2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm zaten planli hamilelikte imom omegaya 3 ay once baslatiyor drlar...
Imom omega nin icinde 400 mg folik asit var zaten
Su an ictigin ilaclarin hepsi de imomun iceriginde var...
çok saol canım :) şu bilgiyi nerelerde arastırdım kimlere sordum net bi bilgi alamamıştım içim rahatladı şimdi :) bende folik asit içemedim diye üzülüyordum :)

Çok doğru.

Doktorum ilk kızımda 20. haftalarda hissedersin hareketlerini demişti.

19+2 de hissettim.

Öncekiler hep bağırsak hareketleri.

Ben ac ka
ben ac kaldim ozamann:)

Birde bu beşikler hakkında bilgisi tecrübesi olan var mı? Görünce çok beğeniyorum, bire bir mağazada da gördüm ve çok hoşuma gitti, 2 yaşına kadar yatabilir.
Yükseklik-alçaklıkta ayarlanıyor, taşımasıda kolay, yan tarafı açılınca anne yanı oluyor oda hoş bi özellik. fiyatı 500 tl.

Eklentiler

• 9775900101SS.webp
    29 KB · Görüntüleme: 63
  • 9775900101SS-1 (2).webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 48
Teşekkür ederim mesajın için napıymm ya ilk bebek ilk heyecanlar çok sabırsız ve endişeliyim galiba biraz daha bekleyelim bakalım 3lü test yaptırdınızmı siz?
canım burda bi arkadas yazmıştı ztn o ilk tekmesi felan direk bebeğin hareketimiydi acaba demicekmişiz, anlaşılır derecede güçlü bi tepkiymiş, dışardan hissedilecek kdr hemde :) 2li test iyi cıktıgı için cnm 3lü test istemedi doktorum direk 4lü test için kan verdik 1 hafta sonra cıkıcak sonucu :)

Canim bnde kan ilaci coraspin ve claxne igne kullaniyorum baska vitamin vermedi benim doktorumda kan ilacinin icinde gerekli vitaminler var sanirim..

Canım kan ilacımın içinde demir+folik asit var bildiğim, şimdi b12'im çok düşük çıkmış sağlık ocağında yapılan tesste, kontrolüm cuma günü, bakalım ne diyecek ilaç vercekmi

benımkı de daha demıre başlatmadı hemoglobin değerim sınırlar arasında hala düşünce başlıcakmışız. sadece vitamın ve coraspin kullanıyorum. birde omega 3

Benim demirim hep sınırdaydı düşük değildi, kullanıyorum halen aynı pek değişiklik yok ama sonuna kadar devam dedi.

Benim doktorum da ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktığı için direk 4 lü test istedi.

Hastanede fiyat farkı 117 tl. idi.

Bende yarın devletten randevu aldım orada yaptıracağım, inş. itirazsız yapar doktor.

Doktorum benim için sonuç önemli nerede yaptırdığın değil dedi.

17 cnm... Hayirlisi inşaallah :)
anaa benim bir arkadaşında 20 yaşında oğlu varken, birde kreşe giden oğlu var idi. Maşallah canım, bu kadar nasıl dayandın kuzum? Kariyer için mi? Ben de ne meraklıyım demi? hayırısı olsun kız çocukları çok farklı, Rabbim o nimeti de tattırsın, bana bir oğulcuk inşaalah nasip etsin, bir kızım var çünkü.

Allah gönlüne göre versin canım.

Benimde bir prensesim var bir prenses daha çok istiyordum.

Rabbim gönlüme göre verdi.

İnş. seninde gönlüne göre verir.

Selam kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Biz dün akşam yine kontrole gittik yine oğluşumuz pipisini gösteriyo ama öbürkü ısrarla göstermiyo :))) Doktorumu değiştireceğimden bahsetmiştim bu doktor iyi ilgili falan demiştim dün akşam tam detaylı konuşmak istedim. Sürekli buradamısınız size acil durumlarda nasıl ulaşırım falan diye. Grup hastane olduğu için sürekli yer değiştiriyorlarmış.... Cep telefonu da veremiyormuş eğer acil birşey olursa hastaneyi arayacakmışız..... Ucuz etin yahnisi yavan olur dedikleri bu olsa gerek ücret uygun doktorda iyi ama ilgi 0 ((( Şimdilik yine eski doktorumuzla devam edicez gibi gözüküyor. İstanbulda Avrupa yakasında doktor önerebilecek bir annişimiz varmı?

Güzel haberlerle gelmişsin ne güzel.

ay yerım ben bunu cok tatlı ya,kız bebeklerının cıcıslerı de bı farklı oluyor ya,ınsallah doktorum dogru tahmın etmısdır ocakta gıttıgımde tekrar kız der.Gule gule gıysın canım

saol cnımmm bu babanneler bı durmuyor bıze alma dıyorlar bı bakıyorumm elı dolu gelıyor elıfımee gecelık aldım dıye alemler ınanakı

slm kızlar nasılsınızz cinsiyetler ogreniliyo teker teker ne güzel :) bizim sıpa göstermedi 20 haftalıkken 22 ocakta randevumuz ozmn öğrenicez inşallah yada detaylıda artık :) aslında dr hafta içi gel bakalım tekrar dedi ama 2 yaşındaki kuzum okadar hareketliki babasız gitmemiz imkansız babamızında işi var mecbur beklicez

bu kadar da acıkıkmaz kı bu ne.Allahtan evde ıspanak vardı cok guzel yemek yaptım yedım.Kızlar ıspanak ve brokolıyı dolabınızdan eksık etmeyın,demır kaynagı,hatta catlakların da olusmaması ıcın gecenlerde saracoglu brokolıyı sureklı yeyın dıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…