- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.621
yakın olsak ben size yapar yapar yollarımbebişe yarasınn da başka bişey istemiyorum. ben 4 sene önceye kadar iştahsız çok zayıftım. 51 kilo civarıydım hep. sonrasında annemin hastalığını öğrendik ve ben major depresyon tanısıyla ilaçlara boğuldum. 6 ayda tam 13 kilo aldım. ondan sonra bi daha zayıflayamadım çünkü hayatımda hiç diyet yapmamıştım ki. hep zayıftım. ama o ilaçlar beyin kimyasını değiştirdi heralde o zamandan beri iştahım çok açık. depresyondayken yastığımın altında çikolatayla uyurdum düşün
inşaAllah 9 ay sürdüğünü düşünürsek naparım bilmiyorum zaten annem bakıyor.ben hiçbir seyde yemiyorum kızlar tüm gün boyunca leblebi e patetes hiçbir meye sebze kalsiyum süt ayran falan hiçbir sey yok.bebeğin kalsiyuma ihtiyacı ar napabilirim.decavit içiyorum ama karşılar mı bilmem
Al bende de okadar mutfakta harcadigim zamana cok aciyorum .:)[/QUOTE]Tatlişkom misafiri olan pofuduk su 18 lik gelin kiz war ya:)
Ben yasliyim
QUOTE="Arifa, post: 38476626, member: 638154"]Selam kizlar,aranizda en tembel benim galiba yemek yapmayi hic sevmem gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep
slm kızlar dün acile gittim kasık agrısı ve zonklamasından dolayı 14 haftalıgım doktora cinsiyeti sordum bacakları açık oldugu halde soylemedi burdan göremeyiz dedi cihazı kastedip sizce neden söylemedi gerçekten görmedi mi acaba? ayrıca kan ilacına kaçıncı haftada başlamak gerek ben dün bi tane içtim ama çok midem bulandı sanırım içemiycem
değiştirdi beni bu ilaçlar kurabiye canavarına döndümdepresyon anskiyete aşadım bi dünya ilaç kullandım..hiç tatlıyla arası olmayan ben tulumba tatlısının şerbetini kaşıklıyodum
bak benım doktorum otu eksık etme dedı yıyebılecegın forma getır ama kesın ye dedı ıspanak semır karnıbahar kabak brokolı falan falan
ablacım domatesli spagetti üzerine sarımsaklı yoğurt hmmmm çok da lezzetli ve besleyici olurafiyet bal şeker olsun kuzuma
ablacım domatesli spagetti üzerine sarımsaklı yoğurt hmmmm çok da lezzetli ve besleyici olurafiyet bal şeker olsun kuzuma
Al bende de okadar mutfakta harcadigim zamana cok aciyorum .:)[/QUOTE]Tatlişkom misafiri olan pofuduk su 18 lik gelin kiz war ya:)
Ben yasliyim
QUOTE="Arifa, post: 38476626, member: 638154"]Selam kizlar,aranizda en tembel benim galiba yemek yapmayi hic sevmem gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep
sen de menım gıbı tembellerdensenSelam kizlar,aranizda en tembel benim galiba yemek yapmayi hic sevmem gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep
yemek konusmıcam artık herkesin karnı acıkıyoSarımsak beni öldürüyor.
maşallah sana ya herşeyi yiyorsun.
sen de menım gıbı tembellerdensen.Ama bugun yazdım ıspanak cok gereklı bebıse,sen ıspanaklı kükü yap orda canım hem yararlı ,hem kolay,hem de dadı guzel mıllı metbexımız
Tatlım listede yoksun , bilgilerini alabilir miyim :)
Sende listede yokmuşsun , bilgilerini alabilir miyim canım :)
Kuzuum sen listede yokmuşsun ya , çabuk bilgilerin :)
yemek konusmıcam artık herkesin karnı acıkıyobendeki enerji size geçiyo sanırım canlar
ok canım kükünü ıspanag suyut teze sarımsag gat bısır daha dadlı olur,hem de dogal demır ıspanaq 5 deg bışirxixixi he tenbelemhardan bildin kuku yeyirem men kocis de sevir kukunu gelen defe ona ispanak da qataram canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?