2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oğlun kaç yaşında? Oğlun varmış inşallah bir de prensesin olur.

Bende yakin zamanda ins baska doktorada gorunmeyi dusunuyorum. Belli olmuyo birinin dedigini oteki tutmayabiliyo. Senle kaderimiz ayni yaa valla kimse anlamasa da bi sen anlarsin herhalde diye dusunuyorum:) ins sonumuz guzel olur canim...
Kader arkadaşıyız İnşallah bebeklerimiz 9 aya kadar sabredebilir içerde

Teşekkür ederim mesajın için napıymm ya ilk bebek ilk heyecanlar çok sabırsız ve endişeliyim galiba biraz daha bekleyelim bakalım 3lü test yaptırdınızmı siz?

Elimde değilki heyecan yapıyorum biraz daha bekleyelim bakalım.siz 3 lü test yaptırdınızmı?

canım geçen gün bi doktor tv de dedi ki hazır gıdalar çiğköfteden daha zararlıymış. yediğiniz dondurmaların içeriğine bir bakın demek istediğimi anlarsınız. hiçbiri doğal değil ki hazır meyvesuları da aynı şekilde öyle zararlı. Napıcaz bilmiyorum

Naber hanımlarrr nasıl gidiyor, maşallah herkes iyi keyifler yerinde

Benim kan ilacım MALTOFER hamile olmadan başlatmıştı doktorum doğuma kadar ve doğumdan sonra 15 gün daha devam dedi, içinizde kullanan var mı hiç?

Bunun dışında coraspin ve clexane iğne kullanıyorum, başka ilaç yok verme taraftarı değil vitamin ilacı falan, doktorumda çok iyi ama böyle siz paylaşınca acaba niye demeden gecemiyorum.

Aye, post: 38472827, member: 271854"]çok ciciymiş annesiiii sağlıkla giysin inşallah [/QUOTE]
Ayy insallah canim heycanliyim ilk bebegim

Cnm zaten planli hamilelikte imom omegaya 3 ay once baslatiyor drlar...
Imom omega nin icinde 400 mg folik asit var zaten
Su an ictigin ilaclarin hepsi de imomun iceriginde var...
maşallah sana bende diyorum 7.ayda falan mı gitsemöğğğhhhh geldi doktordan yahu
Ee yani kurcalatmayin fazla ayol
Kurcaladikca drlar evham yapiyorlar bize de yaptiriyorlar...
Para tuzagi cabasi
Birakin fitri buyusun veledler...
Onlarin bir Yaradani bakip buyuteni koruyup gozetleyeni var...

Oğlun kaç yaşında? Oğlun varmış inşallah bir de prensesin olur.
17 cnm... Hayirlisi inşaallah :)

Canim bnde kan ilaci coraspin ve claxne igne kullaniyorum baska vitamin vermedi benim doktorumda kan ilacinin icinde gerekli vitaminler var sanirim..

benımkı de daha demıre başlatmadı hemoglobin değerim sınırlar arasında hala düşünce başlıcakmışız. sadece vitamın ve coraspin kullanıyorum. birde omega 3

Ogretmenim canim ben ama ne yapip edip heyet raporu aldim. Doguma kadar da alacagim ins. Cunku bi kayip yasadim psikolojim alt ust oldu omrumden on yil gitti. Riske atmak istemiyorum. Ztn dikis var. Senin ne is cnm?
Ben de sınıf öğretmeniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…