- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.741
Gunaydinn daa saglik ocaginda nasil kalp dinleniyoo ilk defa duyuyorum:)Gunaydin anneler sagluk ocaginda kalp atusini dinledim tetenoz ignemizi vurdular bugün put put yavrumun kalbi devit 3 damla verdi sut içinmiş sütte bi tek DEVİT vitamini yokmuş sşimdiden bu şekilde enjekte edilmeliymis aldim bakalum çokmutlu bir ggün bebeğinin kalbiyle baaladim güne
kızlar dün sinirimde oturdum ağladım ben bu bebeği besleyemiyorm gibi geliyor sabah okula geliyorum simit peynir zeytin vs öyle geçiyo öğlen yine hamur işi akşam eve gidince yorgunluk bi yandan ancak çorba bi çeşit yemek o da canım et istemediği için sebze tarzı hiç besleyemiyomuş gibi geliyor daha çok yemem lazım oysaki mesela dün akşam yemeği istemedi canım bıraktım yemedim canım annemin yemeklerini istiyo diye ağlamaya başladım(burda eşimle benden başka kimsemiz yok çok üzülüyorum dışardan yemek istemiyorum ne yaparım nasıl yaparım bilmem bir an önce izne çıksak artık
Canim doppler cihazi ile dinliyorlar bizde her çarşambaGunaydinn daa saglik ocaginda nasil kalp dinleniyoo ilk defa duyuyorum:)
Bu arada kızlar bebeğinin cinsiyeti belli oldu erkekmiş onun dışında doktorum da aile hekimimdeki hemşirem artık kan hapına başlayalım dedi ben sabah allahtan kan değerlerime baktırmıştım hemen dedimki benin han değerlerim çok iyi bakıın dedim iyimiş dedi gerek yok dedi kan üzümü kırmızı pancar yiyorum dedim belli zaten dedi.
SirriEyvan eklermisiniz erkek olarak beni
Tahmin etmek icin daha cok erkenmis, kaldi ki kizlar cinsiyetini daha gec belli eder. Insallah allah gonlundekini verir:)11+2 günlükken gitmiştim kıza benziyor dedi ama çok küçük emin değilim diye ekledi
Senle aynıym üzme kendini ben hele dün hiç et yemedim öğlen maksrna akşam pilav çorbamaalesef canım hiç yiyemiyorum eşime bile sabah haşlıyorum o yumurtasını yiyor ben sonra kahvaltıya oturuyorumyoğurt peynir yemeye çalışıyorum işte olduğu kadar
Belki bir kardeş daha olur ilerde , nasıl olsa 45'e kadar yolu var.ALLAH boyle yazmis Elhamdulillah:)
2.evliligim cnm... oglum yedi bitirdi bizi kardes diye...
Oglum muradina erdi cok şükür Rabbime...
Hayirlisi ile kucagimiza da aliriz inşaallah
Kızlar dokrorum bana hala vitamin vermedi normalmi ve hiç kilo almadım
kızlar dün sinirimde oturdum ağladım ben bu bebeği besleyemiyorm gibi geliyor sabah okula geliyorum simit peynir zeytin vs öyle geçiyo öğlen yine hamur işi akşam eve gidince yorgunluk bi yandan ancak çorba bi çeşit yemek o da canım et istemediği için sebze tarzı hiç besleyemiyomuş gibi geliyor daha çok yemem lazım oysaki mesela dün akşam yemeği istemedi canım bıraktım yemedim canım annemin yemeklerini istiyo diye ağlamaya başladım(burda eşimle benden başka kimsemiz yok çok üzülüyorum dışardan yemek istemiyorum ne yaparım nasıl yaparım bilmem bir an önce izne çıksak artık
canımya çok geçmiş olsun vermiyordur merak etme Rabbime emanet.Sağol tatlım:)3haftadır oksurukle uğraşıyorum valla ne zaman geçecek merakla bekliyorum ilaç kullanıyorum mecburen o da hafif bi ilaç sanırım pek bir işe yaramıyor... Tiroid için de kullanıyorum euthrox verdi ona da. İçim dışım ilaç oldu inşallah bebişime zarar vermiyorumdur :/
Allah kolaylık versin canımGünaydın..arkadaşlar benim gibi bulantısı devam edenler varmış.napcaz biz yaaaa..evde serum takıyorum, serumla bile atıyorum ve de iştah 0. Ne zaman geçecek?
canım bende başağrısı çekiyorum ilaçta içmiyorum.günaydın güzel anneler bende baş ağrısıyla başa çıkmaya çalışıyorum 2 gündür işe gelip gidiyorum ama kafam bi dünya ağrı kesicide içmek istemiyorum bu günde bekleyim bakalım geçmezse ilaç içeceğim dayanılır gibi değil yaaa...
uzun ömürlü olsun inşallahGünaydın kızlar bizimde cinsiyetimız belli oldu hayırlısı ile oğluşumuz olacak
maşallahh prensesebende aranıza yeni katıldım hep takip ediyordum bugün yazmak istedim. 15+4 günlük olduk bizde .14 haftada gittiğimde kendi doktorum cisiyeti için bişey söylemedi .başka doktora gittim kız dedi.
hep mutlu olun inşallahGünaydın kızlar. Bugün çok mutluyum. Güne eşimin küçük sürpriziyle uyandım. İşe gitmeden benim sabah kullanabileceğim telefonumun üstüne, yemek masasına, bilgisayarımın ekranına, aynaya, kapıya minik notlar yapıştırmıştı :) Çok mutlu oldum. Raporumun bitmesine 3 iş günü kaldı oh be
bi sakıncası olacağını zannetmiyorum sonuçta uykudasın ama uyanıpta birşeyler yemeyince yazık bebişeKizlar bn gec uyaniyorum bu nedenle kahvaltimi gec yapiyorim kafamı kaldiramiyorum ya gec yememin bebegime etkisi olurmu
canım doktorun haklı enzimlerde döküntü olmaz ama inatçı bir kaşıntı kaşıdıkça daha çok kaşımak istersin.Merhaba Herkese,
Dün cildimdeki leke ve çok kaşıntı için cildiye ğe gittim randevulu olmamıza rağmen doktor bir saat geç geldi
yığılma oldu o yüzden ve beni çok kısa tuttu Cildimdeki rahattsız lığının adı rosea(Madalyon rahatsızlığımış)yani Gül hastalığıNedeni ise stres miş ve geçmesi zor olan bir rahatsızlık aslında son zamanlarda işde olanları aslında umursmaıyordum ama beynim öyle yapmıyormuş Doktor ilaç vermek istemedi ama ben istedim ginede çğnkü gecelri bile uyuyamıyorum diyince hap verdi ve kortizonlu krem verdi. Karaciğer enzimi testi isteidm gerek yok dedi
Kendi doktoruma ilaçlarımı gösterim ilaçları değiştirdi kızlar ama kortizonlu kremi kullanabilrimişim kortizon erken doğum olacağı zaman bebein ciğerleri gleişssin diye veriyoruz dedi ben şimdilik sadece kendi doktorumum veridği ilaçları kullanacam kızlar geçmeze kortizonlukremi kullanıırm..
Karaciğer enzimi baktırmak içinde Dahilye gidip isteycem ne olur olmaz ama karaciğer enzimi olayı farklı mış böyle lekeler çıkmıyortmuş çok kasınıyomruusn sadece dedi kendi doktorum
Anneeelerrrrrrrrrr :) hadi ama yokmu tahmin edecekkkkYarin cinsiyetim belli olur mu arkadaslarrr kontrolum var ve 13 haftalik oldukkk. 10 haftalikken ufak cikinti var gibi erkeklerde olur cikinti dediii. Acaba ne yaaa cok merak ediyorumm. Ne dersinizz??
canım yine net birşey söylemeyebilir oğlumda 11. haftada erkeğe benziyor demişti doktorAnneeelerrrrrrrrrr :) hadi ama yokmu tahmin edecekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?