2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
geçmiş olsun canım benim iyileş bir an önce. doktor teyzesi kız dedi ama yılbaşından sonra kesinleşir umarım.

Günaydın hanımlar
Var mı böyle benim gibi gece uyuyamayıp sabahın 6.30 da ayağa dikilen???Hamilelikte annenın uykusu nasıl olursa bebekte öyle olurmuş.Sanırım bu brbiş uykusuz olacak
günaydınn ben de 12ye doğru yattım sonra 6:30 gibi gözümü açtım uyuyamadım. zaten normalde de 7:15 gibi uyanıyorum kahvaltı hazırlıyorum, eşimi yolcu ediyorum. gece de 3 kez kalktım gerçi wc ye

geçmiş olsun canım.. Sen kullanmıyor musun demir ilacı?

kızlar dün sinirimde oturdum ağladım ben bu bebeği besleyemiyorm gibi geliyor sabah okula geliyorum simit peynir zeytin vs öyle geçiyo öğlen yine hamur işi akşam eve gidince yorgunluk bi yandan ancak çorba bi çeşit yemek o da canım et istemediği için sebze tarzı hiç besleyemiyomuş gibi geliyor daha çok yemem lazım oysaki mesela dün akşam yemeği istemedi canım bıraktım yemedim canım annemin yemeklerini istiyo diye ağlamaya başladım (burda eşimle benden başka kimsemiz yok çok üzülüyorum dışardan yemek istemiyorum ne yaparım nasıl yaparım bilmem bir an önce izne çıksak artık

geçmiş olsun canım benim iyileş bir an önce. doktor teyzesi kız dedi ama yılbaşından sonra kesinleşir umarım.
Sağol tatlım:)3haftadır oksurukle uğraşıyorum valla ne zaman geçecek merakla bekliyorum ilaç kullanıyorum mecburen o da hafif bi ilaç sanırım pek bir işe yaramıyor... Tiroid için de kullanıyorum euthrox verdi ona da. İçim dışım ilaç oldu inşallah bebişime zarar vermiyorumdur :/

ablam kullanıyor o ilacı haşimato tiroidi var onda. kahvaltıdan yarım saat önce alırdı hep.

sabah evden çıkmadan yumurta haşlayıp kahvaltı yapsan bile çok farkeder canım. öğlen yeme imkanın yok mu?

Günaydın hanımlar
Var mı böyle benim gibi gece uyuyamayıp sabahın 6.30 da ayağa dikilen???Hamilelikte annenın uykusu nasıl olursa bebekte öyle olurmuş.Sanırım bu brbiş uykusuz olacak
o zaman ben yasadım valla sureklı uykum var ,geceler uykum kacıyor onun dısında hep yatasım var

canım uzme kendını bu kadar en azından peynır yıyosun yanına bı de kutu sut al,muz al oglen de onları kullan.Cok zor bılıyorumhamılelıkte zaten yemek ıstemıyosun,bı de yemek yapınca hıc yeme hevesın kalmıyor,illakı bırının senın ıcın yapması gerek.Ama ne yapalım bunu da atlatacagız,benım de kımsem yok burda ıstedıgım seylerı bıle bulamıyorum,bı de eşim de yemek konusunda becerıksız ,vıtamınlerle,meyve sebzeyle ıdare edıyorum

sabah evden çıkmadan yumurta haşlayıp kahvaltı yapsan bile çok farkeder canım. öğlen yeme imkanın yok mu?

canım ben maalesef tavuk ve tavuk ürünlerini yiyemiyorum bişeylerin içine karıştırıp yiyiym dedim geçen kahvaltıda fırında bişeyler yaptım boşa gitti ağzıma atamadım eşim bi de köyde çalışıyor ordan yumurta getiriyo ama öyle kokuyo ki ağzıma atar atma zçıkarıyorum yumurta yiyemiyorum onun eksiğinide hiç bişeyden karşılayamam biliyorum ama yapacak bişeyim yok

bi de bende köy yerindeyim okula çocukalr için yemek geliyor artanları öğretmenler tabak alıp yiyor ama onlarında nasıl ne ortamda piştiğini bilmediğimden yiyemiyorum öğlen çıkıp ev yemeği yiyebilceğim bişey yok eve gitme imkanımda yok tost yiyip duruyorum bakalım ya da hamur işi

Bi şekilde idare ediyoruz bakalım canım işte hep hayal ediyorum çıkınca anneme gitsem bana şunları şunları yapsa hazır önüme koysa yesem yesem karnım davul gibi olsa:) sabah uyanınca süt içiyrum elma yiyorum okula ceviz yiyorum bi kaç tane ama işte iş yemeğe gelince kalıyorum hamile olmadan önce mutfaktan çıkmaz sürekli bişeyler yapardım yapamadığımdan değil halsizlikten yapasım gelmiyor yoksa becerikliyimdir:) ancak haftasonları işte

Günaydın..arkadaşlar benim gibi bulantısı devam edenler varmış.napcaz biz yaaaa..evde serum takıyorum, serumla bile atıyorum ve de iştah 0. Ne zaman geçecek?

günaydın güzel anneler bende baş ağrısıyla başa çıkmaya çalışıyorum 2 gündür işe gelip gidiyorum ama kafam bi dünya ağrı kesicide içmek istemiyorum bu günde bekleyim bakalım geçmezse ilaç içeceğim dayanılır gibi değil yaaa...

markette satılan yumurtalardan yiyebiliyor musun canım? veya yayla çorbasında kullan yumurtayı sonuçta hepsi protein. çok besleyici bir çorba öğünü olur senin için. üzülme nolur yogurt peynirle kapatırsın açığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…