2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Inşallah bakalim. Bari nobet tutma. Doktor gecen yil bana bi rapor yazmisti nobet tutmasi sakincalidir diye. Oyle nobet yazmiyorlar.

Yemek yapmayı bende hiç sevmiyorum.

Temizlik de yapayım ama yemek deme.

Gerçi kızım var mecbur yapıyorum.

canım seninle doğumlarımız aynı olacak ben 13. hafta %90 öğrendim o da erken belki yanılırız ihtimaliyle öyle dedi doktor benim oğluşum olacak seninde bu zamana kadar belli olmadıysa kızdır muhtemelen
Öğrendim canım benimki de erkekmiş

Offf kış mevsimi bir bitse sonrasında zaman daha çabuk geçer.

Kışın zamanda geçmiyor, havalar soğuk gezme tozma kısıtlı oluyor.

Hakkında hayırlısı olsun.

Hislerinde yanılmamışsın ne güzel.
Çevremde herkez ağız birliği yapmış gibi kız bu kız diyordu. Çin takvimi de kız gösteriyordu. Ama ben 2 kez erkek gördüm rüyamda ve içimdeki seste erkek diyordu. Heryerden kız duyunca, Ben de acaba kız mı die şüpheye düşer oldum. Dayanamadım bugün öğreneim dedim.
Hepimizin evladı kız olsun erkek olsun sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah.

Bende ruyamda erkek gordum erkek hissediyorum ama merak ediyorum ne oldugunu saglikli hayirli bi evlat olsun ama cinsiyeti de merak edilmio degil

Merhaba arkadaşlar
Yemek menülerinize baktım az çok herkeste aynı yemekler var.Ben hergün ne yapsam diye şaşırıyorum.Siz nasıl karar veriyorsunuz ya?Değişik yemekler yapmak istiyorum ama mevsim sebzesi de çok kısıtlı.

Yarın bende Allah nasip ederse bebeğimin ilk kıyafetini alacağım.

Kızıma hamile olduğumuzu öğrendiğimiz hafta eşim kadife içli dışlı, içi ekru, dışı hardal rengi bir tulum almıştı.

Bunda da kızımla beraber almak istediler aldırmadım. Cinsiyeti belli olmadan almayalım diye.

Şimdi haksızlık olmasın, bu pıtırcığada bir şeyler alıyım.

abartısız taaa hafta sonundan ne yapacağımı düşünüyorum. Çünkü canım bir şey istemiyor, istemeyince de yapacak bir yemek bulamıyorum.

Biraz kızıma göre biraz da eşime göre bir şeyler yapıyorum.

Inşallah bakalim. Bari nobet tutma. Doktor gecen yil bana bi rapor yazmisti nobet tutmasi sakincalidir diye. Oyle nobet yazmiyorlar.
Müdürümüz değişti geçen hafta, önceki müdürümüz sıkıntı yapmıyordu hani sadece imza atıyordum. Allah'a şükür okulumuzda öyle çok problem çıkmıyor nöbette. Yeni müdürümüze de söyledim ayakta çok fazla kalmamam gerektiğini o da tamam dedi. Küçük okul olunca çok problem olmuyor.

Benim gibi olmuş sizin durumda.

Bana da herkes erkek diyordu içimden kızıma kız kardeş geçiyordu.

Aynen öyle sağlıklı olsun da kız erkek diye ayırt etme lüksümüz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…