- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.501
bi ben mi acıkmıyorum kızlar ya yemekle alakam yok yiyorum tabi öğün atlamadan ama ay şunu canım istedi bunu istedi olmuyor hiç aşermedim de zaten püff 2 kilo vermiştim son iki haftadır ona geri döndüm sayılır
bi de dün kıyafetlerim o kadar sıktı ki birden büyüdü büyümüyo diye seviniyordum:) bugünden itibaren hamile kıyafetine başladım sanırım:)
Cok tatliiiiiiiii
Ayy kız cicileri bir başka oluyor, çok tatlı
Ya bende hep zararli şeyler aseriyorummmm hemde deli gibiii.
burger aseriyorum köftesi zararli. Cig köfte aseriyorum cig et zararli. Künefe aseriyorum peyniri zararli. Pizza aseriyorum zaten bastan sona zarar. Kola falan hepsi zarar.(((
Bi dondurmada sinir tanimiyorum buzlukta stok yaptim resmen:))))
Ayy kız cicileri bir başka oluyor, çok tatlı
Ins kullanacagin gunler cabucak gelir cnm:) bende 6 aydan sonra alacagim insküçücüklerr baktım baktım eşime diyorumki cok küçükk biz nasıl bakcaz bebişe
Bi kere seytana uyup yedim yaa ne yapayim yanimda yogurdular cildirdim.:)))) amaa sonra tovbe ettim annesinin kuzusuna çok zararlı... dondurma yiyince bu sogukta agzima bakiyolar akilli misin deli misin diyolar ama tattigim aldigim zevkten haberleri yokk cok hossss yaa:)piyasadaki çiğ köftelerin hiç birinde et yok..yasak..lakin bakteri yuvası o kesinbende dondurma stoklayanlardanım:)
O kitabı hemen alıcam, ben henüz benimkileri okuma fırsatı bulamadım, sadece göz atabildim, o yuzden bir yorumda bulunamıyorum şimdilikbende bu kitapları not aldım canım teşekkürlerr. harvey karp ı okudum çok ilginç tespitleri var bebekleri mağara adamlarına benzetiyor ve o dilden konuşmanız gerekir diye çok şaşırmıştım okudukça.
Bi kere seytana uyup yedim yaa ne yapayim yanimda yogurdular cildirdim.:)))) amaa sonra tovbe ettim annesinin kuzusuna çok zararlı... dondurma yiyince bu sogukta agzima bakiyolar akilli misin deli misin diyolar ama tattigim aldigim zevkten haberleri yokk cok hossss yaa:)
Canım çok tatlılar maşallah babaanneniz de pek hevesli.İlk torun mu? Bizimkinin 3. torunu olacak. Diyor ki 6-7 aydan önce almayın diyor bize bile kızıyorayy çok büyük olmuş resimler..babannemiz almış ilk cicileri..ben 6.aydan önce almama taraftarıyım ama dayanamamış:)
Takma canim doktoru yaaa ne korkutuyo o da. Bence gayet vaktinde doğum yaparsin. Neden erken diyorki.Canım çok tatlılar maşallah babaanneniz de pek hevesli.İlk torun mu? Bizimkinin 3. torunu olacak. Diyor ki 6-7 aydan önce almayın diyor bize bile kızıyorBizim erken doğum ihtimalimiz çok yüksek yani doktor 32. haftaya kadar tutabilsek iyi diyor. O yüzden 7. aya kadar tamamlamam lazım benim eksikleri.
Bir de cicilerimizin resimlerini 2015 haziran bebişlerinin cicilerine de ekleyelim ki orada toplansın hepsi
Rahimde perde var canım benim. İnşallah 35 haftayı geçeriz.32 den önce olmasından çok korkuyorumTakma canim doktoru yaaa ne korkutuyo o da. Bence gayet vaktinde doğum yaparsin. Neden erken diyorki.
Benim hep dusuk canim hatta dun 8 3 çıktı. Yüksek olmasi tehlikeli. Tuzlu ayran ictim 12 8 cikti. Hemen normale ceviriyo. Korkulacak bisey degil yani benim hep 9 4lerde normaldede.Günaydın arkadaşlar...Bugün sabah müthiş bir baş dönmesi ve mide bulantısı ile uyandım...Dokturum acil hastaneye gelmemi istedi ve gittik...Tansiyonum 9/5 düşmüş ve kansızlık varmış..Benim gibi olan varmı acaba aranızda...
Bende bildim bileli hep kansızlık var. Tansiyonum da normalde hep 8-5 ,9-5. Ama Allah'a şükür baş dönmesi falan yapmıyorGünaydın arkadaşlar...Bugün sabah müthiş bir baş dönmesi ve mide bulantısı ile uyandım...Dokturum acil hastaneye gelmemi istedi ve gittik...Tansiyonum 9/5 düşmüş ve kansızlık varmış..Benim gibi olan varmı acaba aranızda...
Ya benimde rahim kalp seklinde hatta cift rahim gibi bile olabilir dedi tam goremedi herhalde. Yani benim rahim de anormal ve erken dogumdan bahsetmedi. Ins oyle biseyle karşılaşmayız. Baska doktora gorundun mu hiç?Rahimde perde var canım benim. İnşallah 35 haftayı geçeriz.32 den önce olmasından çok korkuyorum
3 tane doktora göründüm 2 tanesi perde var dedi. 1 tanesi hiç bi şey görünmüyor dedi ama bana pek güven vermedi o, ultrason cihazı çok eskiydiYa benimde rahim kalp seklinde hatta cift rahim gibi bile olabilir dedi tam goremedi herhalde. Yani benim rahim de anormal ve erken dogumdan bahsetmedi. Ins oyle biseyle karşılaşmayız. Baska doktora gorundun mu hiç?
Bende yakin zamanda ins baska doktorada gorunmeyi dusunuyorum. Belli olmuyo birinin dedigini oteki tutmayabiliyo. Senle kaderimiz ayni yaa valla kimse anlamasa da bi sen anlarsin herhalde diye dusunuyorum:) ins sonumuz guzel olur canim...3 tane doktora göründüm 2 tanesi perde var dedi. 1 tanesi hiç bi şey görünmüyor dedi ama bana pek güven vermedi o, ultrason cihazı çok eskiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?