2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin anneler sagluk ocaginda kalp atusini dinledim tetenoz ignemizi vurdular bugün put put yavrumun kalbi devit 3 damla verdi sut içinmiş sütte bi tek DEVİT vitamini yokmuş sşimdiden bu şekilde enjekte edilmeliymis aldim bakalum çokmutlu bir ggün bebeğinin kalbiyle baaladim güne

Gunaydinn daa saglik ocaginda nasil kalp dinleniyoo ilk defa duyuyorum:)

Bu arada kızlar bebeğinin cinsiyeti belli oldu erkekmiş onun dışında doktorum da aile hekimimdeki hemşirem artık kan hapına başlayalım dedi ben sabah allahtan kan değerlerime baktırmıştım hemen dedimki benin han değerlerim çok iyi bakıın dedim iyimiş dedi gerek yok dedi kan üzümü kırmızı pancar yiyorum dedim belli zaten dedi.

SirriEyvan eklermisiniz erkek olarak beni

Gunaydin kizlar canm kahvaltida bal yiyebilirsen o da cok faydali yumurta da yiyemiyorsan krep yapa bilirsin neticede icinde sut yumurta oluyor hem de lezzetli onun disinda meyve,sebze yesen alirsin vitaminleri uzulme

Tebrikler saglikla kucagina da alirsin insallah :)

Guzel anneler selamlar..uzun suredir forumu takip edemiyordum cinsiyetler belli olmus hemen hemen herkesin ki hayirli olsun, kizdan erkekten once vatana millete ve ailesine hayirli evlatlat olsunlar yeter. Bizde cinsiyetimizi dun ogrendik, kizimiz olacakmis cok guzel duygular gercekten. Rabbim isteyen herkese yasatsin.

11+2 günlükken gitmiştim kıza benziyor dedi ama çok küçük emin değilim diye ekledi

Yarin cinsiyetim belli olur mu arkadaslarrr kontrolum var ve 13 haftalik oldukkk. 10 haftalikken ufak cikinti var gibi erkeklerde olur cikinti dediii. Acaba ne yaaa cok merak ediyorumm. Ne dersinizz??

maalesef canım hiç yiyemiyorum eşime bile sabah haşlıyorum o yumurtasını yiyor ben sonra kahvaltıya oturuyorum yoğurt peynir yemeye çalışıyorum işte olduğu kadar
Senle aynıym üzme kendini ben hele dün hiç et yemedim öğlen maksrna akşam pilav çorba

Dün bir yumurtadan omlet yemiştim bide muz yemiştim bi odur sağlıklı olan

ALLAH boyle yazmis Elhamdulillah:)
2.evliligim cnm... oglum yedi bitirdi bizi kardes diye...
Oglum muradina erdi cok şükür Rabbime...
Hayirlisi ile kucagimiza da aliriz inşaallah
Belki bir kardeş daha olur ilerde , nasıl olsa 45'e kadar yolu var. İnşaAllah cinsiyeti de gönlünüze göre olur, evinizin bereketi dirlik, düzenliği de artar bebişle.

Kızlar dokrorum bana hala vitamin vermedi normalmi ve hiç kilo almadım

Canım benim doktorumda vermedi vitamin falan, sadece en başından beri MALTOFER kan ilacı kullanıyorum, doğuma kadar da devam dedi, içinde demir+folik asit varmış. Başka ilaca gerek duymadı yani. Bende kusmaktan 2 kilo vemiştim, kusmalar geçince aldım onları geri :)

Sabaha karşı 5'te uyandım, midem kazınıyordu sanki, kendimle uğrastım kalkıp uykumu bölmemek için ama açlık uyutacak gibi değildi, kalktım tıkındım bi güzel
aç olunca öğürmekten mahvoluyorum, illa yemem lazım sürekli
Napcaz böyle biz yaaa yuvarlana yuvarlana mı gidicez doğuma

Arkadaslar bu arada bende biçoğunuz gibi ne yemek yapsam derdinde oluyorum her gün, yapasım gelmiyor çünkü fikrimde olmuyor.
Bi kaç gündür forumun yemek tarifleri kısmından "akşama ne yemek var" konusunu okuyup orda paylaşım yapanlardan baya fikir ediniyorum belki sizin içinde iyi olur

canımya çok geçmiş olsun vermiyordur merak etme Rabbime emanet.
Günaydın..arkadaşlar benim gibi bulantısı devam edenler varmış.napcaz biz yaaaa..evde serum takıyorum, serumla bile atıyorum ve de iştah 0. Ne zaman geçecek?
Allah kolaylık versin canım
canım bende başağrısı çekiyorum ilaçta içmiyorum.
Günaydın kızlar bizimde cinsiyetimız belli oldu hayırlısı ile oğluşumuz olacak
uzun ömürlü olsun inşallah
bende aranıza yeni katıldım hep takip ediyordum bugün yazmak istedim. 15+4 günlük olduk bizde .14 haftada gittiğimde kendi doktorum cisiyeti için bişey söylemedi .başka doktora gittim kız dedi.
maşallahh prensese
hep mutlu olun inşallah
Kizlar bn gec uyaniyorum bu nedenle kahvaltimi gec yapiyorim kafamı kaldiramiyorum ya gec yememin bebegime etkisi olurmu
bi sakıncası olacağını zannetmiyorum sonuçta uykudasın ama uyanıpta birşeyler yemeyince yazık bebişe
canım doktorun haklı enzimlerde döküntü olmaz ama inatçı bir kaşıntı kaşıdıkça daha çok kaşımak istersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…