- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.801
Degil cnm evhamlanma emi :)Bide ne kan ilacı yazdi ne vitamin diyo 18 den sonra baslatcam gec değilmi ya evhamlandim
Benim bebişin cinsiyeti henüz belli değil ama bayıldım. Güle güle kullansın prensesin.
Allahımmmmm ölüyorum sanırıımmmm çok tatlııııııılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbakıyorum sayfaları okuduktan sonra hemmmennn
Meraba anneler ve minnaklarinasılsınız bakalım :) size bisey sorucam is konusunda ne yapıyorsunuz temizlik yani ? Ben gecen de kapıları sildim bi de koltukları sonra korktum belim biraz agriyinca bisey olmamıştır inş ama hic mi is yapmiycaz çok tembellestim ben yat yat ben boyle değildimya cçok sıkılıyorum artik
Seref ve ovulmek anlamlarina geliyorAnlami ne pekiiii
Arapca seref anlamina geliyor ovulmek yukseklkk anlamlari da varAnlami nedir hangi dilde
Tebrik ederim canim...Günaydın kızlar bizimde cinsiyetimız belli oldu hayırlısı ile oğluşumuz olacak
Valla temizlikci geliyor bi annem. Suan zaten evde olmadgim icin oyle bi derdim yok. Baya kirlenmistr bak aklima geldi.:)Meraba anneler ve minnaklarinasılsınız bakalım :) size bisey sorucam is konusunda ne yapıyorsunuz temizlik yani ? Ben gecen de kapıları sildim bi de koltukları sonra korktum belim biraz agriyinca bisey olmamıştır inş ama hic mi is yapmiycaz çok tembellestim ben yat yat ben boyle değildimya cçok sıkılıyorum artik
Gözün aydin canim...Guzel anneler selamlar..uzun suredir forumu takip edemiyordum cinsiyetler belli olmus hemen hemen herkesin ki hayirli olsun, kizdan erkekten once vatana millete ve ailesine hayirli evlatlat olsunlar yeter. Bizde cinsiyetimizi dun ogrendik, kizimiz olacakmis cok guzel duygular gercekten. Rabbim isteyen herkese yasatsin.
Tebrik ederim canım...Kızlarrrr bi erkek haberi de benden :) çevremdeki yüz kişinin tahmini doğru çıktı , OĞLUŞUM olcak :) ikili test yaptırmadım, ense kalınlığı iyi dedi. Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..
Tebrik ederim canim...Selam lar herkese
Evimi taşıdım şükürler olsun is guc giremedim daha dogrusu girdimde yazamadım. Bugun ikili sonucumu aldimtemiz cçıktı. Dr enteresan ultrasona sokmak istemedi esim cinsiyeti gorulmezmi daha kucuk dedi ben israr ettim merak ediyorum bebegi diye ozaman bakti tuhaf yani kadin.bakti erkege benziyor sonra erkek dedi.hatta bizde biseyler gorduk.kesin sonucu bir ay sonra dicem diyor degismezse erkek şimdilik .beta18 çıktı oda erkek ihtimalini guclendiriyo kısmet hayirlisi olsun
Canim hayirli, saglikli olsun önemli olan bu.4 yaşında oğlum var şimdi 15 haftalık hamileyim bugün % 90 erkek çocuk olduğunu söyledi ben kendimi tutamayıp ağlayıverdim hep kız çocuğum olsun istedim başından beri olsun hayırlısı artık en azından bohça çeyiz derdim olmayacak
rabbim herşeyin en iyisini bilir.
Erkek ise büyük ihtimalle belli olur canım. Ama %100 15.-16. Haftalarda belli oluyor. Hakkında hayırlısı olsun.Anneeelerrrrrrrrrr :) hadi ama yokmu tahmin edecekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?