2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ayy canım sakın etme ole ıc kan ılacını senın haftanda basladım ben kan ılacınıda ıc kan yapıcı seylerde ye daha o kan ılacı kabızda yapıyor ama ben ıc derım okumustum bı yerde bellı sure kan ve demır hapı almalıymısız

Bence ne yap et al heyet raporu. Tabi sen kendin calismak istiyosan o ayri mesele
Öğrencilerimi de zor durumda bırakmak istemiyorum 3 senelik sınıfım. Şimdi gitmiyorum okula aklım da onlarda. Okula gittiğimde de yormamaya çalışıyorum kendimi, dersleri oturarak anlatıyorum mümkün olduğunca ayağa kalkmıyorum. Nöbetlerimde de genelde arkadaşlar ilgileniyorlar sağolsunlar. Doktorum izin verdiği sürece devam ederim galiba. Doktorum da garantici zaten gerektiğinde rapor vereceğini düşünüyorum. İnşallah sonuna kadar problemsiz atlatırız

ben 3 haftadır kullanıyorum canım. 11. haftadan beri yani.

o saman ben baya geç kalmısım benim bulantılarım çok fasla ismimi çok göremessiniz burda giremiyorum.valla içemiycem gibi ilk çocugumda da 15 haftada başlamıstm.

o saman ben baya geç kalmısım benim bulantılarım çok fasla ismimi çok göremessiniz burda giremiyorum.valla içemiycem gibi ilk çocugumda da 15 haftada başlamıstm.

Kaç haftalıksınız. Bulantılarınız hala devam ediyor mu?

Selam kizlar,aranizda en tembel benim galibayemek yapmayi hic sevmem gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep

Selam kizlar,aranizda en tembel benim galibayemek yapmayi hic sevmem gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep

kız bebegı duusuun olurmu ole at tencereye semız otunu savur kavur yogurt dok ye gıtsın

inşaAllah 9 ay sürdüğünü düşünürsek naparım bilmiyorum zaten annem bakıyor.ben hiçbir seyde yemiyorum kızlar tüm gün boyunca leblebi e patetes hiçbir meye sebze kalsiyum süt ayran falan hiçbir sey yok.bebeğin kalsiyuma ihtiyacı ar napabilirim.decavit içiyorum ama karşılar mı bilmem

ablacım domatesli spagetti üzerine sarımsaklı yoğurt hmmmm çok da lezzetli ve besleyici olur afiyet bal şeker olsun kuzuma

paytipooommm gel bize beraber yiyelim gerçi senin misafirlerin var dimi.
Tatlişkom misafiri olan pofuduk su 18 lik gelin kiz war ya:)
Ben yasliyim

QUOTE="Arifa, post: 38476626, member: 638154"]Selam kizlar,aranizda en tembel benim galibayemek yapmayi hic sevmem gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep [/QUOTE]
Al bende de okadar mutfakta harcadigim zamana cok aciyorum .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…