- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.581
Duphalac bitkisel bir şurup.
Kızıma küçükken çok kullandım.
Cook guzeller,bayildim.guzel gunlerde kullanin ins.simdi bakiyorsun kucucuk diye birde ins kizin buyudugunde bakacaksin bunlarin icine nasil sigdi diye
yemeklerde yiyemiyor musun canım yogurt?
ALLAH boyle yazmis Elhamdulillah:)anaa benim bir arkadaşında 20 yaşında oğlu varken, birde kreşe giden oğlu var idi. Maşallah canım, bu kadar nasıl dayandın kuzum? Kariyer için mi? Ben de ne meraklıyım demi? hayırısı olsun kız çocukları çok farklı, Rabbim o nimeti de tattırsın, bana bir oğulcuk inşaalah nasip etsin, bir kızım var çünkü.
o şuruptan bana da verdi kötü olunca iç demişti. pek içmiyodum zararı olur diye ama sonra sordum hiç bi zararı yok dedi. sen düzenli olarak mı içtin o şurubu canım ara ara mı;?bende mercımek yogurt tavuksuyu tarhana beyaz tarhana goturuyorum her oglen
oglen corba yogurt zamanlarım :d ben sıskınlık gazı hallettım cnım doktorum duphalak surup verdı gectı sukur onerırım hamılelere uygunmus tamamen
Bence ne yap et al heyet raporu. Tabi sen kendin calismak istiyosan o ayri meseleSadece serklaj sonrası için 10 gün rapor verdi
Hemmen yapayımHer gün akşam yemeğinde 1 kase yiyorum canım ama 2 kase dediği için bu saatlerde de 1 kase daha yemeye özen göstereceğim.
Erişteli yeşil mercimek çorbası da yap yiyelim birlikte.
Hemmen yapayımgerçi bugün köfte günüm, köfte, brokoli+havuç, ayran yicem aksama gelin beraber yiriz
ben yıkayıp iri iri doğruyorum. soğanı tencerede biraz kavurup salça ekliyorum. sonra üzerine azar azar ıspanak ekliyorum tüm ıspanakları ekleyince üzerine bir avuç kadar pilavlık bulgur ekliyorum. istersen pirinç de olur ama bulgur daha sağlıklı. ıspanakları eklerken harlı ateş açıyorum o yüzden güzelce sulanıyorlar, hiç su eklemiyorum. bulguru ekledikten sonra 15 dk da pişiyor. pişerken isteğe göre karabiber tuz kimyon kırmızı biberben fazla yemezdım ama artık ıspanak yemeye calısıyorum,sen nasıl yapıyosun ıspanagı merak ettım
3-4 köfte, 5 parça brokoli- yarım havuç ve 2 cherry domates- 1 bardak ayranhayranım iştahına..keşke komşu olaydıkkk banada bulaştırırdın:)afiyet bal şeker olsunn bende patates kabak havuc kızartcam canım çekti
mayalamak çok kolay aslında ama ben de güzel süt bulamadım burda. izmirde anneciğim mayalar her hafta 5 kilo sütten. ben gariban bi başıma kaldım ellerin ilindeben yogurt mayalamayı beceremiyorum yaa..annem yapıyor 3 kio sütten..5 günde bitiriyorumonun sütçüde cok gec geliyo yogurtsuz kaldımmmmmm
kimyon tüketiyorum bol bol ama geçeceği yok. ilaçsız idare ediyorum napalım cano ya. başa gelen çekiliyo annelik zor zanaatmışbende mercımek yogurt tavuksuyu tarhana beyaz tarhana goturuyorum her oglen
oglen corba yogurt zamanlarım :d ben sıskınlık gazı hallettım cnım doktorum duphalak surup verdı gectı sukur onerırım hamılelere uygunmus tamamen
paytipooommm gel bize beraber yiyelimOff aciktirdiniz beni kizlar daha ewe gidip yemek yapcaaamtabi daha iki saat war
Hemmen yapayımgerçi bugün köfte günüm, köfte, brokoli+havuç, ayran yicem aksama gelin beraber yiriz
o şuruptan bana da verdi kötü olunca iç demişti. pek içmiyodum zararı olur diye ama sonra sordum hiç bi zararı yok dedi. sen düzenli olarak mı içtin o şurubu canım ara ara mı;?
yakın olsak ben size yapar yapar yollarımMaşallah sana canım.
Hiç bir zaman ne yemek yapmaya nede yemeye senin kadar iştahlı olmadım.
ben doktora gittiğimde gaz ve şişkinlik sıkıntımı söyledim. sana gaz yapan şeyleri yiyorsundur dikkat et kendini bi dene bakalım dedi. dedim ki doktor hanım sürekli şiş göbeğim ben böyle bişeyi hayatımda yaşamadım. sürekli şiş ve gaz sıkıntısı oluyor. bilmiş bilmiş "öyle değil işte sen bilmiyosun sana birşeyler gaz yapıyodur" dedi gıcık kadın. ben de iyi madem dedim uzatmadım daha fazla.canım ben surubu daha yenı aldım ıkı uc gundur ııcmeme ragmn baaya duzenledı bagırsak sıstemımı bı zararıda yokmus korkma hıc
ben doktora gittiğimde gaz ve şişkinlik sıkıntımı söyledim. sana gaz yapan şeyleri yiyorsundur dikkat et kendini bi dene bakalım dedi. dedim ki doktor hanım sürekli şiş göbeğim ben böyle bişeyi hayatımda yaşamadım. sürekli şiş ve gaz sıkıntısı oluyor. bilmiş bilmiş "öyle değil işte sen bilmiyosun sana birşeyler gaz yapıyodur" dedi gıcık kadın. ben de iyi madem dedim uzatmadım daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?