2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hehehh...
Halinden sikayet eden hamisler huu :)
Arada 2014 kasim annelerinin topigine bakinda hallerini gorun ...

Yeni dogmus bebisleriyle kafayi siyiracaklar var nerdeyse

Selam lar herkese
Evimi taşıdım şükürler olsun is guc giremedim daha dogrusu girdimde yazamadım. Bugun ikili sonucumu aldimtemiz cçıktı. Dr enteresan ultrasona sokmak istemedi esim cinsiyeti gorulmezmi daha kucuk dedi ben israr ettim merak ediyorum bebegi diye ozaman bakti tuhaf yani kadin.bakti erkege benziyor sonra erkek dedi.hatta bizde biseyler gorduk.kesin sonucu bir ay sonra dicem diyor degismezse erkek şimdilik .beta18 çıktı oda erkek ihtimalini guclendiriyo kısmet hayirlisi olsun

Bide ne kan ilacı yazdi ne vitamin diyo 18 den sonra baslatcam gec değilmi ya evhamlandim

Bide ne kan ilacı yazdi ne vitamin diyo 18 den sonra baslatcam gec değilmi ya evhamlandim
Degil cnm evhamlanma emi :)
Kan değerin guzelse kan ilaci yazmamıştır henüz dr...
Bende daha icmeye baslamadim...

Ama vitamin icsen iyi olur senin icin...
Gebeligin verdigi yorgunluk halsizlik takviye istiyor

Meraba anneler ve minnaklari nasılsınız bakalım :) size bisey sorucam is konusunda ne yapıyorsunuz temizlik yani ? Ben gecen de kapıları sildim bi de koltukları sonra korktum belim biraz agriyinca bisey olmamıştır inş ama hic mi is yapmiycaz çok tembellestim ben yat yat ben boyle değildimya cçok sıkılıyorum artik

Benim bebişin cinsiyeti henüz belli değil ama bayıldım. Güle güle kullansın prensesin.

Tez zamanda sende öğrenirsin canım inş. Amin sağol, hep beraber sağlıkla kullansınlar inş

Allahımmmmm ölüyorum sanırıımmmm çok tatlııııııılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakıyorum sayfaları okuduktan sonra hemmmennn

Sorma canım yaa bende bayıldım, azcık tuzlular ama harikalarr

Vala canım benim daha önce iki kaybım olduğu için hiç bişeye elimi sürmüyorum, yemek yapmaya bile yeni yeni başladım,
haftada bi kere annem gelip dip köşe temizlik yapıyor, arada da eşim kuruyor süpürge falan, bende yavasca toz alıyorum, yatmaktan sıkıldım ama böyle böyle idare etcez artık biz bi süre daha

İyi akşamlar
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz arkadaşlar ? Ben sadece folbiol kullanıyorum.bugün doktora sordum ekstra bir vitamin falan gerekiyor mu diye bir sonraki kontrolde kan için yazarım dedi

Valla temizlikci geliyor bi annem. Suan zaten evde olmadgim icin oyle bi derdim yok. Baya kirlenmistr bak aklima geldi.:)

Gözün aydin canim...

Tebrik ederim canim...

Canim hayirli, saglikli olsun önemli olan bu.

Cumartesi günü bizimde kontrolümüz var bakalım ikinci bebiş bu sefer kendini gösterecek mi? ben iki doktora birden gidiyorum 15 günde bir çağırdıkları için her hafta bebişleri görebiliyorum :)))) Haziran gelsin bi an önce sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım :))))

Herkese merhabalar. Uzun zamandır takipteydim dayanamadım üye oldum bende. Hayırlısıyla herkes yavrusunu kucağına alır inşallah. Benim yavrucakta 14+3 oldu:))) 12. Hftda dr.um %85 erkek dedi. 13+5 te başka dr kız dedi. Sağlıkla gelsinde farketmez. O kadar şanslıyızki şükürler olsun. Etrafta bizim yerimizde olmak için yanıp tutuşanlar var. Allah herkese nasip etsin. Hepimizin haftalardır sıkıntıları var ama bu sıkıntılarımıza bile şükredelim. Yeterki canlara bişey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…