2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın anneler bebeğim geçen hafta kendini hissettiriyordu kıpırdanıyordu ama kaç gündür hiç hissetmedim sizce bu normalmi bebeğin hareketlerini hiç hissetmemiş olsam tamam diyecem ama neden hissetmiyorum diye sürekli düşünüyorum benim gibi olan varmı?

günaydin hatunlar

son bi kaç haftadir gece acikmalarindan 2 saat döne döne uyuyamiyorum resmen
inat edip uykum açilmasin diye kalkmiyorum ama uykum her halükarda kaçiyor aksamlari peynir yiyip süt içip öyle yatiyorum bazen çok acikmis oluyorum gece bazende uyanmadan uyuyorum

bakalim daha neler görücez

Alisverislere baslayanlar oldu mu?
Ben kizim oldugunu ögrenince kendime sözüm vardi illaki biseyler alicam demistim o yüzden pembe/beyaz bi tulumla Avent'in ve Nuk'un yeni dogan emziklerinden aldim

Simdilik daha bisey almayi düsünmüyorum Subat/Mart
gibi baslicam alisverise insAllah :)

Bende de var o acıkma durumu, hayatımda hiç olmadığım kadar açım. Hayırlı olsun yeni cicileriniz

canım seninle doğumlarımız aynı olacak ben 13. hafta %90 öğrendim o da erken belki yanılırız ihtimaliyle öyle dedi doktor benim oğluşum olacak seninde bu zamana kadar belli olmadıysa kızdır muhtemelen

Canım bu haftalarda bebişlerimizi hissetme ihitmailimiz %10 larda felan yani çok düşük belki daha once hissettiklerin başka bişey de olabilir bebek hareketide olabilir tam net emin olamıyoruz, bende gecen hafta hissettiğimi düşünmüştüm ama doktorum şuan çok erken, en erken 18-20.haftalarda hissedebilirsin dedi şimdi kadın bu işin okulunu okumuş gunde kimbilir kac hasta bakıyor bunu haftaya aya oranlayınca ortalama baya yuksek cıkıyor yani bnm gibi kac anne kac bebek görmüş etmiş, doktorumdan daha iyi bilecek değilim dedim kendi kendime üstelik ilk hamileliğim :) muhtemelen ben yanıldım biraz aceleci davranıyoruz sanırım :) sende sırf bu yuzden aklına kötü şeyler getirme hissedemiyorum bişey mi var acaba die yani şuan da hissetmemen cok normal :)

hoş buldum :) umarım güzel paylaşımlarımız olur :) bu arada bir oğlum var. ikinci bebeğime hamileyim dr 13. hafta da kız demişti dün bir oğlum daha olacağını öğrendim...

Canim bu ikinci gebeligim,ilkinde sanirim 22.ya da 24. Haftalarda hissetmistim biraz gec hissetmistim yani.bunda ise ayni senin gibi bir kac hafta oncesinde bi dalgalanma hissediyordum ama simdilerde pek yok.kisacasi cook normal hiic telas yapma belkide bagirsak hareketlerindir

Bende de var o acıkma durumu, hayatımda hiç olmadığım kadar açım. Hayırlı olsun yeni cicileriniz

bi ben mi acıkmıyorum kızlar ya yemekle alakam yok yiyorum tabi öğün atlamadan ama ay şunu canım istedi bunu istedi olmuyor hiç aşermedim de zaten püff 2 kilo vermiştim son iki haftadır ona geri döndüm sayılır
bi de dün kıyafetlerim o kadar sıktı ki birden büyüdü büyümüyo diye seviniyordum:) bugünden itibaren hamile kıyafetine başladım sanırım:)

açlık bende de hat safada çok acıkıyorum 3-4 saatte bir birşeyler atıştırmam lazım yoksa kıvranıyorum resmen ama daha gece kalkıp yemedim yada yiyecek kadar acıkmadım ama gece normalde uyandığımı hiç bilmezdim son zamanlarda çok uykum bölünüyor...

maşallah sana bende diyorum 7.ayda falan mı gitsemöğğğhhhh geldi doktordan yahu

canım seninle doğumlarımız aynı olacak ben 13. hafta %90 öğrendim o da erken belki yanılırız ihtimaliyle öyle dedi doktor benim oğluşum olacak seninde bu zamana kadar belli olmadıysa kızdır muhtemelen
Ben 13. Haftada devlete gitmiştim 2li test için ve doktor 2 dk kadar ultrasonda bakıp herşey yolunda görünüyor diyip yollamıştı canım. Devlet sonuçta pek ilgilenilmiyor ve duyduğuma göre 18. 20. Haftaya kadarda cinsiyet söylenmiomuş orada. Yani bebek göstermio yada doktor emin deil durumu olmadı. Ben de pek merak etmedim, sağlıklı olsun yeter diyordum ki burada öğrenenleri görünce özendim. 15. Haftada kesin görünür yani dimi canum, ayy heyecanlıyım

Ya bende hep zararli şeyler aseriyorummmm hemde deli gibiii.
burger aseriyorum köftesi zararli. Cig köfte aseriyorum cig et zararli. Künefe aseriyorum peyniri zararli. Pizza aseriyorum zaten bastan sona zarar. Kola falan hepsi zarar.(((
Bi dondurmada sinir tanimiyorum buzlukta stok yaptim resmen:))))

ayy çok büyük olmuş resimler..babannemiz almış ilk cicileri..ben 6.aydan önce almama taraftarıyım ama dayanamamış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…