- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.781
Sabah yumurta hasla peynir sut zeytin yesen biraz daha rahat edrsinsabah evden çıkmadan yumurta haşlayıp kahvaltı yapsan bile çok farkeder canım. öğlen yeme imkanın yok mu?
hayırlı olsun prensin kuzucumBu arada kızlar bebeğinin cinsiyeti belli oldu erkekmiş onun dışında doktorum da aile hekimimdeki hemşirem artık kan hapına başlayalım dedi ben sabah allahtan kan değerlerime baktırmıştım hemen dedimki benin han değerlerim çok iyi bakıın dedim iyimiş dedi gerek yok dedi kan üzümü kırmızı pancar yiyorum dedim belli zaten dedi.
SirriEyvan eklermisiniz erkek olarak beni
Selam kızlar.
Pazartesi kontrolüm vardı, doktorum 4 lü tarama istedi devlette yaptırıyım dedim bugünde onun randevusu vardı.
Devlet bizde 4 lü yok 3 lü yapıyoruz dedi mecburen 3 lü yaptırdım.
Koskoca Ankara zübeyde hanımda 4 lü tarama testi yapılmıyormuş.
Doktordan çıkınca Allaha özele gidecek maddi gücü verdiği için şükrettim.
Sadece kalp atışına baktı 17+4 günlükle uyumlu dedi.
Cinsiyetine geçmiş haftalarda kız demişlerdi teyit edebilirmiyiz dedim (oysaki 2 gün önce özeldeki doktorum dedi ama söylemedim)
Biz 25. haftaya kadar cinsiyet göremiyoruz, belli değil dedi.
Özele gidecek maddi ve manevi imkanı olmayanlara çok üzüldüm bana haksızlık gibi geldi (gördükleri halde söylememeleri) ve halime şükrettim.
10 güne çıkacakmış sonuçları netten bakabiliyorum sonuçlarına birdaha da gitmem, rabbim de muhtaç etmesin inş.
bu arada kızımın da anne illa kardeşime bir şeyler al ısrarına dayanamayıp sırf onu kırmamak için ilk kıyafetini aldım.
http://www.civilim.com/babycool-benim-babam-bir-baska-sapkali-tulum-3-9-ay
bunu aldım. Sağlıklı günlerde giymek nasip olur inş.
hergün et yiyemiyoruz canım zaten, hem bıkkınlık olur hem de hepimizin gücü yetmez hergün et yemeye. günde 2 su bardağı kadar yoğurt ve 1 bardak kadar süt veya süt yerine 2 kibrit kutusu kadar peynir yerseniz kalsiyum ihtiyacını karşılamış olursunuz. Ben süt yogurt ve peynirdeki kalsiyum ve protein değerlerini karşılaştırdım ve süt yerine sabahları 1 bardak ayran içiyorum 3-4 kaşık yoğurttan yapıyorum. tavsiye ederim.Senle aynıym üzme kendini ben hele dün hiç et yemedim öğlen maksrna akşam pilav çorba
Dün bir yumurtadan omlet yemiştim bide muz yemiştim bi odur sağlıklı olan
Devlet hastaneleri ne yazıkkki öyle canım hem ilgisizler hemde baya uğraştırıyorlar.
Çok tatlı aldığın tulum canım çk beğendim
Canim 10 hafta cok erken ancak simdi netlesirAnneeelerrrrrrrrrr :) hadi ama yokmu tahmin edecekkkk
hihihi ayy yeni gördüm canımmm yaa uyumusum yeni uyandımgecee ne yemeği yaptın. :)
Anlami nedir hangi dildeArtik bebisime Alyam diye Sesleniyorumeger cinsiyet kesinlesirse kararimiz bu sizce nasil alya ?
Allahımmmmm ölüyorum sanırıımmmm çok tatlııııııılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrDayanamadıııımmm bunlar çoook cici yaaa, göz atın kız anneleri
http://www.butikbebe.com/Kampanya/lilly-dots-bant,KA_14847.html
hihihi ayy yeni gördüm canımmm yaa uyumusum yeni uyandımgece beşik salladım sanki bu ne yorgunluk tarhana çorbası + kuru fasülye +brokoli bana. kocişe de brokoli yerine fırında patates yapıcam. 7 gibi gelirim dedi, oturayım daha valla bizde menü böyle bugün sen naptın kuzum
Ben etten bıktım nerden alacam onun vitaminini bilmiyormm midem bulanıyor artık marul roka yicem limonlahergün et yiyemiyoruz canım zaten, hem bıkkınlık olur hem de hepimizin gücü yetmez hergün et yemeye. günde 2 su bardağı kadar yoğurt ve 1 bardak kadar süt veya süt yerine 2 kibrit kutusu kadar peynir yerseniz kalsiyum ihtiyacını karşılamış olursunuz. Ben süt yogurt ve peynirdeki kalsiyum ve protein değerlerini karşılaştırdım ve süt yerine sabahları 1 bardak ayran içiyorum 3-4 kaşık yoğurttan yapıyorum. tavsiye ederim.
alya çokhoş bi isim canım tınısı çok hoş geliyor kulağaArtik bebisime Alyam diye Sesleniyorumeger cinsiyet kesinlesirse kararimiz bu sizce nasil alya ?
aynen ben de bayılıyorum ayrana, biraz gaz yapıyo ama olsun vazgeçemiyorumBen etten bıktım nerden alacam onun vitaminini bilmiyormm midem bulanıyor artık marul roka yicem limonla
Ben çok ayran içiyorum mis gibi valla
e daha nesiii ellerine sağlık arkadaşımoooo yarasın.
Bende patlıcan oturtma, şimdi de şehriyeli pirinç pilavı yapıyorum.
yanına da yoğurt. bunları yaptığıma şükretsinler:)
evet evet ben dedim ya 5. aydan önce söylemiyorlar cinsiyeti.. gerçekten çok ilgisizler ama onlara da hak veriyorum. O kadar çok hasta var ki.. Ben testleri devlette yaptırıp özele de gösteriyorum. özeli de değiştiricem bundan sonra medicalpark a gidicem. en azından ultrason cihazları ve gideceğim doktor kaliteli...Ama özele gitmeye maddi ve manevi imkanları olmayanlara haksızlık değil mi?
Gerçekten çok ama çok üzüldüm.
Gitme sebebim 117 liralık teste para vermek istemeyişimdi. Ama ilgi alaka sıfır, bebeğin sağlıklı olmasını sadece kalp atışına ve hafta uyumuna bağlamışlar.
Canım bende renkli ulrtason için gitmeyi düşünüoyurm çok pahalı ama telefnla soru soruyorum ona bile doğruu duzgün cvp vermiyorlar öyleler ne yazıkkiAma özele gitmeye maddi ve manevi imkanları olmayanlara haksızlık değil mi?
Gerçekten çok ama çok üzüldüm.
Gitme sebebim 117 liralık teste para vermek istemeyişimdi. Ama ilgi alaka sıfır, bebeğin sağlıklı olmasını sadece kalp atışına ve hafta uyumuna bağlamışlar.
Hımm.. Şimdi bi zararı olmaz dediler bana da :)Son aylarda sinemaya gitmek iyi değil diye duymuştum ama bizim için daha erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?