2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hayırlı olsun prensin kuzucum ailesine milletine devletine hayırlı bir evlat olsun inşallahhh

Devlet hastaneleri ne yazıkkki öyle canım hem ilgisizler hemde baya uğraştırıyorlar.
Çok tatlı aldığın tulum canım çk beğendim

Senle aynıym üzme kendini ben hele dün hiç et yemedim öğlen maksrna akşam pilav çorba

Dün bir yumurtadan omlet yemiştim bide muz yemiştim bi odur sağlıklı olan
hergün et yiyemiyoruz canım zaten, hem bıkkınlık olur hem de hepimizin gücü yetmez hergün et yemeye. günde 2 su bardağı kadar yoğurt ve 1 bardak kadar süt veya süt yerine 2 kibrit kutusu kadar peynir yerseniz kalsiyum ihtiyacını karşılamış olursunuz. Ben süt yogurt ve peynirdeki kalsiyum ve protein değerlerini karşılaştırdım ve süt yerine sabahları 1 bardak ayran içiyorum 3-4 kaşık yoğurttan yapıyorum. tavsiye ederim.

Devlet hastaneleri ne yazıkkki öyle canım hem ilgisizler hemde baya uğraştırıyorlar.
Çok tatlı aldığın tulum canım çk beğendim

Ama özele gitmeye maddi ve manevi imkanları olmayanlara haksızlık değil mi?

Gerçekten çok ama çok üzüldüm.

Gitme sebebim 117 liralık teste para vermek istemeyişimdi. Ama ilgi alaka sıfır, bebeğin sağlıklı olmasını sadece kalp atışına ve hafta uyumuna bağlamışlar.

gecee ne yemeği yaptın. :)
hihihi ayy yeni gördüm canımmm yaa uyumusum yeni uyandım gece beşik salladım sanki bu ne yorgunluk tarhana çorbası + kuru fasülye +brokoli bana. kocişe de brokoli yerine fırında patates yapıcam. 7 gibi gelirim dedi, oturayım daha valla bizde menü böyle bugün sen naptın kuzum

Bu arada tulum içinde teşekkür ederim canım, üzüntüden onu atlamışım.

Elimde hiç kullanmadığım bir kutu Protestan ilacı vardı, belki ihtiyacı olan birine verirler diye verecektim. O kadar suratsızlar ki onu bile veremedim.

Oysaki benim annemde hemşire emeklisi ve hastalar anneme pamuk hemşire diye hitap ederlerdi, annem ne kaybetti acaba?

oooo yarasın.

Bende patlıcan oturtma, şimdi de şehriyeli pirinç pilavı yapıyorum.

yanına da yoğurt. bunları yaptığıma şükretsinler:)

Ben etten bıktım nerden alacam onun vitaminini bilmiyormm midem bulanıyor artık marul roka yicem limonla

Ben çok ayran içiyorum mis gibi valla

evet evet ben dedim ya 5. aydan önce söylemiyorlar cinsiyeti.. gerçekten çok ilgisizler ama onlara da hak veriyorum. O kadar çok hasta var ki.. Ben testleri devlette yaptırıp özele de gösteriyorum. özeli de değiştiricem bundan sonra medicalpark a gidicem. en azından ultrason cihazları ve gideceğim doktor kaliteli...

Canım bende renkli ulrtason için gitmeyi düşünüoyurm çok pahalı ama telefnla soru soruyorum ona bile doğruu duzgün cvp vermiyorlar öyleler ne yazıkki

ben sinema manyağı biriydim ilk bebekten sonra tabi artık eskisi gibi gidemiyorum ama karnım burnumda çok gittim zararlı olduğundanda haberim yoktu şimdi okuyorum bana bir şey olmamıştı fazla evhamlanmayın güzel anneler hele bir doğsun yeterince evhamlanacaksınız zaten:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…