- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.541
çok saol canım :) şu bilgiyi nerelerde arastırdım kimlere sordum net bi bilgi alamamıştım içim rahatladı şimdi :) bende folik asit içemedim diye üzülüyordum :)Cnm zaten planli hamilelikte imom omegaya 3 ay once baslatiyor drlar...
Imom omega nin icinde 400 mg folik asit var zaten
Su an ictigin ilaclarin hepsi de imomun iceriginde var...
Canım bu haftalarda bebişlerimizi hissetme ihitmailimiz %10 larda felan yani çok düşük belki daha once hissettiklerin başka bişey de olabilir bebek hareketide olabilir tam net emin olamıyoruz, bende gecen hafta hissettiğimi düşünmüştüm ama doktorum şuan çok erken, en erken 18-20.haftalarda hissedebilirsin dedi şimdi kadın bu işin okulunu okumuş gunde kimbilir kac hasta bakıyor bunu haftaya aya oranlayınca ortalama baya yuksek cıkıyor yani bnm gibi kac anne kac bebek görmüş etmiş, doktorumdan daha iyi bilecek değilim dedim kendi kendime üstelik ilk hamileliğim :) muhtemelen ben yanıldım biraz aceleci davranıyoruz sanırım :) sende sırf bu yuzden aklına kötü şeyler getirme hissedemiyorum bişey mi var acaba die yani şuan da hissetmemen cok normal :)
ben ac kaldim ozamann:)canım geçen gün bi doktor tv de dedi ki hazır gıdalar çiğköfteden daha zararlıymış. yediğiniz dondurmaların içeriğine bir bakın demek istediğimi anlarsınız. hiçbiri doğal değil kihazır meyvesuları da aynı şekilde öyle zararlı. Napıcaz bilmiyorum
canım burda bi arkadas yazmıştı ztn o ilk tekmesi felan direk bebeğin hareketimiydi acaba demicekmişiz, anlaşılır derecede güçlü bi tepkiymiş, dışardan hissedilecek kdr hemde :) 2li test iyi cıktıgı için cnm 3lü test istemedi doktorum direk 4lü test için kan verdik 1 hafta sonra cıkıcak sonucu :)Teşekkür ederim mesajın için napıymm ya ilk bebek ilk heyecanlar çok sabırsız ve endişeliyim galiba biraz daha bekleyelim bakalım 3lü test yaptırdınızmı siz?
Canim bnde kan ilaci coraspin ve claxne igne kullaniyorum baska vitamin vermedi benim doktorumda kan ilacinin icinde gerekli vitaminler var sanirim..
benımkı de daha demıre başlatmadı hemoglobin değerim sınırlar arasında hala düşünce başlıcakmışız. sadece vitamın ve coraspin kullanıyorum. birde omega 3
RApor istemedin mi doktordan peki?Ben de sınıf öğretmeniyim.
anaa benim bir arkadaşında 20 yaşında oğlu varken, birde kreşe giden oğlu var idi. Maşallah canım, bu kadar nasıl dayandın kuzum? Kariyer için mi? Ben de ne meraklıyım demi? hayırısı olsun kız çocukları çok farklı, Rabbim o nimeti de tattırsın, bana bir oğulcuk inşaalah nasip etsin, bir kızım var çünkü.17 cnm... Hayirlisi inşaallah :)
anaa benim bir arkadaşında 20 yaşında oğlu varken, birde kreşe giden oğlu var idi. Maşallah canım, bu kadar nasıl dayandın kuzum? Kariyer için mi? Ben de ne meraklıyım demi? hayırısı olsun kız çocukları çok farklı, Rabbim o nimeti de tattırsın, bana bir oğulcuk inşaalah nasip etsin, bir kızım var çünkü.
ay yerım ben bunu cok tatlı ya,kız bebeklerının cıcıslerı de bı farklı oluyor ya,ınsallah doktorum dogru tahmın etmısdır ocakta gıttıgımde tekrar kız der
Selam kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Biz dün akşam yine kontrole gittik yine oğluşumuz pipisini gösteriyo ama öbürkü ısrarla göstermiyo :))) Doktorumu değiştireceğimden bahsetmiştim bu doktor iyi ilgili falan demiştim dün akşam tam detaylı konuşmak istedim. Sürekli buradamısınız size acil durumlarda nasıl ulaşırım falan diye. Grup hastane olduğu için sürekli yer değiştiriyorlarmış.... Cep telefonu da veremiyormuş eğer acil birşey olursa hastaneyi arayacakmışız..... Ucuz etin yahnisi yavan olur dedikleri bu olsa gerek ücret uygun doktorda iyi ama ilgi 0((( Şimdilik yine eski doktorumuzla devam edicez gibi gözüküyor. İstanbulda Avrupa yakasında doktor önerebilecek bir annişimiz varmı?
http://www.civilim.com/ask-serisi
şunlar çok cici.
Evime çok yakın etlik şubesi yarın 4 lü için kan verdikten sonra gidip bakıyım varsa alıyım.
ay yerım ben bunu cok tatlı ya,kız bebeklerının cıcıslerı de bı farklı oluyor ya,ınsallah doktorum dogru tahmın etmısdır ocakta gıttıgımde tekrar kız der.Gule gule gıysın canım
Cook guzeller,bayildim.guzel gunlerde kullanin ins.simdi bakiyorsun kucucuk diye birde ins kizin buyudugunde bakacaksin bunlarin icine nasil sigdi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?