- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.761
Tskler allah kolaylik versin isindeekızlarr çok fazla geçmişe giremedim malesef şimdide işe döeceğim tekrar
evet erkekte yanılma payı cok az bizede 12.haftada erkek dedi 16.haftada da erkek dedi ve de pipisini gösterdi bildiğin baş parmak seklinde belirgin, yerim onların her yerini yaa cok minicikler :))))
Bi video cektik gunde üc defa izliyorum:))) allah bagislasin oglunu. Ins bende hayrli haberlerle yarin gelirimmmmmmmbenım doktorum da 14 te kesın erkek dedı, esım vıdeo ya almıstı ultrasonmuzu gercektende gosterdıgı ana bakınca parmak gıbı bellı oluyo bacak arasında
Ben de gideceğim yarın kontrole ama doktorumun cinsiyetle ilgili bir şey söyleyeceğini hiiç zannetmiyorumBi video cektik gunde üc defa izliyorum:))) allah bagislasin oglunu. Ins bende hayrli haberlerle yarin gelirimmmmmmm
Erkekse soyluyolar. Benim eski yavrum 11haftalikken doktor erkek demistii. Bence az cok belli olur yarin insss tabi doktorlari sıkıstirirsakkk :))Ben de gideceğim yarın kontrole ama doktorumun cinsiyetle ilgili bir şey söyleyeceğini hiiç zannetmiyorum
ugün sabah başladım canım..ama kafam kalkmıyor...sadece sabit düz bakabiliyorum...geçmiş olsun canım.. Sen kullanmıyor musun demir ilacı?
benimde.kiz canim
normal ultrasondamı belli oldu canımKızlarrrr bi erkek haberi de benden :) çevremdeki yüz kişinin tahmini doğru çıktı , OĞLUŞUM olcak :) ikili test yaptırmadım, ense kalınlığı iyi dedi. Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..
Dayanamadıııımmm bunlar çoook cici yaaa, göz atın kız anneleri
http://www.butikbebe.com/Kampanya/lilly-dots-bant,KA_14847.html
hadı hayırlısı :) Allah ım hepımızın bebısını bagıslasın ınsallah. coooooooooooookkkk guzel bı duygu butun gunlerınızın keyfını cıkartarak yasayın kızlar, olumsuzlukları agrıları gormezden gelmeye calısın bakın nasıl gıdecekler hayatınızdanBi video cektik gunde üc defa izliyorum:))) allah bagislasin oglunu. Ins bende hayrli haberlerle yarin gelirimmmmmmm
Anlami ne pekiiiiArtik bebisime Alyam diye Sesleniyorumeger cinsiyet kesinlesirse kararimiz bu sizce nasil alya ?
baya düşmüş demek ki hemoglobin seviyen. Toparlarsın kısa sürede canım hiç merak etme. çay ve kahveden KESİNLİKLE uzak dur olur mu?demir seviyesini düşürüyor biliyosun. Pekmez tavsiye ederim. Bir de yiyebiliyorsan kırmızı et tüketmeye çalış. köfte olarak tüketiyorum ben en pratiği.b
ugün sabah başladım canım..ama kafam kalkmıyor...sadece sabit düz bakabiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?