- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.601
slm kızlar dün acile gittim kasık agrısı ve zonklamasından dolayı 14 haftalıgım doktora cinsiyeti sordum bacakları açık oldugu halde soylemedi burdan göremeyiz dedi cihazı kastedip sizce neden söylemedi gerçekten görmedi mi acaba? ayrıca kan ilacına kaçıncı haftada başlamak gerek ben dün bi tane içtim ama çok midem bulandı sanırım içemiycem
Öğrencilerimi de zor durumda bırakmak istemiyorum 3 senelik sınıfım. Şimdi gitmiyorum okula aklım da onlarda. Okula gittiğimde de yormamaya çalışıyorum kendimi, dersleri oturarak anlatıyorum mümkün olduğunca ayağa kalkmıyorum. Nöbetlerimde de genelde arkadaşlar ilgileniyorlar sağolsunlar. Doktorum izin verdiği sürece devam ederim galiba. Doktorum da garantici zaten gerektiğinde rapor vereceğini düşünüyorum. İnşallah sonuna kadar problemsiz atlatırızBence ne yap et al heyet raporu. Tabi sen kendin calismak istiyosan o ayri mesele
ben 3 haftadır kullanıyorum canım. 11. haftadan beri yani.slm kızlar dün acile gittim kasık agrısı ve zonklamasından dolayı 14 haftalıgım doktora cinsiyeti sordum bacakları açık oldugu halde soylemedi burdan göremeyiz dedi cihazı kastedip sizce neden söylemedi gerçekten görmedi mi acaba? ayrıca kan ilacına kaçıncı haftada başlamak gerek ben dün bi tane içtim ama çok midem bulandı sanırım içemiycem
o saman ben baya geç kalmısım benim bulantılarım çok fasla ismimi çok göremessiniz burda giremiyorum.valla içemiycem gibi ilk çocugumda da 15 haftada başlamıstm.
Selam kizlar,aranizda en tembel benim galiba yemek yapmayi hic sevmem gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep
tamam cnm sağolasıncanım ben surubu daha yenı aldım ıkı uc gundur ııcmeme ragmn baaya duzenledı bagırsak sıstemımı bı zararıda yokmus korkma hıc
kız bebegı duusuun olurmu ole at tencereye semız otunu savur kavur yogurt dok ye gıtsın
boogkk semizi hic sevmem ama yarin yaparim otlu yemeklermarkette ne bulsam artik
hosgeldin aramıza annişBende haziran annesi olucam cok heyecanliyim yeni dahil oldum gruba allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin
ablacım domatesli spagetti üzerine sarımsaklı yoğurt hmmmm çok da lezzetli ve besleyici olurSelam kizlar,aranizda en tembel benim galiba yemek yapmayi hic sevmem gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep
Tesekkur ederimmhosgeldin aramıza anniş
Tatlişkom misafiri olan pofuduk su 18 lik gelin kiz war ya:)paytipooommm gel bize beraber yiyelimgerçi senin misafirlerin var dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?