2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

depresyon anskiyete aşadım bi dünya ilaç kullandım..hiç tatlıyla arası olmayan ben tulumba tatlısının şerbetini kaşıklıyodum

ılaclar destek urunu canım bence tamamen yetıyo denmez gunnduz gunduz meyve gce gece sute alıssan haftada 3 sebze 2 kez et yesen ooo bebişş löpür löpür olur

Al bende de okadar mutfakta harcadigim zamana cok aciyorum .:)[/QUOTE]
ay tamam canım o pofudukdu karıştırdım

kasık agrına ne dedi doktor..bende yaşıyorumda?

Al bende de okadar mutfakta harcadigim zamana cok aciyorum .:)[/QUOTE]

Evet ya mutfagi severdim aslinda bulanti-kusma doneminde tiksindim mutfaktan

Selam kizlar,aranizda en tembel benim galibayemek yapmayi hic sevmem gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep
sen de menım gıbı tembellerdensen.Ama bugun yazdım ıspanak cok gereklı bebıse,sen ıspanaklı kükü yap orda canım hem yararlı ,hem kolay,hem de dadı guzel mıllı metbexımız

sen de menım gıbı tembellerdensen.Ama bugun yazdım ıspanak cok gereklı bebıse,sen ıspanaklı kükü yap orda canım hem yararlı ,hem kolay,hem de dadı guzel mıllı metbexımız

xixixi he tenbelem hardan bildin kuku yeyirem men kocis de sevir kukunu gelen defe ona ispanak da qataram canm

Tatlım listede yoksun , bilgilerini alabilir miyim :)

Sende listede yokmuşsun , bilgilerini alabilir miyim canım :)

Kuzuum sen listede yokmuşsun ya , çabuk bilgilerin :)

Ben yazayım bilgilerimi hemencik :)
muhtemel doğum tarihi 30 haziran 2015
yaşım 26
ilk bebişim
erkeğe benziyor dendi :)
nasipse ismimiz Kaan Mert :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…