2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
maalesef canım hiç yiyemiyorum eşime bile sabah haşlıyorum o yumurtasını yiyor ben sonra kahvaltıya oturuyorum yoğurt peynir yemeye çalışıyorum işte olduğu kadar

bende aranıza yeni katıldım hep takip ediyordum bugün yazmak istedim. 15+4 günlük olduk bizde .14 haftada gittiğimde kendi doktorum cisiyeti için bişey söylemedi .başka doktora gittim kız dedi.

Yok tatlım erkek dediyse öyledir. 12. Haftada belki yanılma olabilir ama 15 te artık cinsel organlar yerleşmiş oluyor. Ben de bugün öğrendim 15+1 de. Kesin erkek dedi. Hayırlı evlat olsun ne farkeder kız erkek
evet erkekte yanılma payı cok az bizede 12.haftada erkek dedi 16.haftada da erkek dedi ve de pipisini gösterdi bildiğin baş parmak seklinde belirgin, yerim onların her yerini yaa cok minicikler :))))

Günaydın kızlar. Bugün çok mutluyum. Güne eşimin küçük sürpriziyle uyandım. İşe gitmeden benim sabah kullanabileceğim telefonumun üstüne, yemek masasına, bilgisayarımın ekranına, aynaya, kapıya minik notlar yapıştırmıştı :) Çok mutlu oldum. Raporumun bitmesine 3 iş günü kaldı oh be

Benim de çok farklı olmuyor. Ben de köyde çalışıyorum. Öğlen için akşamdan yaptığım yemek uygunsa götürüyorum okula bir ders önceden kaloriferin üstüne koyuyorum biraz ısınıyor. Ama bazen yemek götürülmeyecek bir şey olduğunda kahvaltılık bir şeyler götürüyorum yanına da meyve ceviz falan. Ama ben de çok fazla süt içemiyorum küçük kutu sütlerden almayı düşünüyorum bundan sonra

ben doktoruma söyledim imomda devam dedi aynı zamanda bana demir hapı verdi ondada folk asit var .banada çok gibi geldi 5 ocakta gideceğim doktora ozmana kadar ne yapmalıyım sizce

Günaydın güzel anneler dün sinemaya gittim de film çok gürültülüydü benim minik birkaç kez tepki Verdi acaba o şiddetli sesin bi zararı var mıdır? Yoksa tepkiler tesadüf müydü?

Günaydın güzel anneler dün sinemaya gittim de film çok gürültülüydü benim minik birkaç kez tepki Verdi acaba o şiddetli sesin bi zararı var mıdır? Yoksa tepkiler tesadüf müydü?
Son aylarda sinemaya gitmek iyi değil diye duymuştum ama bizim için daha erken değil mi

Merhaba Herkese,
Dün cildimdeki leke ve çok kaşıntı için cildiye ğe gittim randevulu olmamıza rağmen doktor bir saat geç geldi
yığılma oldu o yüzden ve beni çok kısa tuttu Cildimdeki rahattsız lığının adı rosea(Madalyon rahatsızlığımış)yani Gül hastalığı Nedeni ise stres miş ve geçmesi zor olan bir rahatsızlık aslında son zamanlarda işde olanları aslında umursmaıyordum ama beynim öyle yapmıyormuş Doktor ilaç vermek istemedi ama ben istedim ginede çğnkü gecelri bile uyuyamıyorum diyince hap verdi ve kortizonlu krem verdi. Karaciğer enzimi testi isteidm gerek yok dedi

Kendi doktoruma ilaçlarımı gösterim ilaçları değiştirdi kızlar ama kortizonlu kremi kullanabilrimişim kortizon erken doğum olacağı zaman bebein ciğerleri gleişssin diye veriyoruz dedi ben şimdilik sadece kendi doktorumum veridği ilaçları kullanacam kızlar geçmeze kortizonlukremi kullanıırm..
Karaciğer enzimi baktırmak içinde Dahilye gidip isteycem ne olur olmaz ama karaciğer enzimi olayı farklı mış böyle lekeler çıkmıyortmuş çok kasınıyomruusn sadece dedi kendi doktorum

Geçmiş olsun allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…