- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.521
Oğlun kaç yaşında? Oğlun varmış inşallah bir de prensesin olur.Oy cnm inşaallah hayirli haberle gelirim...
Sen yine gittin 13 . Haftanda
Once ben 3 gunede sen gelcez hayırlı haberlerle inşaallah...
45 gun beklemis olcem hehehh...
Oglan basimda eli surekli karnimda yiyo beni...
Ole bole 4.aya bikac gunumuz kaldi maasallah
Kader arkadaşıyızBende yakin zamanda ins baska doktorada gorunmeyi dusunuyorum. Belli olmuyo birinin dedigini oteki tutmayabiliyo. Senle kaderimiz ayni yaa valla kimse anlamasa da bi sen anlarsin herhalde diye dusunuyorum:) ins sonumuz guzel olur canim...
Teşekkür ederim mesajın için napıymm ya ilk bebek ilk heyecanlar çok sabırsız ve endişeliyim galiba biraz daha bekleyelim bakalım 3lü test yaptırdınızmı siz?Canım bu haftalarda bebişlerimizi hissetme ihitmailimiz %10 larda felan yani çok düşük belki daha once hissettiklerin başka bişey de olabilir bebek hareketide olabilir tam net emin olamıyoruz, bende gecen hafta hissettiğimi düşünmüştüm ama doktorum şuan çok erken, en erken 18-20.haftalarda hissedebilirsin dedi şimdi kadın bu işin okulunu okumuş gunde kimbilir kac hasta bakıyor bunu haftaya aya oranlayınca ortalama baya yuksek cıkıyor yani bnm gibi kac anne kac bebek görmüş etmiş, doktorumdan daha iyi bilecek değilim dedim kendi kendime üstelik ilk hamileliğim :) muhtemelen ben yanıldım biraz aceleci davranıyoruz sanırım :) sende sırf bu yuzden aklına kötü şeyler getirme hissedemiyorum bişey mi var acaba die yani şuan da hissetmemen cok normal :)
İyiyim canım bebişimizde iyi şükür .İki hafta sonra kontrolümüz ve ve cinsiyeti belli olacak inş. İple çekiyorum. Senin nasıl gidiyor.
SAbreder annesi meraklanma:) tabi bol istirahat gerekli bizeKader arkadaşıyızİnşallah bebeklerimiz 9 aya kadar sabredebilir içerde
Canim bu ikinci gebeligim,ilkinde sanirim 22.ya da 24. Haftalarda hissetmistim biraz gec hissetmistim yani.bunda ise ayni senin gibi bir kac hafta oncesinde bi dalgalanma hissediyordum ama simdilerde pek yok.kisacasi cook normal hiic telas yapma belkide bagirsak hareketlerindir
tatlımm senin söylediklerin tutuyormus demekkı benım ıcın de bı tahmınde bulunur musun bakalım tutacak mı daha cok var öğrenmeme de öğrenince söylerim tutup tutmadığınıKız tatlım , ne zaman seni görsem kız kız doğuyor içime ,
Bu ara da hep tutturmuşum ne hikmettir
canım geçen gün bi doktor tv de dedi ki hazır gıdalar çiğköfteden daha zararlıymış. yediğiniz dondurmaların içeriğine bir bakın demek istediğimi anlarsınız. hiçbiri doğal değil kiBi kere seytana uyup yedim yaa ne yapayim yanimda yogurdular cildirdim.:)))) amaa sonra tovbe ettim annesinin kuzusuna çok zararlı... dondurma yiyince bu sogukta agzima bakiyolar akilli misin deli misin diyolar ama tattigim aldigim zevkten haberleri yokk cok hossss yaa:)
çok ciciymiş annesiiii sağlıkla giysin inşallah
Ben çalışıyorum bir de. Sen de çalışıyor musun?SAbreder annesi meraklanma:) tabi bol istirahat gerekli bize
Cnm zaten planli hamilelikte imom omegaya 3 ay once baslatiyor drlar...gunaydın cnm ben hamile olmadan once imom omegadan 3 kutu kullandım hamile olunca folik asite baslattı kendi doktorum ama o ara midem çok kotuydu toplamda 10-20 tane hap anca içebildim. sence daha once içtiğim imom omega, kullanamadığım folik asiti karsılamış mıdır ? şuanda decavit, baska bi omega 3 ve demir ilacı kullanıyorum
Ee yani kurcalatmayin fazla ayolmaşallah sana bende diyorum 7.ayda falan mı gitsemöğğğhhhh geldi doktordan yahu
17 cnm... Hayirlisi inşaallah :)Oğlun kaç yaşında? Oğlun varmış inşallah bir de prensesin olur.
Canim bnde kan ilaci coraspin ve claxne igne kullaniyorum baska vitamin vermedi benim doktorumda kan ilacinin icinde gerekli vitaminler var sanirim..Naber hanımlarrr nasıl gidiyor, maşallah herkes iyi keyifler yerinde
Benim kan ilacım MALTOFER hamile olmadan başlatmıştı doktorum doğuma kadar ve doğumdan sonra 15 gün daha devam dedi, içinizde kullanan var mı hiç?
Bunun dışında coraspin ve clexane iğne kullanıyorum, başka ilaç yok verme taraftarı değil vitamin ilacı falan, doktorumda çok iyi ama böyle siz paylaşınca acaba niye demeden gecemiyorum.
Ogretmenim canim ben ama ne yapip edip heyet raporu aldim. Doguma kadar da alacagim ins. Cunku bi kayip yasadim psikolojim alt ust oldu omrumden on yil gitti. Riske atmak istemiyorum. Ztn dikis var. Senin ne is cnm?Ben çalışıyorum bir de. Sen de çalışıyor musun?
Naber hanımlarrr nasıl gidiyor, maşallah herkes iyi keyifler yerinde
Benim kan ilacım MALTOFER hamile olmadan başlatmıştı doktorum doğuma kadar ve doğumdan sonra 15 gün daha devam dedi, içinizde kullanan var mı hiç?
Bunun dışında coraspin ve clexane iğne kullanıyorum, başka ilaç yok verme taraftarı değil vitamin ilacı falan, doktorumda çok iyi ama böyle siz paylaşınca acaba niye demeden gecemiyorum.
Ben de sınıf öğretmeniyim.Ogretmenim canim ben ama ne yapip edip heyet raporu aldim. Doguma kadar da alacagim ins. Cunku bi kayip yasadim psikolojim alt ust oldu omrumden on yil gitti. Riske atmak istemiyorum. Ztn dikis var. Senin ne is cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?