- 11 Ekim 2014
- 115
- 109
- 123
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.561
Yok canim ben yaptirmicam sadece ikili testi yaptirdim.oglumdada sadece ikili testi yaptirmistim.Elimde değilki heyecan yapıyorum biraz daha bekleyelim bakalım.siz 3 lü test yaptırdınızmı?
Guzel gunlerde kullanin,cook sirin
bu kadar da acıkıkmaz kı bu ne.Allahtan evde ıspanak vardı cok guzel yemek yaptım yedım .Kızlar ıspanak ve brokolıyı dolabınızdan eksık etmeyın,demır kaynagı,hatta catlakların da olusmaması ıcın gecenlerde saracoglu brokolıyı sureklı yeyın dıyordu.
ben nerdeyse her gün yiyorum aksam yemeklerinde, haftada yarım kilodan fazla yiyorum sanırımbu kadar da acıkıkmaz kı bu ne.Allahtan evde ıspanak vardı cok guzel yemek yaptım yedım .Kızlar ıspanak ve brokolıyı dolabınızdan eksık etmeyın,demır kaynagı,hatta catlakların da olusmaması ıcın gecenlerde saracoglu brokolıyı sureklı yeyın dıyordu.
çorba aşeriyorum ben deayy acıkma sorunu herkeste varr bende koca bı tas corba ıctım yaa
yemeklerde yiyemiyor musun canım yogurt?Yarasın bebeğine vitamin olsun.
Bende şimdi bir kase yoğurt aldım elime onu yiyeceğim.
Dün doktorum günde 1 bardak süt, 2 kase yoğurt tüketmeye özen göster dedi.
Ara öğünümü yoğurt yaptım.
Sağ olasın canım. Tebrik ederim prensesini. Ben de 3 veya 4. çocuğum olursa bir kızım daha olmasını da isterim. Nasip kısmet. Kız kardeş çok yardımcı birbirine. Sağlıklı sıhhatli de kucağımıza da alırız inşallah.Allah gönlüne göre versin canım.
Benimde bir prensesim var bir prenses daha çok istiyordum.
Rabbim gönlüme göre verdi.
İnş. seninde gönlüne göre verir.
yemeklerde yiyemiyor musun canım yogurt?
Sağ olasın canım. Tebrik ederim prensesini. Ben de 3 veya 4. çocuğum olursa bir kızım daha olmasını da isterim. Nasip kısmet. Kız kardeş çok yardımcı birbirine. Sağlıklı sıhhatli de kucağımıza da alırız inşallah.
Cumhurbaşkanının dediği çok hoşuma gitti kızlar: "Beypazarı'ndan bana bir amcamın tavsiyesi var, diyor ki;
bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim.."
Hele bir taneyi veya iki taneyi sağlıkla kucaklayalım da demi!!!
ben fazla yemezdım ama artık ıspanak yemeye calısıyorum,sen nasıl yapıyosun ıspanagı merak ettımben nerdeyse her gün yiyorum aksam yemeklerinde, haftada yarım kilodan fazla yiyorum sanırımıspanak temizlemek zor gelmeye başladı 2 haftadır.. geçen hafta pazardan aldığım ıspanağı yapmadım duruyor öyle.köylü pazarından alıyoruz ilaçsız olsun diye ama o da çok kirli oluyor, temizlemek doğramak 1 saatimi alıyor. her hafta 1 kilo ıspanak yaptım evlendiğimden beri, ama geçen hafta yapamadım
cok dogru 2 den fazla ne maddı ne manevı bakamayızRahmetli aneannemde,
1 az,
2 karar,
3 zarar derdi.
afıyet olsun canım ben bu aralar ıcemıyorm nedense corba,ılk 8 haftamda cok mıdem bulandı tek corba ıcıyordum domates ve mercı corbası,ondan tıksındım her haldeayy acıkma sorunu herkeste varr bende koca bı tas corba ıctım yaa
Sadece serklaj sonrası için 10 gün rapor verdiRApor istemedin mi doktordan peki?
çorba aşeriyorum ben deher öğün çorba var mutlaka yemeğin yanında ama bazı çorbaları çok daha fazla yiyorum, örneğin tarhana, domates çorbası ve yayla çorbası.. mercimekle ezogelin yapıyorum mutlaka eşim çok sevdiğinden ama bana yaramıyo. şişkinlik ve gaz yapıyo mercimekle ezogelin
afıyet olsun canım ben bu aralar ıcemıyorm nedense corba,ılk 8 haftamda cok mıdem bulandı tek corba ıcıyordum domates ve mercı corbası,ondan tıksındım her halde
bende mercımek yogurt tavuksuyu tarhana beyaz tarhana goturuyorum her oglen
oglen corba yogurt zamanlarım :d ben sıskınlık gazı hallettım cnım doktorum duphalak surup verdı gectı sukur onerırım hamılelere uygunmus tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?