Merhaba Herkese,
Dün cildimdeki leke ve çok kaşıntı için cildiye ğe gittim randevulu olmamıza rağmen doktor bir saat geç geldi
yığılma oldu o yüzden ve beni çok kısa tuttu Cildimdeki rahattsız lığının adı rosea(Madalyon rahatsızlığımış)yani Gül hastalığı
Nedeni ise stres miş ve geçmesi zor olan bir rahatsızlık aslında son zamanlarda işde olanları aslında umursmaıyordum ama beynim öyle yapmıyormuş Doktor ilaç vermek istemedi ama ben istedim ginede çğnkü gecelri bile uyuyamıyorum diyince hap verdi ve kortizonlu krem verdi. Karaciğer enzimi testi isteidm gerek yok dedi
Kendi doktoruma ilaçlarımı gösterim ilaçları değiştirdi kızlar ama kortizonlu kremi kullanabilrimişim kortizon erken doğum olacağı zaman bebein ciğerleri gleişssin diye veriyoruz dedi ben şimdilik sadece kendi doktorumum veridği ilaçları kullanacam kızlar geçmeze kortizonlukremi kullanıırm..
Karaciğer enzimi baktırmak içinde Dahilye gidip isteycem ne olur olmaz ama karaciğer enzimi olayı farklı mış böyle lekeler çıkmıyortmuş çok kasınıyomruusn sadece dedi kendi doktorum