- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.681
Canim benim oglum var ona aldik lajiverd diye bi marka var ondan aldk daha gelmdi gelsin resmini cekip koyacgm teyzeleri gorsun.ben ilk bebiste bir oyun parki ve kendi mobilyamn rengnde bir sifonyer aldim.uc yil idare etti. Simdi sifonyeri kendi odama koyacgm ayni renk. Oyun parkida bebise...ben cok memnun kaldm.simdide genc odasi ile cocuk odasi arasi birsey aldm
Ayrıntılı ultrasona giricek olan arkadaşlar kaçıncı haftalarda gideceksiniz?
Tammam canım ne var ne yok bakalımanladım canımsen yine de arada bi yaz göremeyince merak ediyoruz tanıdıkları
Sınıf öğretmeniyimAlmila agir mi isin bende calisiyorum yarim gun
ah sen bı de ıkız beklıyodun demı daha zor canım yemek dusun yap ,yaptıgını ye ,bı tek uyumak ıstıyorum yaz gelse de benı uyandırsalarne yemek yemek ne yemek yapmak istiyo canımdışaran dışardan nereye kadar ara ara mecbur yemek yapıyorum ben ki evimde en çok yemek yaparken mutlu olurum bir haller oldu ((( yarının yemeğinizorla hazırladım çok yorgun hissediyorum kendimi birazdan yatıcam hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gel haziran gellllll
:))) aynen öyle canım ya :)ah sen bı de ıkız beklıyodun demı daha zor canım yemek dusun yap ,yaptıgını ye ,bı tek uyumak ıstıyorum yaz gelse de benı uyandırsalar
iyi canım ne olsun gün geçiriyoruzTammam canım ne var ne yok bakalım
ALLAH razi olsun cnm...Oyy masllah ne guzel ne mubarek. Evliliign cocukla nurlandi tebrik ederim. Hep mutlu ol
Anksiyetemi offfff coook cektim
Ayni benim gibisin demek ki. Bende artik yemek yapmak istemiyorum. Zorla bir şeyler hazırlamaya calisiyorum. EsimEsim sağolsun elinden gelen her seyi yapmaya calisiyor ama maalesef yemek konusunda hic iyi değil. Kesinlikle haziranı ve eski günleri bekliyorum...ne yemek yemek ne yemek yapmak istiyo canımdışaran dışardan nereye kadar ara ara mecbur yemek yapıyorum ben ki evimde en çok yemek yaparken mutlu olurum bir haller oldu ((( yarının yemeğinizorla hazırladım çok yorgun hissediyorum kendimi birazdan yatıcam hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gel haziran gellllll
Ben de baktım öyle yazıyo canım da bi sorayım dedim saolasınCanım ben biraz araştırdım netten. 18.-23. haftalar arası en uygun dönemmiş. Bende 18. yada 19. haftamda gitmeyi düşünüyorum
Yok tatlım erkek dediyse öyledir. 12. Haftada belki yanılma olabilir ama 15 te artık cinsel organlar yerleşmiş oluyor. Ben de bugün öğrendim 15+1 de. Kesin erkek dedi. Hayırlı evlat olsun ne farkeder kız erkekSelam arkadaşlar ben 15+5 haftalık hamileyim kendi doktorum %80 erkek dedi bu kadar büyük Klitoris görmedim kız olamaz dedi ama ben hep kız hissediyordum halada öyle hissediyorum belirtilerim bile kızdı belim kalınlaştı yanlarım çıktı vs kendi dr um olduğu içinde güveniyorum ama bir taraftanda bu haftalarda yanılma oluyormu diye düşünüyorum aranızda bu haftalarda erkek diyip sonra kızı olan oldumu
Ne olsun canım gün sayıyoruz bizde 6gun kaldı kontrolumuze. Troid çıkmıştı kan tahlilimde, idrarda enfeksiyon bir de grip oldum :/ hala cinsiyeti ogrenemedim tabii... İnşallah önümüzdeki hafta öğrenirim. Sen öğrendin mi bakalım :)iyi canım ne olsun gün geçiriyoruzsende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?