2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

bende acıkmayanlardanımmm..:)

piyasadaki çiğ köftelerin hiç birinde et yok..yasak..lakin bakteri yuvası o kesinbende dondurma stoklayanlardanım:)

piyasadaki çiğ köftelerin hiç birinde et yok..yasak..lakin bakteri yuvası o kesinbende dondurma stoklayanlardanım:)
Bi kere seytana uyup yedim yaa ne yapayim yanimda yogurdular cildirdim.:)))) amaa sonra tovbe ettim annesinin kuzusuna çok zararlı... dondurma yiyince bu sogukta agzima bakiyolar akilli misin deli misin diyolar ama tattigim aldigim zevkten haberleri yokk cok hossss yaa:)

O kitabı hemen alıcam, ben henüz benimkileri okuma fırsatı bulamadım, sadece göz atabildim, o yuzden bir yorumda bulunamıyorum şimdilik

aynenn rüyamda görmüştüm alana kadar:)öksürüyorum diye almak istemiyordu eşim nolurr bak agzıma su geliyo bişiler oluyo diye diye aldırdım

ayy çok büyük olmuş resimler..babannemiz almış ilk cicileri..ben 6.aydan önce almama taraftarıyım ama dayanamamış:)
Canım çok tatlılar maşallah babaanneniz de pek hevesli.İlk torun mu? Bizimkinin 3. torunu olacak. Diyor ki 6-7 aydan önce almayın diyor bize bile kızıyor Bizim erken doğum ihtimalimiz çok yüksek yani doktor 32. haftaya kadar tutabilsek iyi diyor. O yüzden 7. aya kadar tamamlamam lazım benim eksikleri.
Bir de cicilerimizin resimlerini 2015 haziran bebişlerinin cicilerine de ekleyelim ki orada toplansın hepsi

ilk torun..eşim tek cocuk:)bende aynı sebepten istemiyorum almak canım ama özenmiş işte..inşallah nasip olur hepimize..orayada eklerim canım

Takma canim doktoru yaaa ne korkutuyo o da. Bence gayet vaktinde doğum yaparsin. Neden erken diyorki.

Günaydın arkadaşlar...Bugün sabah müthiş bir baş dönmesi ve mide bulantısı ile uyandım...Dokturum acil hastaneye gelmemi istedi ve gittik...Tansiyonum 9/5 düşmüş ve kansızlık varmış..Benim gibi olan varmı acaba aranızda...

Benim hep dusuk canim hatta dun 8 3 çıktı. Yüksek olmasi tehlikeli. Tuzlu ayran ictim 12 8 cikti. Hemen normale ceviriyo. Korkulacak bisey degil yani benim hep 9 4lerde normaldede.

Bende bildim bileli hep kansızlık var. Tansiyonum da normalde hep 8-5 ,9-5. Ama Allah'a şükür baş dönmesi falan yapmıyor

Rahimde perde var canım benim. İnşallah 35 haftayı geçeriz.32 den önce olmasından çok korkuyorum
Ya benimde rahim kalp seklinde hatta cift rahim gibi bile olabilir dedi tam goremedi herhalde. Yani benim rahim de anormal ve erken dogumdan bahsetmedi. Ins oyle biseyle karşılaşmayız. Baska doktora gorundun mu hiç?

Dün gece ilk defa bebisin varlığını hissettim. gece farketmeden karnimin üstüne yatmisim. karnimin sol alt tarafimda seyirme gibi bir hisle uyandım. bebegin hareketi diye düşündü ben:) sanirim bebis rahatsiz oldu :)

Ya benimde rahim kalp seklinde hatta cift rahim gibi bile olabilir dedi tam goremedi herhalde. Yani benim rahim de anormal ve erken dogumdan bahsetmedi. Ins oyle biseyle karşılaşmayız. Baska doktora gorundun mu hiç?
3 tane doktora göründüm 2 tanesi perde var dedi. 1 tanesi hiç bi şey görünmüyor dedi ama bana pek güven vermedi o, ultrason cihazı çok eskiydi

3 tane doktora göründüm 2 tanesi perde var dedi. 1 tanesi hiç bi şey görünmüyor dedi ama bana pek güven vermedi o, ultrason cihazı çok eskiydi
Bende yakin zamanda ins baska doktorada gorunmeyi dusunuyorum. Belli olmuyo birinin dedigini oteki tutmayabiliyo. Senle kaderimiz ayni yaa valla kimse anlamasa da bi sen anlarsin herhalde diye dusunuyorum:) ins sonumuz guzel olur canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…