dr odasinda 4D usg varmis hemde daha uygun fiyata muayeneleri
ALLAH hepimize sabir versin bana cok cok versin
Çok tesekkurlerBilgilerini alabilir miyim ,,
tebrikleeerrrr
Biz kız haberi de sendeeen
Hayırlı geceler canım :)İyi geceler herkese
Oy cnm inşaallah hayirli haberle gelirim...Oy maaşAllah çok iyi sabretmişsiiiinnn...
Ya vesiledir belki o doktorun öyle demesi , şimdi oraya gidersin güzelce ohh
Benim de 30 aralıktaydı, doktor izin almış , mecburen 1 hafta ertledik... 6 ocakta göreceğim minnoşu nasipse...
Sen güzel haberlerle geleceksin inşaAllah bizden önce , sağlıklıııbir kız haberiyle hehe
Evet maaşAllah barekAllah...Oy cnm inşaallah hayirli haberle gelirim...
Sen yine gittin 13 . Haftanda
Once ben 3 gunede sen gelcez hayırlı haberlerle inşaallah...
45 gun beklemis olcem hehehh...
Oglan basimda eli surekli karnimda yiyo beni...
Ole bole 4.aya bikac gunumuz kaldi maasallah
Amin ecmain cnmEvet maaşAllah barekAllah...
zaman böyle bir şey çabuk geçiyor , değerini bilmeli :)
Yerim ya ben o oğlanı , Rabbim hayırlı ömür versiiinn ikisine de ...
çok iyi bir abi olacak maaşAllah :)
45 gün baya iyi bir süre , az kaldı ama yavrun koskocaman çıkacak karşına inşaAllaaah
Çok sağol canımGözün aydin olsun canim. Ne güzel gönlünden gecen olmuş...
Selam cnmSelam kızlar
Ben de 16+3 oldum. Bu hafta sonu kontrole gideceğiz. Bebeğimi dinliyorum sürekli acaba hisseder miyim diye.
Daha erken değil mi
Benimle aynı olan varsa yazabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?