2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bende çok begeniyorum bu modelleri. Arkadaşlarım bebek dikilmeye başlayınca tehlikeli oluyor, o yüzden fazla kullanmazsin dediler. Bende vazgeçtim. Allah tan bir arkadaş bunlara benzeyen bir model kullanıyor. Yakin da değiştirecekmiş. İlk aylar için bize kullanmamiz için verecek. Bende hevesimi almış olurum

Iyi akşamlar hatun kişiler işten gelip sürekli uyuyorum yeni uyandım daha ve sabah hiç kalkamiyorum okadar uyumama rağmen tembelimm ben tembellll

Canımm benimde çok hoşuma gidiyor, yer kaplamıyorlar zarif duruyolar, hele kız bebekleri için
Şanslıymışsın vala ne güzel
Ben oda takımı istiyordum ama vazgeçtim, çünkü kuzenim güzel bi oda yaptı bebeğine ayrı ama kullanamadı sonuçta bebek küçük 1 yaşına kadar kendi yanımızda yatması uygun oluyor, bebek ayrı odada biz ayrı odada olmuyor.
şöyle 1-2 yaşından sonra nasip olursa güzel bi oda yaparız diye düşündük eşimle, o yüzden odamıza en uygun beşik bu model

Ben tam bir ispanak canavariyim hamileligin basindan beri elimden kavurmasi yogurt eksik olmuo
Kizlar ispanagi ac karinla yiyin...
Bagirsaklari cok guzel çalıştırıyor Rabbimin nimeti :)
Bazen sabah ac karinla yiyorum ole isitmadan cok iyi geliyor...

Canim mumkun degil iki yasa kadar yatamaz benim oyun parki 70×120 oglum uc yasinda dar geliyor sigmiyor. Yeni cocuk odasi aldik herkese onerim genis bir yatak

Canim mumkun degil iki yasa kadar yatamaz benim oyun parki 70×120 oglum uc yasinda dar geliyor sigmiyor. Yeni cocuk odasi aldik herkese onerim genis bir yatak

Canım direk çocuk odası düşünmediğim için bu beşik uygun geliyor, nasipse biraz büyüsün 1 yaş falan, yaparız diye düşündük oda. Yeni odayı nerden aldın canım?

ALLAH boyle yazmis Elhamdulillah:)
2.evliligim cnm... oglum yedi bitirdi bizi kardes diye...
Oglum muradina erdi cok şükür Rabbime...
Hayirlisi ile kucagimiza da aliriz inşaallah
Oyy masllah ne guzel ne mubarek. Evliliign cocukla nurlandi tebrik ederim. Hep mutlu ol

Canım direk çocuk odası düşünmediğim için bu beşik uygun geliyor, nasipse biraz büyüsün 1 yaş falan, yaparız diye düşündük oda. Yeni odayı nerden aldın canım?
Canim benim oglum var ona aldik lajiverd diye bi marka var ondan aldk daha gelmdi gelsin resmini cekip koyacgm teyzeleri gorsun.ben ilk bebiste bir oyun parki ve kendi mobilyamn rengnde bir sifonyer aldim.uc yil idare etti. Simdi sifonyeri kendi odama koyacgm ayni renk. Oyun parkida bebise...ben cok memnun kaldm.simdide genc odasi ile cocuk odasi arasi birsey aldm

Evet alti aylik dikelip duruyorlar 12 aylik oğlum besikten dusmustu. Cok derin olmasna ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…