2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
SirriEyvan cnm vitaminin prospektusuyle yukarda yazdigim imom omegayi bi karsilastirsana...
Bana da bilgi ver...

Bizim eczaciya ilk baslarda acaba imom omega mi iyi yoksa daha iyisi varmi diye sormustum...
En iyisi bu demisti bana....
Diger vitaminlerden fazlası var ve gecen gwce nobetciydim kac tane birden sattim ...
Hamile olup imomu biten gelip gece beni buldu demisti...

hmmm söyleyeyim hemen...
A,B1,B2,B3,B5,B6,B12,C,D3,E Vitaminleri folik asit , biotin
demir magnezyum, bakır , manganez, çinko, selenyum,krom ,molibden ve iyot varmış
Aynı zamanda sindirim problemini önlemek için düşük dozda zencefil
birde anne ve bebeğin doğal bağışıklık sistemini destekleyen 5 milyardan fazla lactobacillus rhamnosus probiyotik laktik asit bakterisi mevcutmuş canım

anladım canım ben de 11 cı haftada bıldım o yuzden cok kanama gecırdım,bıldıgımden bu yana da hep yatıyorum dıkkat edıyorum,sezeryandan da korkmuyorum da korkdugum erken dogum ve bebege bı sey olması .Hayırlısı ınsallah kaldırır bebegım o esı yukarı da ben de bebek de rahat nefes alırız.Tekrar gecmıs olsun sana

cok saol canım ben kanamam olmasın dıye gunluk ıgnede kullanıyorum sanırım kanamamm ondan olmadı aman kanamaya dıkkat

Hehe 13.haftada açtı bacak arasını gösterdi , değişip değişmediğini yakında göreceğiz nasipse canıım
Ben en son 10+1 DE Görmüştüm 2 gun ilerdeydi hatta burun ve ense olcusu cok güzel demisti dr...
Esim cinsiyet sormuştu hatta dayanamayip daha uzuvlari belli olmaz demişti dr...
Ama 16. Haftada biliyosun iste amniyosentez dedigi icin henuz gitmedim...
ALLAH izin verirse 2 ocak mevlut kandili gunune randevu olicam baska bir dr ve hastaneden...
Meger dibimdeki hastanede hem her dr odasinda 4D usg varmis hemde daha uygun fiyata muayeneleri
ALLAH hepimize sabir versin bana cok cok versin

Oy maaşAllah çok iyi sabretmişsiiiinnn...
Ya vesiledir belki o doktorun öyle demesi , şimdi oraya gidersin güzelce ohh
Benim de 30 aralıktaydı, doktor izin almış , mecburen 1 hafta ertledik... 6 ocakta göreceğim minnoşu nasipse...
Sen güzel haberlerle geleceksin inşaAllah bizden önce , sağlıklııı bir kız haberiyle hehe

Oy cnm inşaallah hayirli haberle gelirim...
Sen yine gittin 13 . Haftanda
Once ben 3 gunede sen gelcez hayırlı haberlerle inşaallah...
45 gun beklemis olcem hehehh...
Oglan basimda eli surekli karnimda yiyo beni...
Ole bole 4.aya bikac gunumuz kaldi maasallah

Evet maaşAllah barekAllah...
zaman böyle bir şey çabuk geçiyor , değerini bilmeli :)
Yerim ya ben o oğlanı , Rabbim hayırlı ömür versiiinn ikisine de ...
çok iyi bir abi olacak maaşAllah :)
45 gün baya iyi bir süre , az kaldı ama yavrun koskocaman çıkacak karşına inşaAllaaah

Amin ecmain cnm

Selam kızlar
Ben de 16+3 oldum. Bu hafta sonu kontrole gideceğiz. Bebeğimi dinliyorum sürekli acaba hisseder miyim diye.

Daha erken değil mi
Benimle aynı olan varsa yazabilir mi ?

Gözün aydin olsun canim. Ne güzel gönlünden gecen olmuş...
Çok sağol canım tabi ki herseyden ote sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez diyoruz ama Allah biliyor içimden geceni
Öyle ki birgun konuşurken bizim dükkanımız var kız olursa burada baklava dağıtıcam dedim şimdi gelsin baklavalar

Selam kızlar
Ben de 16+3 oldum. Bu hafta sonu kontrole gideceğiz. Bebeğimi dinliyorum sürekli acaba hisseder miyim diye.

Daha erken değil mi
Benimle aynı olan varsa yazabilir mi ?
Selam cnm
Neredeyse aynı günlerdeyiz bende 16+4 deyim ben birşey hissetmedim açıkcası internette de okuduğum kadarıyla annelik tecrubesi olanlar daha erken hissediyormuş
Bende 4gozle hissedebileceğim zamanları bekliyorum Allahım herseyi sağlıkla yaşatsın bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…