2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım bende senin gibi beşik ve şifonyer düşünüyorum şimdilik, oda için belli bi yaş beklicem.
Güle güle kullanın canım oğluşunla gelir gelmez hemen bekliyorum resimlerii

ne yemek yemek ne yemek yapmak istiyo canım dışaran dışardan nereye kadar ara ara mecbur yemek yapıyorum ben ki evimde en çok yemek yaparken mutlu olurum bir haller oldu ((( yarının yemeğinizorla hazırladım çok yorgun hissediyorum kendimi birazdan yatıcam hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gel haziran gellllll

Ayy cinsiyet belli olunca isim arayışı başladı. Erkek anneleri aklınızda hangi isimler var? Paylaşalım fikir olsun

ah sen bı de ıkız beklıyodun demı daha zor canım yemek dusun yap ,yaptıgını ye ,bı tek uyumak ıstıyorum yaz gelse de benı uyandırsalar

Ayni benim gibisin demek ki. Bende artik yemek yapmak istemiyorum. Zorla bir şeyler hazırlamaya calisiyorum. EsimEsim sağolsun elinden gelen her seyi yapmaya calisiyor ama maalesef yemek konusunda hic iyi değil. Kesinlikle haziranı ve eski günleri bekliyorum...

Selam arkadaşlar ben 15+5 haftalık hamileyim kendi doktorum %80 erkek dedi bu kadar büyük Klitoris görmedim kız olamaz dedi ama ben hep kız hissediyordum halada öyle hissediyorum belirtilerim bile kızdı belim kalınlaştı yanlarım çıktı vs kendi dr um olduğu içinde güveniyorum ama bir taraftanda bu haftalarda yanılma oluyormu diye düşünüyorum aranızda bu haftalarda erkek diyip sonra kızı olan oldumu

Son düzenleme:
Yok tatlım erkek dediyse öyledir. 12. Haftada belki yanılma olabilir ama 15 te artık cinsel organlar yerleşmiş oluyor. Ben de bugün öğrendim 15+1 de. Kesin erkek dedi. Hayırlı evlat olsun ne farkeder kız erkek

Günaydın hanımlar
Var mı böyle benim gibi gece uyuyamayıp sabahın 6.30 da ayağa dikilen???Hamilelikte annenın uykusu nasıl olursa bebekte öyle olurmuş.Sanırım bu brbiş uykusuz olacak

kızlar günaydın...dün rahatsızlığımdan bahsetmiştim hatırlarsanız tansiyonum düşüyor demiştim ve sabah acile gitmiştik... Fakat mesele tansiyon değil kansızlıkmış...Anemi başlamış bende doktorum ilaç verdi ama bu saba h yine baş dönmesi ve mide bulantısı ile uyandım... Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı ?

iyi canım ne olsun gün geçiriyoruz sende ne var ne yok
Ne olsun canım gün sayıyoruz bizde 6gun kaldı kontrolumuze. Troid çıkmıştı kan tahlilimde, idrarda enfeksiyon bir de grip oldum :/ hala cinsiyeti ogrenemedim tabii... İnşallah önümüzdeki hafta öğrenirim. Sen öğrendin mi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…