2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evet erkekte yanılma payı cok az bizede 12.haftada erkek dedi 16.haftada da erkek dedi ve de pipisini gösterdi bildiğin baş parmak seklinde belirgin, yerim onların her yerini yaa cok minicikler :))))

benım doktorum da 14 te kesın erkek dedı, esım vıdeo ya almıstı ultrasonmuzu gercektende gosterdıgı ana bakınca parmak gıbı bellı oluyo bacak arasında

Merhaba yüklü hatunlariim dersim azdı bugün pazara gittim bisürü meyve sebze yeşillik aldım. Ama sorun şu ki kim yapacak pisirecek o belli değil iste görünce almış bulundum. Ben de birçoğunuz gibi yemek yapamıyorum halbuki hamilelikten önce en sevdiğim şeydi ne yemekler yapar ne sofralar kurardim . Mazi kalbimde yara

Eklentiler

• 2cd29608-2227-4676-a29e-2775c94c2f17.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 7f321a3c-319e-4d97-85fb-9796a48ba071.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 90
  • aa848216-8050-4024-8373-7d2a0950846d.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 96
normal ultrasondamı belli oldu canım

Selam kızlar.

Pazartesi kontrolüm vardı, doktorum 4 lü tarama istedi devlette yaptırıyım dedim bugünde onun randevusu vardı.

Devlet bizde 4 lü yok 3 lü yapıyoruz dedi mecburen 3 lü yaptırdım.

Koskoca Ankara zübeyde hanımda 4 lü tarama testi yapılmıyormuş.

Doktordan çıkınca Allaha özele gidecek maddi gücü verdiği için şükrettim.

Sadece kalp atışına baktı 17+4 günlükle uyumlu dedi.

Cinsiyetine geçmiş haftalarda kız demişlerdi teyit edebilirmiyiz dedim (oysaki 2 gün önce özeldeki doktorum dedi ama söylemedim)

Biz 25. haftaya kadar cinsiyet göremiyoruz, belli değil dedi.

Özele gidecek maddi ve manevi imkanı olmayanlara çok üzüldüm bana haksızlık gibi geldi (gördükleri halde söylememeleri) ve halime şükrettim.

10 güne çıkacakmış sonuçları netten bakabiliyorum sonuçlarına birdaha da gitmem, rabbim de muhtaç etmesin inş.

Bi video cektik gunde üc defa izliyorum:))) allah bagislasin oglunu. Ins bende hayrli haberlerle yarin gelirimmmmmmm
hadı hayırlısı :) Allah ım hepımızın bebısını bagıslasın ınsallah. coooooooooooookkkk guzel bı duygu butun gunlerınızın keyfını cıkartarak yasayın kızlar, olumsuzlukları agrıları gormezden gelmeye calısın bakın nasıl gıdecekler hayatınızdan

Sa hanimlar nasilsiniz iyimisiniz ben cok slk giremiyorum malum.iki cocuk ve hastalik sezonu ve benim agir gecen hamileligim olunca bu pek mumkun olmuyor bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlar olmus hayırlı olsun canlar hayirlisiyla kucaginizada almayi nasip eylesin rabbim bizim cinsiyetimiz daha belli olmadi burdaki hastanede 22. Haftadan asagi cinsiyet soylenmiyor MazaAllah yanlışlıkla sordunuzmu demediklerini birakmiyorlar ben sahsen sahit bile oldum boyle bir olaya kovmaktan beter ediyorlar normal kadin dr side en erken 16 haftalik soyluyor oda cok nadir insafina kalmis gördükleri halde bazen demiyorlar onlarda emin olmak icin 20. Haftalari bekliyorlar ama benim dr turk ocagin 7 de terminim var belki o zaman soyler 18 kusur haftalik oluyor yanilmiyorsam neyse hayırlısı iki kayiptan sonra saglikli olsun da önemli degil ama sanki ilk cocugummus gibi bisiler almamak icin kendimi zor tutuyorum birde belli olsa ne yapardim bilmem neyse uzun oldu girme girme girince bu kadar uzun oluyo

b

ugün sabah başladım canım..ama kafam kalkmıyor...sadece sabit düz bakabiliyorum...
baya düşmüş demek ki hemoglobin seviyen. Toparlarsın kısa sürede canım hiç merak etme. çay ve kahveden KESİNLİKLE uzak dur olur mu?demir seviyesini düşürüyor biliyosun. Pekmez tavsiye ederim. Bir de yiyebiliyorsan kırmızı et tüketmeye çalış. köfte olarak tüketiyorum ben en pratiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…